به گزارش Football Epsana، فایبو کاپلو سرمربی اسبق تیم های یوونتوس و رئال مادرید درباره با شرایط فعلی تیم صدرنشین لالیگا به Al Primer Toque می گوید: "در حال حاضر مهم ترین چیز این دستاوردی است که آن ها از ابتدای فصل نگه داشته اند. شما این را می توانی ببینی که هیچ تیمی در حال حاضر همانند مادرید نیست. بقیه تیم ها تیم هستند اما مادرید یک ماشین است. بقیه تیم ها هم بازیکنان باکیفیت دارند اما هیچکدام همانند مادرید نیستند. رئال مادرید از سیاره دیگری آمده است.
در این فصل کارلتو عمکرد فوق العاده ای داشته است و نشان داده است که به بهترین بودن شاگردانش ایمان دارد. آن ها برای پیروزی در هر بازی از خودگذشتگی بسیاری می کنند. تیم آن ها دفاع خوب، یک خط هافبک فوق العاده و بااستعداد دارد و آن ها یکی از برترین تیم های تمام تاریخ هستند."وی در ادامه درباره با شرایط لوئیس سوارز در بارسلونا گفت: "یک مربی همیشه بهتر از بقیه شرایط تیمش را می داند و بهترین تصمیم را می تواند برای پست مورد علاقه بازیکنانش بگیرد.
اما اگر من بخواهم نظرم را بگویم هیچوقت سوارز را در کناره ها بازی نمی دادم. او یک گلزن ذاتی است و این گونه همیشه 50 درصد موقعیت ها را در کناره ها از دست می دهد. او باید در مرکز باشد چون یکی از بهترین مهاجمان جهان است و فکر می کنم انریکه به دنبال راه حل برای این موضوع است. من بارسای فعلی را به اندازه بارسلوناهای قبلی در داشتن مالکیت توپ و پاس کاری های سریع، حریص نمی بینم." |