دوستان شما هم تو بازی هر 8 ثانیه یک بار نوسان شدید دارین ( تصویر یک لحظه پرش می کنه )؟؟؟
راستی سرورهای بازی چه شدن ؟
Printable View
دوستان شما هم تو بازی هر 8 ثانیه یک بار نوسان شدید دارین ( تصویر یک لحظه پرش می کنه )؟؟؟
راستی سرورهای بازی چه شدن ؟
Amir midonam ke tee bazi mikoni hade aghal esmeto bem bego on famille kajo Kolat nemige
نقل قول:
دوستان نوسان من در بازی از 8 ثانیه به 4 ثانیه یک بار رسید ایا شما هم مشکل رو تو بازی دارید یا فقط من دارم لطفا پاسخ بدین
من هم همین مشکل رو دارم . البته هر 5 دقیقه یکبار . ممکنه برای Time Out زیاد باشه .نقل قول:
نه بابا برای من هر 4 ثانیه یک بار برای یک لحظه تصویر می پره توری که اگه تو هوا باشم چنگال بزنم فایده نداره و می فتم زمیننقل قول:
ربطی هم به پینک نداره پینک حدود 200 در سرورهای روسی هست ولی این جهش اعصابم رو خورد کرده
شما اینترنت رو از کجا گرفتین من از مخابرات گرفتم ؟
من كه تاحالا همچين مشكلي نداشتم. ولي قبلا يه مشكلي داشتم كه بازي با سرعت كم اجرا ميشد. انگار داري صحنه اهسته نگاه ميكني ، كه فهميدم مشكلش از اينترنت نيست و از خود كامپيوتره و حل شد. ولي تاحالا پرش نداشتم.:n02::n16:نقل قول:
درایور کارت گرافیکت را آپدیت کنی به احتمال خیلی زیاد درست می شه !نقل قول:
امروز NEO در یک حرکت خودجوش توی Tabletennis توپ بازیو خورد : دی
توپ خورد بهش جای پرتاب شدن ناپدید شد ! هر کاری کردیم تف نکردش آخر سر مجبور شدیم یه بار مپ عوض کنیم !
از همه دوستان به خاطر پاسخهاشون متشکر
مشکل رو پدا کردم یک تروجان رو سیستمم افتاده بود و مدام از صفحه دسک تاپ عکس می گرفت و ایمیل می کرد
دوستان ای پی سرور ایران چیه ؟