نیمار و مارادونا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============
والدس: خودم هم نمی دانم که فصل بعد در چه تیمی خواهم بود
سایت گل- ویکتور والدس دروازه بان باتجربه باشگاه بارسلونا بار دیگر در صحبت هایی تاکید کرده که این فصل آخرین فصل حضورش در باشگاه بارسلونا خواهد بود ودرعین حال یادآوری نموده که نمی داند که فصل آینده در چه تیمی بازی خواهد کرد.
دروازه بان 31 ساله باشگاه کاتالان هنوز برتصمیم خود برای جدایی از بارسلونا در پایان رقابت های این فصل پافشاری می کندو قصد دارد تا درپایان فصل نوکمپ را ترک کند. والدس در صحبت هایی گفت:« لحظات خوبی را پشت سرمی گذارم. از نظر فردی هم همین طور است. چه در بارسلونا و چه در تیم ملی اسپانیا خیلی خوب در مسیر بهبود حرکت می کنیم. از نظر فیزیکی هم حس بهتری دارم.»
والدس که از اردوی تیم ملی اسپانیا در دانمارک در این گفتگو با کواتروشرکت کرده بود در ادامه به این نکته اشاره کرد که با اتمام قراردادش با بارسا در سال 2014 دراین تیم نخواهد ماند و گفت:« خودم هم نمی دانم که فصل بعد درچه تیمی بازی می کنم ولی آخرین فصل حضورم در بارسلونا را با انگیزه های زیادی پشت سرمی گذارم و تلاش می کنم تا تمام جامهای ممکن را فتح کنم و باید ببینیم که در سال آینده چه خواهد شد.»
او با اشاره به رقابت حساس موجود در اردوی تیم ملی اسپانیا با ایکر کاسیاس گفت:« ایکر بهترین است. من با نسلی از دروازه بانان رقابتی همزمان شده ام. هرگز راجع به اینگونه مسائل با ایکر حرف نمی زنیم. او آماده است و با انگیزه های زیادی تلاش می کند وامیدوارم که بهترین ها برای او اتفاق بیفتد.»
==============
رئیس باشگاه نیوولز الدبویز: مارتینو، اسطوره بارسا خواهد شد
سایت گل- گی یرمو لورنته، رئیس باشگاه نیوولزالد بویز، معتقد است که نتایج خوب بارسا با مارتینو در همین مدت کوتاه نشان داده که این مربی می تواند چه دستاوردهایی را در این باشگاه داشته باشد.
بارسا با هدایت این مربی آرژانتینی در سه دیدار ابتدایی اش در رقابت های این فصل لالیگا به پیروزی رسیده است. آنها پیش از این با پیروزی در مجموع دو دیدار مقابل اتلتیکو مادرید، قهرمان سوپرکاپ اسپانیا نیز شدند.
لورنته معتقد است که مارتینو یک مربی اسثنایی است و انتظار دارد که او دوران فوق العاده ای در نوکمپ داشته باشد.
او به ال موندو دپورتیوو گفت:" او در هر تیمی مربیگری کرده، توانایی هایش را به اثبات رسانده است.
او این توانایی را دارد که خیلی زود با محیط جدید سازگار شود. از او در تیم خیلی خوب استقبال شد و خیلی زود از سوی هواداران پذیرفته شد.
معتقدم که تیم خیلی سریع با او سازگار شد و او هم با تیم و شهر جدید خو گرفت. او اولین جامش را هم به دست آورده اما من مطمئنم که او به دستاوردهای بیشتری خواهد رسید.
او در نهایت به یک اسطوره در بارسا تبدیل خواهد شد."
=========
نیمار: مسی لایق دریافت توپ طلای پنجم است؛ همه چیز اینجا فوق العاده است
نیمار اعلام کرده از بازی در کنار مسی لذت می برد و معتقد است او لایق دریافت توپ طلای پنجم پیاپی است.
به گزارش بخش گروه اسپانیایی وبسایت بین المللی گل، نیمار می گوید:
"مسی در سطح دیگری بازی می کند. او را ستایش می کنم و به او احترام می گذارم. او چهار بار پیاپی بهترین بازیکن سال جهان شده و باز هم می تواند این عنوان را بدست آورد."
او همچنین در مورد شرایط خودش هم گفت:
"بازی من در بارسلونا تغییری نکرده است؛ همانی هستم که بودم. اینجا محدودتر نشده ام. بارسا هم همانند باشگاه قبلی ام و البته تیم ملی آزادی عمل بسیاری به من در حمله داده است. همه چیز در اینجا فوق العاده است."
===========
مصاحبهء اخیر تیاگو سیلوا:
من از بچگی عاشق بازی کردن در بارسا بودم. به همین دلیل برایم سخت بود که دو بار به آنها جواب منفی بدهم. خیلی ها میگویند که من آدم پول دوستی هستم، اما من هم خانواده ای دارم که باید به فکر سیر کردن آنها باشم. چه دلیلی داشت که به بارسا بیایم و پول کمتری بگیرم؟!