به هر حال عملکرد و برخورد آنتی ویروسها در مقابل کرک ها متفاوته،نقل قول:
کسپرسکی به ندرت به کرک گیر میده،
ولی مثلا نورتون اشک آدمو در میاره، چون سیاستش، علاوه بر مبارزه با مخرّب، حمایت از حقوق کپی رایت است، و این برای ایرانی جماعت خیلی بده :دی
Printable View
به هر حال عملکرد و برخورد آنتی ویروسها در مقابل کرک ها متفاوته،نقل قول:
کسپرسکی به ندرت به کرک گیر میده،
ولی مثلا نورتون اشک آدمو در میاره، چون سیاستش، علاوه بر مبارزه با مخرّب، حمایت از حقوق کپی رایت است، و این برای ایرانی جماعت خیلی بده :دی
اگه کرکی در سیستم داشته باشی بهتره قبلاً از اون یه پشتیبان با پسورد بصورت فایل زیپ دربیاری بعد که سیستم را با آنتی ویروس اسکن کنی به درد سر نیفتی.نقل قول:
آره همینکارو میکنم.البته بعضی کرک هام رو به عنوان ویروس شناسایی میکنه بعد پاکشون میکنه ولی بعضی رو که دیگه خیلی نیاز دارم روش با winrar پسورد میذارم(فشرده میکنم)نقل قول:
چی چی رو اشتباهه.میگم کلی کرک های منو جلوی چشمم زده پاک کرده بعد شما میگی اشتباهه.خب ویروسی باشه پاک میکنه دیگه.اینکه دیگه بحث کردن نداره.البته به خیلی از کرک های دیگه ی منم اصلا گیر نمیده.نقل قول:
کلی هم پیش اومده که یه کرکی رو اسکن کردم ولی سالم بوده بعد از چند دفعه که کسپر رو آپ کردم همون کرک رو ویروس شناسایی کرده زده پاک کرده.
یادم نمیاد با شما گفتگویی کرد باشم اینجا.نقل قول:
در ثانی میگم شما اینجا با کسی دعوا ندارید یوقت؟
لحن و رفتار طلبکارانه تون رو عوض کنید بیشتر به نفعتونه.
مزیتی که کاسپر داره اینه که میشه دوباره کرک پاک شده رو restore کرد و جزو استثنائات قرارش داد تا دیگه پاک نشه. پس همون موارد اندک که شما میفرمایید هم قابل علاجه و نیازی نیست حتماً بصورت فایل فشرده ی پسورد دار ذخیرش کرد.نقل قول:
من آخرین بار که از نورتون استفاده کردم سال 2005 بود که روی لپتاپم یک نسخه ی اصلی نورتون داشتم.:sq_25:
دوستان من ممکنه برای چند جا به آنتی ویروس اصلی نیاز پیدا کنم
انتی ویروس کاسپر از نظر استفاده از سیستم تا چه حد قابل قبوله؟
جایی هست که بشه با قیمت کمتر ازش خرید؟
کسپر اسکای محصولی با کیفیت و در سطح عالی می باشدنقل قول:
ولی از بقیه سوییت ها به نسبت سنگین تر است
حداقل 2 رم و سی پی یو قدرتمند نیاز دارد برای عملکرد ایده آل
هر جا لایسنس به جز این قیمت های دیدی نخر چون اصلی هاش هم مشکل دار میشه بعضی اوقات چه برسه به تقلبی هاش
آنتی ویروس حدود 88 هزار
اینترنت حدود 120 هزار ( البته آنلاین تا حدود 90 هزار هم وب سایت های رسمی این شرکت توی ایران فروش دارند
مواظب باش پکی که تهیه میکنی گارانتی شرکتی که در سایت خود کسپر اسکای هست را داشته باشه
موفق باشید
مرسینقل قول:
قیمت ها تقریبا همین حوالی اند
الان می خوام رو سیستم خودم تست کنم
مشکل اینه نه سایت ایران ستاپ بالا میاد
نه اون آخرین لینک تاپیک کرک ها دانلود میشه و ارور میده
از کجا لایسنس گیر بیارم بنصبم؟
نیاز به لایسنس نداریدنقل قول:
دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار 30 روزه به شما رایگان میدهد در ابتدای نصب