» كتابچه مقررات انضباطي فيفا در اختيار اعضاي تيم ملي قرار داده شد
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه اي از آخرين مقررات انضباطي فدراسيون بين المللي فوتبال(فيفا) در قالب كتابچه اي به اعضاي تيم ملي فوتبال ايران ارائه شد تا آنان با آگاهي لازم به عرصه مسابقات آسيايي پا بگذارند
عبدالرحمن شاه حسيني رئيس كميته انضباظي فدراسيون فوتبال كشورمان در گفت و گو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) ضمن بيان مطلب فوق گفت:امير قلعه نويي سرمربي تيم ملي از من خواست تا مقررات اجرايي مسابقات از جمله مقررات داوري و انضباطي را براي بازيكنان تيم ملي تشريح كنم.من نيز اين دعوت را پذيرفتم و افتخار مي كنم كه خدمتي به فوتبال كشورم بكنم.
وي ادامه داد:من آخرين مقررات فدراسيون بين المللي فوتبال(فيفا) و تنبيهاتي را كه مي تواند براي اعضاي يك تيم درنظر گرفته شود،خلاصه نويسي كردم و آن را درقاب كتابچه اي به اعضاي تيم ملي دادم تا آنان با آشنايي بيشر با قوانين انضباطي فوتبال وارد بازي هاي آسيايي بشوند.
شاه حسيني افزود:برخي از قوانين را هم كه به تفسير نياز داشت،در نشستي با اعضاي تيم ملي براي آنان توضيح دادم.
رئيس كميته انضباظي فدراسيون فوتبال در پايان گفت:اين كميته آمادگي دارد در صورت درخواست هريك از باشگاه هاي فوتبال، كتابچه مذكور را در اختيار آنها قرار دهد و كلاس هاي توجيهي را براي آنان برگزار كند.همچنين از آنجا كه آموزش قوانين از سنين پايين، تاثيرگذارتر است، آماده هستيم آخرين مقررات فدراسيون بين المللي فوتبال(فيفا) را به تيم هاي ملي نوجوانان،جوانان و اميد ايران آموزش دهيم.
منبع : خبرگزاری کتاب ایران
قربان شما
شاهین:11:
آيا شكايت استقلال نتيجه ميدهد؟
تيم استقلال تهران كه از بازي هاي آسيايي محروم شد در پي شكايتي به دادگاه Afc اعتراض خود را به همه نشان داد . گرچه اين دادگاه تيم استقلال را فاقد صلاحيت دانست، درنتيجه استقلال شكايت خود را به آخرين اميد خود يعني دادگاه عالي سوئيس برد. دادگاه عالي سوئيس استقلال را تاييد صلاحيت كرد، در حال حاضر استقلال منتظر راي دادگاه Afc است . استقلال تهران:40: درصورت راه نيافتن به بازي هاي آسيايي از دادگاه Afc درخواست غرامت دو مليون دلاري خواهد كرد . به اميد ورود به بازي هاي آسيايي.:18: