متوجه نشدم منظورتون چی هست ! میشه بیشتر توضیح بدید
Printable View
متوجه نشدم منظورتون چی هست ! میشه بیشتر توضیح بدید
سلام مهرداد جان همانطوری که گفته بودی با اون فیل پنلم رو تست کردم و همچنین چند تا 1080p دیگه .ظاهرا که مشکلی نیست منتها قضیه این هست که اون کار پردازش تصویر رو الان داره کارت گرافیک انجام میده
اما تو ر س ی ور که 1080i هم هست باز هم متاسفانه حتی تو کانالهای اچ دی ولی خیلی کمتر این مشکل هست
البته یه چیز جالب اینکه وقتی ر س ی و ر رو رویntsc تنظیم میکنم هرتز ورودی نسبت به پال که 50 هست میره رو 60 و در این حالت این مشکل به چشم نمیخوره ولی متاسفانه کیفیت تصاویر sd پایین میاد و کلا یکم محو میشه
سله پس قظیه مشخص شد .
1080i اون i آخر همون نشانه ی interlace هست و 1080p اون p نشانه ی progressive .
اگه تونستی ----- رو عوض کن چون اینجوری که شما گقتی پنل شما deinterlacing چندان قدرتمندی نداره ... .
سلامنقل قول:
منظورتون من بودم ؟
منظورم این بود که رنگها زیادی اشباح هستند و تصاویر وضوح ندارند مثل اینگه با ابرنگ نقاشی کرده باشی (مد استفاده شده - عادی- سینمایی )
من با سایر بلو ری ها (با همون پلیر- همون تنظیمات این مشکل رو ندارم و تصاویر خروجی عالی است )
از چه زسیوری استفاده می کنید ؟نقل قول:
من از vu solo استفاده می کنم اون هم h080i هست اما اصلا چنین مشکلی ندارم
خوب البته 1080i داریم تا 1080i ... . که بازم اینجا نمیشه توضیح داد ... .
خوب پس یعنی شما میگید که شما از بین بلوری هایی که دارید دو سه تاشون اونجور که باید نیستند و تصاویرشون مورد داره ؟!نقل قول:
سلام
منظورتون من بودم ؟
منظورم این بود که رنگها زیادی اشباح هستند و تصاویر وضوح ندارند مثل اینگه با ابرنگ نقاشی کرده باشی (مد استفاده شده - عادی- سینمایی )
من با سایر بلو ری ها (با همون پلیر- همون تنظیمات این مشکل رو ندارم و تصاویر خروجی عالی است )
خوب اول از همه مشخصه که مربوط به پنل نیست . اما برای اینکه منشاش رو پیدا کنید باید چند تا تست انجام بدید . اول اینکه شیوه ی پخشتون رو عوض کنید . یعنی اگر با مدیا پلیر پخش میکردید با pc پخش کنید (حتما hdmi برای pc استفاده کنید) و اگر با pc پخش می کردید سعی کنید از یه نرم افزار دیگه برای پخشش استفاده کنید .
بعد با خود pc چک کنید ببینید مشکل در pc هم مشاهده میشه (منظور مانیتور pc ) اگر مشکلی نداشت با همون برنامه ای که در pc پخشش کردید همون فایل رو روی پنل پخش کنید با hdmi .
بعد سوال خودم اینکه شما این ایزو ها رو از کجا میگیرید ؟ و اینکه حجم هر ایزو چقدر هست ؟
موفق باشی
سلام
تمام كانال هاي HD ماهواره بصورت 1080i هستن و همچنين 98%رسيور هم 1080i
کد:http://www.citisat.com/f203/a-66/
سلامنقل قول:
با انواع پلیرها ازمایش کردم همون طوریه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی مانیتور هم به همین صورته
رابط کامپیوتر و تلویزیون هم hdmi هست
در مورد ایزوها هم حدود 1 ترا بایت (فقط ایزو ) + ریپ شده حدود 1 ترا بایت
حجم هر ایزو هم متفاوته مثلا ایزوهای audio bluray کم حجم ترند و تا 6 گیگ هم پایین میان بقیه هم از 12 تا 42 گیگ (تقریبا تمام دمونستریشن های برند های تلویزیون رو دارم )
منبع : اینترنت (دانلود دولتی و مفتی !!!!)
خوش به حالت که انقدر سرعت بالا داری :دی
من امسال اگه بتونم برم دانشگاه تهران شاید به سرعت دانلود 10 مگ در ثانیه دست پیدا کنم و همینطور بلو ری هست که dl کنم دیگه :دی
راستی شما میشه چند تا از منابع دانلدتون رو برام بفرسیتد . آخه ایزوی بلوری خیلی سخت پیدا میشه تو نت .
بله کانالها که interlace تصویر رو میدند اما همون ----- هو یه سری پردازش رو تصویر انجام میده و اون interlace که ----- میده با اونی که مستقیم از کانال میاد زمین تا آسمون فرق میکنه . بعد اکثر ----- هایی که 1080i میدند 720p هم میدند که اگر کسی حتما تصویر progressive میخواد میتونه از این وضوح استفاده کنه ...نقل قول:
سلام
تمام كانال هاي HD ماهواره بصورت 1080i هستن و همچنين 98%رسيور هم 1080i
سلام دوست عزیزنقل قول:
قربون دستت اون شماره رو اگه برای منم پ . خ کنی ممنونت میشم:11:
راستی چه سایزش رو این قیمت میگن؟
با تشکر :
ناصر
آ قا حالا که تشریف میبرین بانه ماروهم بیخبر نذاریننقل قول:
بله بقول شما کمی تا قسمتی خالی بندی بنظر میاد ولی اگه خالی بندی نباشه چی میشه؟ خیلی عالی میشه
میشه اونجا که رفتین سراغ 50 اینچی این تلویزیون روهم بگیرین؟من خیلی وقته دنبالشم ولی پیدا نمیکنم
با تشکر :
ناصر
:11: