یکی بیاد یه برادری در حق ما بکنه این درایور سامسونگ bx2075n رو به ما بده.تو خود سایت سامسونگ که همچین محصولی وجود نداره!!!من از کجا درایورش رو پیدا کنم؟
Printable View
یکی بیاد یه برادری در حق ما بکنه این درایور سامسونگ bx2075n رو به ما بده.تو خود سایت سامسونگ که همچین محصولی وجود نداره!!!من از کجا درایورش رو پیدا کنم؟
سلام.من یه مانیتور LG T730BH دارم که 6 سال پیش خریدم.حالا وقتی کامپوتر رو روشن می کنم مانیتور روشن نمیشه . چراغ پور مانیتور هم پشت سر هم چشمک می زنه.صدای تق تق هم از پشتش میاد .
خیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
با تشکر:11:
ببین میتونی مشابه مانیتورت رو پیدا کنینقل قول:
شاید درایور مانیتورت رو هم ساپورت کنه
سلامنقل قول:
به یک تعمیرکار مجرب مراجعه کنید
به راحتی تعمیر می شود.
با سلام به تمامي دوستان
دوستان من مانيتور ال سي دي Lg model w22442s دارم كه مدتي يه كه چند خط رنگي عمودي بر روي مانيتورم
افتاده به نظر شما مشكل از كجاست؟
اينم لينك عكس از صفحه مانيتورم :ممنونکد:http://jaison.persiangig.com/image/Photo-0011.jpg
كسي نيست جواب بده؟!
سلامنقل قول:
خودتون نمیتونید کاری بکنید باید به یک تعمیرکار مجرب نشون بدید
احتمال 99 درصد خازن باد کرده اگر میتونید خودتون عوض کنیدنقل قول:
صدای تق تق مربوط به fet هستش و ربطی به خازن نداره.نقل قول:
دوست عزیز این مانیتور LG CRT مدل 720 فلترون گوشه های تصویر خراب شده خلاصه با کلید های روی مانیتور نمیشه درستش کرد !
تصویر یک گوشش کشیده هستش یک گوشش تو رفته گی!
می خواستم بدونم که این مشکل بر اثر چی بوجود میاد و چگونه میشه اینو حل کرد!
مرسی
دوستان من تازگی 2262tq گرفتم اولا که درایور این مانیتور رو پیدا نکردم حتی تو CD که تو خود جعبه اش بود! اگه کسی داشت ممنون می شم .... دوما تازه متوجه شدم وقتی sharpness تصویر رو بالا می برم رنگ های که با فونت های ریز هست غیر طبیعی می شه؟ مثلا IDM یا فتوشاپ منوهای بالا یهنی سیاهی خیلی جاها سبز بعضی جاها آبی می زنه!! البته وقتی sharpness رو کم می کنم مثلا 6 ... بهتر می شه ولی هنوزم نمایانه ...مشکل از چی می تونه باشه؟