خواهش میکنم. بالاخره دنیای اپن سورس این حرفها رو نمیشناسه و همه به هم کمک میکنن. همونطور که من به دلیل آشنایی کم ممکنه بارها مزاحم شما و بقیه دوستان بشم. بنابراین باعث افتخار منه که از اینجا رد بشم!!نقل قول:
سلام
دوست عزیز از اینکه اعلام همکاری میکنید تشکر میکنم
امیدوارم دوستان سواستفاده نکن تا تفنگدار از اینجا همیشه رد بشه
در ضمن به دنیای (لینوکس) خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه امضائی زیبایی داری فقط فقط یاس :thumbsup:
ضمنا خیلی لذت میبرم که شما معنی Musketeer رو میدونید! هر کی اسم منو میبینه هر جور دوست داره تلفظ میکنه و به ترجمه های عجیبتری هم دست پیدا میکنه!! امیدوارم شما هم طرفدار دومای پدر باشید.
خیلی ممنون از خوش آمدگوییتون. امیدوارم بتونم در کنار شما چیزای زیادی از دنیای لینوکس یاد بگیرم.
* خدا وکیلی فقط یاس رو عشق است!!
چشم دوست عزیز. حتما دی وی دی دانلود میکنم. دست برقضا یادمه زوزه 9.3 که 5 تا سی دی بود و همه ی برنامه ها رو هم داشت با دی وی دی راحت تر نصب میکردم!! حتما به نصیحت شما گوش میکنم.نقل قول:
شما كه بزرگواري مي كنيد ، زحمت بكشيد و به جاي سي دي ؛ دي وي دي اش رو دانلود بفرماييد تا خلايق جميعا دعاگوي شما باشند . نصب توزيع هاي لينوكس از روي سي دي ، دردسر هاي زيادي به دنبال داره چون براي نصب هر برنامه ي جديد ، هي بايد به اينترنت وصل بشيد و .... الي آخر .