ممنون از جوابتون. منم احساس میکنم dass اضافیه اما به نظرم این طوری درستتره.نقل قول:
Mir ist nicht ganz klar, wo finden diese Kurse satt
Printable View
ممنون از جوابتون. منم احساس میکنم dass اضافیه اما به نظرم این طوری درستتره.نقل قول:
Mir ist nicht ganz klar, wo finden diese Kurse satt
من کماکان مصرم که فعل میره اخر ولی حقیقتن چراشو مطمئن نیستم./:.... اگر نهایتن از کسی پرسیدید یا خودتون متوجه شدید لطفن همینجا اعلام کنید..نقل قول:
این چیزی که شما نوشتید حالت سوالی داره وانگار میخواهید سوال کنید ولی جمله و منظور شما relativsatz هست...
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
Mir ist nicht ganz klar, wo diese Kurse stattfinden
همونطور که دوستمون گفتند wo اینجا یکrelativsatz میسازه که یکی از nebensatz ها و یا جمله های پیرو هست و در این طور جملات فعل همیشه به صورت مصدر میبره آخر جمله.
سلام. بنده هم اطمیان میدم که این جمله:
Mir ist nicht ganz klar, wo diese Kurse stattfinden
درسته
سلام و وقت بخیر. می خواستم بپرسم احیانا کتاب یا پی دی اف هست که تاپیکای غالب sprechen امتحان B1 رو داشته باشه ؟
سلام به همه
من سطح C1 رو تموم کردم. به نظرتون چه کتاب ها یا مجلات یا حتی برنامه های تلویزیونی هست که کمک کنه زبان آلمانی رو بهتر بفهمم؟
ممنون
من لازم دارم لطفا لینک بدین
چه چیزی لازم دارید ؟نقل قول:
سلام....کسی فایل صوتی برای Studio D B1 übung اگه داره لطفا ارسال کنه.....توی سی دی های کتاب دیده نمیشه!!!!!!!
سلام
امکانش هست که این پست رو دوباره آپلود کنین (Langenscheidt - Phonothek interaktiv CD-ROM):
ممنون:n16:کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=571990&p=7317450&viewfull=1#post7317450