اذیت که نداره ، خرج موتوری هم داشته باشه زیاد نیست و میشه موتورش رو با هزینه کم نو کرد و استفاده کرد ، البته درنظر داشته باشید ماشین 13 سال کار نمیتونه کاملا بدون آزار باشه .نقل قول:
Printable View
اذیت که نداره ، خرج موتوری هم داشته باشه زیاد نیست و میشه موتورش رو با هزینه کم نو کرد و استفاده کرد ، البته درنظر داشته باشید ماشین 13 سال کار نمیتونه کاملا بدون آزار باشه .نقل قول:
درود مجدد و تشکرنقل قول:
یه پراید هاچ بک مشکی مدل 87 ، دور تک و توک رنگ ولی ظاهری تمیز ، فنی سالم ، لاستیک 90% ، جلو و عقب پلمپ ، 8 ماه بیمه . فرمان هیدرولیک از کارخانه.
قیمت داده 11 تومن
ارزش داره بگیرم ؟
سلام
در شرايط كاركرد مساوي و سال ساخت يكسان (مثلا 81) از نظر راحتي؛ امنيت ؛ كم خرجي ماشين پرايد رو پيشنهاد ميكنيد يا RD ؟؟ وچرا؟؟
ممنونم
پرایدنقل قول:
به دلیل اینکه اگر هم خرجی داشته باشه زیاد ینست
قطعاتش به راحتی پیدا میشه و فقط یکبار که خرجش کنی تا مدت طولانی کار میکنه
اما RD مدل 81 دیگه رو خرجه و اتاق و دیفرانسیلش به صدا در میاد
زیاد از حد دستت رو بند میکنه.
اما پراید اینطور نیست. همین الان پراید هایی هستن مدل 81 از نظر فنی خیلی شرایط خوبی دارن
شرمنده با 5 تومن چه پرایدی میشه خرید؟فرقی نداره صندوق دار یا هاشبک
سلام
دوستان من 7 تومن دارم میخوام ماشین بخرم ،پراید و یا RD با این بودجه ای که من دارم چه مدلی میتونم بگیرم ؟ فقط فنی ماشین واسم مهم هست که مشکل نداشته باشه .
خودم سه ماه پیش پراید 141 مدل 84 داشتم که جلوش رنگ داشت فروختم 7150000 .
میتونید دنبال تصادفی باشید ، تا مدل 85 تصادفی یا چپی که درست شدن گیر میاد ، چند روز پیش صندوقدار 85 رو دیدم که 2 بار چپ شده بود و تمام رنگ داشت و صندوقش هم مال یه ماشین دیگه بود 3.800.000نقل قول:
در مورد پراید و روآ دوست عزیزم استاد محمد در پست 964 توضیح دادن .نقل قول:
بهتره بودجه رو افزایش بدید و دنبال ماشین درست حسابی باشید ، حداقل روی 13 ملیون خرج کنید .
سلام دوستان
پراید مدل 85 دوگانه کارخانه ای، گلگیر جلو سمت راننده تعویضه و سمت شاگرد بیرنگ صاف شده و درب سمت راننده هم خوردگی داره خیلی کم و یک گلگیر عقب هم رنگ داره چند میارزه؟
پراید دوگانه 85 --->8.700.000 با مشخصاتی که فرمودیدنقل قول: