منظورش مناظره هفتگی شبکه ۱ هست که امروز مربوط به سه اپراتور موبایل کشور هستنقل قول:
Printable View
منظورش مناظره هفتگی شبکه ۱ هست که امروز مربوط به سه اپراتور موبایل کشور هستنقل قول:
اگر هم میشه صداشو ضبط کنید بعدا گوش کنیم
دوستان عزیز پیشنهاد می کنم هر کس خبری در مورد وضعیت 3g میذاره , حتما ذکر کنه در کدام منطقه از کدام شهربررسی کرده؟
دوستان این رفیق من بهم پ.خ زده که همراه اول بهش sms داده که نیاز هست تنظیمات گوشیتونو تغییر بدید تا دچار محدودیت سرعت نشید
ولی چون گوشی جفتمون هوآوی هست تنظیمات واسمون از طرف اپراتور ارسال و نصب نمیشه!!!
الان کسی میتونه به من بگه قضیه این تنظیمات چیه و چیکار باید کرد؟!
من بسته 1ماهم چند روز پیش تموم شد ولی بخاطر اینکه سرعت بیشتر از 2مگ نمیشد دیگه تمدیدش نکردم
حس می کنم اینکه سرعت بالاتر از 2مگ نمیرفت بخاطر عدم اعمال تنظیمات جدید روی گوشیم هست
مناظره جمعه بیشتر فکاهی بود!
جالبه که مدیر عامل ایرانسل اصلا" شرکت نکرده بود.
از لینک زیر قابل دانلوده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات جدید که از ۲ هفته پیش اعمال شده و اگه تبادل دیتا دارید پس از قبل تنظیمات شما درست بودهنقل قول:
تنها کاری که باید انجام بدید اینه که تو قسمت اکسس پوینت بجز APN بقیه گزینه ها رو پاک کنید و خالی بزارید
سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی
سیمکارت همراه اول گرفتم ( اعتباری) زدم تو گوشی پیام اومد که مشترک گرامي سرويس GPRS شما فعال گرديد, براي دريافت تنظيمات گوشي, مدل آن را به 8008 ارسال نمائيد. مثال NOKIA N95 ، گوشی ای که سیمکارتو زدم برای تست note 2 هستش عبارت note 2 یا samsung note 2 رو که میفرستم میگه تنظیمات پیدا نشد یا مدل گوشی ای میده که نامربوطه ، ایرانسلو که میزاری راحت 3g وصل میشه اما همراه اول E هم وصل نمیشه ( بسته 1 روزه هم گرفته شد اما حتی به E وصل نمیشه ) ، دوستان راهنمایی بفرمایید
با تشکر
تنظیمات رو دو پست قبل توضیح دادم فقط تو قسمت apn عبارت mcinet رو تایپ کننقل قول:
اگه تو منطقه شما نسل ۳ وجود داشته باشه باید حتما بسته ماهانه یا هفتگی فعال کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
درود آرش جان
خیلی ممنون درست شد ، به E وصل شد
آیا وقتی wcdm only رو انتخاب کنم در حالی که بسته فعال نباشه ( متاسفانه بسته 1 روزه فعال کردم ) آنتن بره (emergency calls only) ینی 3g نیس ؟
واسه بسته یک روزه روی 3G نمیره . فقط ماهانه و هفتگی میرهنقل قول: