منم به شما گفتم ، هر دلیلی آورده باشه ، برای من یه توجیه مسخرس ... پس چه بدونم دلیلش چیه چه ندونم ، برام توجیه محسوب میشه.نقل قول:
بدم اومد اصلا بازیش کنم ..
احترام به مخاطب zero
Printable View
منم به شما گفتم ، هر دلیلی آورده باشه ، برای من یه توجیه مسخرس ... پس چه بدونم دلیلش چیه چه ندونم ، برام توجیه محسوب میشه.نقل قول:
بدم اومد اصلا بازیش کنم ..
احترام به مخاطب zero
آروم باش :n02:نقل قول:
نقل قول:
:n28: بیا و بگذر از دست KONAMI .این دفعه رو ببخش دیگه :n02::n16::n12::n11:(دیگه چجوری بگم ) .اخماتم وا کن :n01:
منم اولش ناراحت بودم وقتی دیدم هوای بارونی نیست ولی متن محمود عزیز رو بخون کامل تا متوجه بشی دقیقانقل قول:
خلاصه بگم که از اولم همه میگفتن این بازی با این موتور گرافیکی رو باید بهش پسوند نکست جن رو اصافه میکردن یکیش بخاطر نبود همین بارون بود و گرنه واقعا گرافیک نسل بعدی هستش
حالا بخاطر نبود قدرت روی کنسولهای این نسل واسه اجرای این بازی همراه با بارون دشوار بوده چون پردازش بازی همراه با بارون اونم با این موتور گرافیکی بازی رو کند میکرد و فریم اصلی نمیداده روی کنسولهای این نسل .... واسه همین گذشتن واسه نسل بعد که موتور گرافیکی کنسولها قدرت پردازش زیادی داره واسه گرافیک
اتفاقا با این کار کونامی احترام گذاشته به هواداراش چون خیلی راحت میتونست بارون رو بزاره بدون اینکه روی بازی تاثیر داشته باشه واسه همین اثر نداشتنش تو نسخه های قبلی دیگه کسی وقتی بازی هم میکرد هوا رو بارونی نمیذاشت
فک کن این بازی با بارون و تاثیرش تو بازی تو نسخه ای بعد چی میشه تا اینکه دلمون خوش باشه به چند قطره افکت مصنوعی اب :n01:
من محمود . Romell محمود ؟! :n13:نقل قول:
منم اولش ناراحت بودم وقتی دیدم هوای بارونی نیست ولی متن محمود عزیز رو بخون کامل تا متوجه بشی دقیقا
بارون باید تو بازی باشه ، سیاست مسخره کونامی بخوره تو سرش ... بازی بدون بارون یعنی کشک .. فقط یک هوا داشته باشه به درد خودش میخوره ...
هنوز هیچ چیز از گیم پلی مشخص نیست ، دلتون رو خوش نکنید الکی ..
کونامی برو بمیر .
نقل قول::n04:یا حضرت فیل .نقل قول:
بازی بدون بارون یعنی کشک
چشم...اعدامش کنید .نقل قول:
سیاست مسخره کونامی بخوره تو سرش
همیشه باید + اندیشید . یه جوری میگی بارون نیست انگار چی شده ؟!!! انگار شکست عشقی خوردی !!! مطمئن باش اونا از من و شما بهتر میدونن نداشتن بارون همراه با عکس العمل هایی مطمئنا خواهد بود اما چاره چیست ؟!! . چاره چیست ؟! ببین اونا یه فکری تو سرشونه که حتی من و تو به خیالمون هم نمیرسه .
اگه بازی خوب از آّب در بیاد نبودن بارون نمیتونه خیلی تاثیر گذار باشه . چه تعداد تو هوای بارونی بازی میکنن ؟! تا اینجا که اصل بازی که گیم پلی هستش رو خوب پیاده کردن تو این که شکی نیست . واقعیت رو باید قبول کنیم . اگرهم این نسخه ایراداتی داشته باشه نباید خورده گرفت چون تا اینجام که اینطور زحمت کشیدن واقعا زحمت کشیدن تو این فرصت کم . انتظارات ما بینهایت هستش و هرکی یه سازی میزنه اما باید اونا بتونن اون رو تو این زمان محدود که دارن پیاده کنن .
تا اینجا با شواهد موجود بازی واقعا خوب پیاده شده چیزی که فیفا بازها هم بهش عکس العمل نشون دادن .
به شخصه انتظار بیشتری ندارم برای اولین سال شروع بازی با موتور جدید .
اینکه بازی بازی اس سال قبل بهتر شده شکی نیست و اینکه ایراداتی هم داره شکی نیست البته نباید بهش خرده گرفت بقول دوستمون سال اول استفاده از موتور جدید هستن و تجربه کافی روی این موتور و قابلیت هاش ندارن پس جا برای کار بیشتر نیز وجود داره از نظر بازی نسبت بهش سال قبل قابل مقایسه نیست چون بازی خیلی پیشرفت کرده
البته واسه من که فیفا باز هستم یه مقدار با گیم پلیش مشکل داشتم البته چون من با سیستم فیفا عادت داشتم به این صورت بود ، قصد توهین به بازی رو ندارم ، اما بهتر بود یک مقدار روونتر باشه
عکس العمل دروازه بان ها خیلی بهتر شده ( البته هنوز با یه سر توپ راحت جا میمونن) ، یه مقدار من افت فریم حس میکنم نمیدونم شاید من اینطوری حس میکنم ، حرکت توی منوی بازی هم روون نیست.
دوستان خیلی خوبه اگه نظرتون رو راحت و بدون بی احترامی به نظر های هم دیگه بگیم
بهتر شدن این بازی به فیفا بازها هم خیلی کمک میکنه چون باعث رقابت بیشتر و درنتیجه ارائه بازی بهتر از طرف هر دو شرکت میشه
هر چی هم باشه ، باید هوای بارونی رو تو بازی میزاشتن ، حتی شده مصنوعی !
آره اونا به فکر خودشون هستند نه ما ، هر سری نسخه های داغون رو ارائه میدن که سری های بعدی چیزی برای نمایش جدید داشته باشن !نقل قول:
ببین اونا یه فکری تو سرشونه که حتی من و تو به خیالمون هم نمیرسه .
گیم پلی بازی هم به زودی عیارش معلوم میشه ! کافیه یک هفته بازی کنیم !
به هرحال هزاران دلیل دیگه ای بیاری ... بازم میگم ، نبود هوای بارانی تو این نسل از فوتبال ، بسیار مسخرس ... تازه باید هوای برفی رو هم میزارشتن که نذاشتن .....
همش کارشون شده تبلیغات بیخود و دهن پر کن ، تو عمل که میرسن تر تر میزنن !
اگه یادتون باشه توی نسخه فعلی فقط دوحالت روز و شب هست و بعدظهر رو برداشتن حالا کسی میدونه بعدظهر برگشته یا نه?
تا جایی که یادمه یه جا خوندم بعد از ظهر در بازی وجود نداره .:n01:نقل قول: