خير . در حال حاضر از هارد ديسكهاي WD Green استفاده شده كه 5400rpm هستند گرچه در سايت سازنده اصطلاح intellipower بكار رفته .نقل قول:
Printable View
خير . در حال حاضر از هارد ديسكهاي WD Green استفاده شده كه 5400rpm هستند گرچه در سايت سازنده اصطلاح intellipower بكار رفته .نقل قول:
سلام
یک هارد 2 ترا اینترنال گرین وسترن دارم ولی مدتیه گیر میکنه وچراغ خوندن هارد روشن میشه هارد به سرو صدا افتاده
اگه بخوام قبل خراب شدن یک هارد دیگه برای هارد اصلی انتخاب کنم شما رد را پیشنهاد میدید یا بلک ؟
قیمت 1 ترای رد و بلک خیلی نزدیک همه ولی در 2 ترا تفاوت 100 تومنی دارن ! چرا اینطوره ؟
گارانتیهاشونو سایت وسترن برای رد 3 سال زده برای بلک 5 سال درسته ؟ بین این دو موندم کمک کنید
سلام .نقل قول:
اگر فقط براي آرشيو ديتا هست بنظر من دوترابايت WD Red انتخاب كنيد كه مقرون به صرفه تر هست . براي آرشيو ديتا نيازي به پرفورمنس بالا نيست .
در مورد مدت گارانتي ؛ همانطوريكه خودتان هم گفتيد WD Black پنج سال و WD Red سه سال وارانتي دارد .
نه من از گرین بعنوان هارد اصلی استفاده میکردم
با دید هارد اصلی پیشنهادتون چیه ؟
-------------------------------------------------------
آیا همچنان میتونم 2 ترای قدیمی که صدا میده و گیر میکنه برای اطلاعاتی که توشه اعتماد کنم ؟
یعنی بعد از خرید هارد دیگر این هارد را برای آرشیو استفاده کنم ؟
پس WD Black را انتخاب کنید.نقل قول:
البته اگر بودجه محدود تری دارید میتونید WD Blue هم انتخاب کنید که نهایتاً یکترابایت هست . یا اینکه میتونید Seagate (از سری Barracuda 7200.14) هم انتخاب کنید .
تا بررسی و چک نشود نمیتوان اظهار نظری در مورد وضعیت هارد دیسک کرد . میتونید SMART Status هارد دیسک را چک کنید و ببینید تمام موارد OK هستند یا خیر . البته اتکا به SMART Status به تنهایی هم کافی نیست !نقل قول:
پس با انتخاب 1 ترا بلک کاویر به عنوان هارد اصلی سیستم در مقایسه با 1 ترا سری رد که قیمت نزدیک به هم دارن شما هم موافقید ؟
در مقایسه با گرینی که الان دارم میتونم انتظار کارایی و عمر و قابلیت اطمینان بیشتر به 1 ترا بلک داشته باشم ؟
بله ، برای هارد اصلی سیستم (یعنی هاردی که قرار هست OS ، نرم افزار و بازی و ... هم نصب شود) WD Black گزینه مناسبتری هست .نقل قول:
فقط دو نکته :
1. در حال حاضر دیگر از کلمه Caviar استفاده نمیشود ، این کلمه مربوط به نسلهای پیشین بوده .
2. اگر میخواهید یکترابایتی WD Black بخرید من پیشنهاد میکنم مدل نامبر WD1002FAEX را انتخاب کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
در مورد سوال آخر ؛ میتونید انتظار بیشتری در مورد پرفورمنس از هارد دیسک WD Black داشته باشید ولی در مورد عمر مفید و قابلیت اطمینان ، نمیخوام چیزی بگم که بعداً خلافش از آب دربیاد . در سایت هم چیزی در مورد MTBF یا AFR و ... گفته نشده . ولی از آنجایی که هر دو از کلاس دسکتاپ هستند (مدلهای معمولی جهت نصب در سیستمهای عادی/خانگی) بنظر من از نظر عمر مفید و قابلیت اطمینان نباید تفاوت خاصی داشته باشند (بشرط استفاده صحیح و استفاده از آن در جایی که برای آن بهینه سازی شده) . اگر بدنبال هارد دیسکی با عمر مفید و قابلیت اطمینان بیشتری هستید باید از سری اینترپرایز انتخاب کنید (مثلاً WD Re) .
ممنون خیلی کمک کردید
فقط در مورد سری اینترپرایز توضیحی پیدا نکردم جایی هست راهنمایی کنید در موردش بخونم ؟
قیمتش با هارد بلک 1 ترا وسترن دیجیتال تفاوت داره ؟
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک را مطالعه کنید .نقل قول:
بدیهی هست که سری اینترپرایز قیمت بالاتری نسبت به مدلهای عادی دارند ، بدلیل کیفیت بهتر ، عمر مفید ، قابلیت اطمینان و کارایی بیشتر و امکانات متمایزی که نسبت به مدلهای عادی دارند ولی من پیشنهاد میکنم همان WD Black را بخرید که برای کاربردهای عادی (نداشتن شرایط خاصی مثل Workload یا Duty Cycle بالا) کاملاً کفایت میکند .
واسه آرشیو گرین به صرفه تر نیست ؟نقل قول:
اگر فقط براي آرشيو ديتا هست بنظر من دوترابايت WD Red انتخاب كنيد كه مقرون به صرفه تر هست . براي آرشيو ديتا نيازي به پرفورمنس بالا نيست .
چون هم سر و صدای کمتری داره و هم اینکه ارزونتره !!
مدل قرمز تفاوت قیمت حدود 100 تومانی تو همه مدل ها دارن