چی داد؟نقل قول:
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
Printable View
چی داد؟نقل قول:
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
من 5 بار بازی کردم جایزه هاش اینا بودنقل قول:
1- 10e
2- 1000e
3-mag b 1day
4-El-Raffe Kukri 1day
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-Desert Eagle 1day
لعنتی ها
area مسدود شده توسط نوابغ زحمت کش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....یعنی قشنگ زدن ضد حال خالص که بعدا بازی می ره انجا نتونیم راحت بازی کنیم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید چی کار کنیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن:
نمی شه من یک هفته رو بدون نگفتن چیزی بهشون سر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی کردم اما توی پست اول زده بود
گرافیک عالی نداشت.نقل قول:
3-گرافیک عالی که بین تمام بازی های اکشن شوتر اول شخص رایگان بارلا تر وتقریبا شبیه call of duty 4 است
من cod 6رو ترجیح میدم
مپ اسکورت جدید داره میاد با چند تا اسلحه جدید
عجیبه که تصویر نزاشتن:13:
ویدیو تبلیغاتی جدید ( ظاهرا باسه area است )کامنت هاش بعضی جاها جالبه(البته حق دارن - یکم نمی تونستن وقت بزارن یک ویدیو قشنگ تر بسازن )چه قدر هم بهش توپیدن:31:
پ ن:کد:http://www.youtube.com/watch?v=OOOQFU19glo&list=UUJJLc9LvVO4lZgj2ksjVO9A&index=1&feature=plcp
چه قدر جایزه های در عوض خرید جدیدا می زارن....(پکیج های اسلحه هم همین طور )
امروز یه کپسول گان دیگه بردم:31: اونم فقط با 3 کپس یعنی 9 هزار یورو
:31:
m4a1 crapio
هفته پیش هم hawkey رو بردم اونم تو Invid با 5 کپس
قبلا هم winder رو برده بودم:31:
خوش به حالت ما که هیچی گیرمون نیومده تا حالا :31:نقل قول:
:31:نقل قول:
یکمی شانس می خواد با یکمی سرعت و یکمی دقت تو زمان خریدن کپس:19:
شما کی پست دادی من ندیدم:13:نقل قول:
این بازی قبل از cod 6 امده نمی شه که بهتر از ان در بیاد....گرچه مقایسه دو بازی که یکی f2p و دیگری خریدنی است باسه مقایسه گرافیکی یکم ناجوانمردی است.
خوشبحالت یکی هم به ما بدهنقل قول:
خوب تو از انور افتادی من از این ور:41:نقل قول:
نمی دونم بخاطر چی فکر کرده من -- استفاده کردم:13:
چند روز پیش co op پر از هکر بود و من تو روم ها همش بهشون می خوردم که عملا بعدش کیک می شدم ولی اگر بخاطر این موضوع که یکی دیگر -- کرده و من تو روم بودم منو بن کردن خیلی مسخره است:2:.
پ ن:
یادم رفت clan رو چی کار کنیم؟
پ ن2:
ظاهرا باید قوانین area رو بخونیم که بن نشیم ( خیلی تند می رن اینا )
یکی از کاربرا یک نسخه خلاصه شده از مواردی که دیگر نباید بکنیم رو نوشته ( استفاده از glich هم بن رو به همراه داره - دیگر از glich استفاده نکنین)
پ ن 3:
تنها بازی انلاینم همین بود که دونبال می کردم........ امیدوارم تیکت یک تاثیری بزاره ........