سلام!
این مشکل را باید چگونه رفع کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام!
این مشکل را باید چگونه رفع کنم:
سلامنقل قول:
شما باید بر اساس 32 و یا 64 بیت بودن ویندوزتون فایل نصبی ناد 32 رو دانلود کنید
ببینید ویندوزتون 64 بیته یا 32؟
32 بیت
64 بیتکد:http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt32_enu.msi
کد:http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt64_enu.msi
از همه جا تحریمیم ... هیچی نداریم ... هیچ دسترسی کاملی به نرم افزار ها نداریم ... چه کشور مزخرفی زندگی میکنیم خدا شاهده ...
بزن مارو بکش راحت کن از این جهنم ... اه
دوستان یکی جواب بده .
اگه فعال میشه نگهش دارم اگه میخواد قرمز بمونه نسخه 4 رو دوباره نصب کنم ؟
سلام دوستان من نسخه اورجینال این آنتی ویروس رو دارم نسخه 5
خود برنامه اعلام کرد که نسسخه 6 اومده اپدیتش کن ولی آپدیت نمیشه میگه لایسسنستون هم باید آپدیت بشه
در ضمن نسخ 6 رو از خود سایت دانلود کردم ولی نسخ 5 پاک نمیشه که 6 رو نصب کنم چیکار کنم
سلامنقل قول:
مطابق شکلی که خودتون گذاشتین بر روی activate full version کلیک کنید در پنجره باز شده میتونید بوسیله گزینه دوم یعنی Activate using a Username and Password سریال بهش بدی و یا میتونی گزینه سوم یعنی Activate Trial License انتخاب کنی وبه مدت 30 روز ازش استفاده کنی
2. نحوه استثنا قرار دادن یک فایل
ناد رو باز کنید و کلید f5 بزنید و مثل عکس پایین عمل کنید
نقل قول:
ممنون . اما یوزر و پس گیر نمیاد که آپدیت شه .
فعلا شماناد رو به صورت Trial استفاده کنید تا بعد ببنیم چی میشهنقل قول:
:n06:
سلام :
نسخه 6 گزینه ای برای آپدیت آفلاین و تغییر سرور (ادیت)نداره؟؟؟؟؟
دوستانی که میگم پوسته (اینترفیسش) فرق کلی کرده بنظر من که هیچ فرقی نداره با نسخه 5...یه سری امکانات که معمولا هم تو ایران مرسوم و مورد پشتیبانی نیست اضافه شده اما امکانات خود برنامه رو باید تست کنم.
یه دوستی گفته بود با تنظیمات اینتر اکتیو تونسته از 330 امتیاز لیک تست کومودو 320 بگیره اما من با اچ آی پی اس و فایروال اینتراکتیو و بالاترین تنظیمات تونستم فقط 250 امتیاز بگیرم...
یه چیز مزخرف هم داره اینکه سه یا چهار تا تعیین رول(قانون)برای -اچ آی پی اس-داره که بصورت پیشفرض همه تیک خوردن و برای تست بعدی با یه تنظیمات دیگه یا باید رولها رو ریموو کرد یا حدود 100 تا یا بشتر تیک رو برداشت و حدود 50 بار بلاک کرد و با اینحال هم توی اینتراکتیو مد و هم پلیسی مد نهایتا 250 میگیره...
دوستان دیگه تست کنن ببینن میتونن بیشتر امتیاز کسب کنن...
دوستی هم که پرسیده بودن چجوری اکتیو کنن باید بگم توی لیست کشورها اسم ایران نیست(افغانستان اولین کشوره:n01:) و احتمالا باید با هیتلر ش.ک.ن ثبت بشه تا اکتیو بشه.دوستانی که اکتیو و ثبت کردن بگن با آی پی ایران ثبت میشه یا نه؟؟؟؟
پیروز باشید..
در ورژن 6 برای ظاهر شدن قسمت update server کافیست در رجیستری وارد این قسمت شده : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Info و مقدار گزینه PackageFeatures را به 20 تغییر بدهید .
فقط یادتون باشه نود 32 اجازه تغییرات به شما نمیده و کافیه تیک Self Defense را بردارید و یکبار سیستم را ریستارت کنید .
با تشکر از استاد احد نجار .
سلام!دلیل این چی هست که اگر بخواهیم نود32 را 64بیتی دانلود کنیم74 مگ است ولی 32بیتی 68مگ!{امکاناتی بیشتر دارد یا نه}