اتفاقا خودمم تو فکرش هستم .صفحه بزرگ خیلی دوست دارم طوری ک تو فکر گلکسی مگا هم بودم.نوت 3 اگه بیاد حتما میخرمشنقل قول:
Printable View
اتفاقا خودمم تو فکرش هستم .صفحه بزرگ خیلی دوست دارم طوری ک تو فکر گلکسی مگا هم بودم.نوت 3 اگه بیاد حتما میخرمشنقل قول:
سلام:n18::n18::n18:
گوشیه من گلکسی اس4 هست و هروقت دیتای بازی هارو میخوام بریزم تو فایل obb در مسیر android/obb ارورThe device has either stopped responding or has been disconnected رو میده
جاهای دیگه میتونم بریزم فقط توی این فایل نمیشه
حذف هم نمیشه
این مشکل رو خیلیا دارن لطفا کمک کنید ...
اول از پی سی کپی کن رو مموری یا جای دیگه گوشی.بعد با خود گوشی با فایل منیجر کپی کن تو فولدر Obbنقل قول:
من اینکارو کردم بازم ارور میداد. گوشی رو روت کردم با برنامه rom tool box کپی کردم.حل شد.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
از دیروز رام MG7 نصب کردم همه چی عالیه
دوستان جدیداً Google Now در گوشیم لال شده!! قبلاً حرف میزد (مثلاً وقتی میپرسیدم who is the president of the united states درست جواب میداد Barack Obama is the president of the united states) اما جدیداً فقط سرج میکنه (حرف نمیزنه!:n03:) کسی میدونه مشکل از کجاست؟ توی تنظیمات Voice Search رفتم زبان روی english (US) هست و آفلاین این زبان رو هم دانلود کردم اما فرقی نکرد؟! :n01:
دوستان کسی قیمت بازار تهرانو داره؟ در حال حاضر قیمتش چنده؟
من گوشیم وسط اکثر بازی ها بعد یه مدتی میپره بیرون وقتی وضعیت cpu رو میبینم وقتی یه دفعه به حداکثر میرسه هنگ میکنه و میپره بیرون کسی همچین مشکلی نداشته؟
نخیر.رام رو چنج بدید یحتمل درست میشه
کسی نیست این مووشکل ما رو راه حلشو بدونه؟! من اینجا مووشکل دارم :n02:نقل قول: