روني: منچستريونايتد مانند بارسلونا دفاع ميکند
مهاجم تيم ملي انگليس ميگويد برخي از جنبههاي راهبرد دفاعي بارسلونا در اولدترافورد پيادهسازي شده است.
وین رونی میگوید منچستریونایتد به دنبال آن است که روشهای بارسلونا را در بازی خود به کار بگیرد. او میگوید نحوه دفاع قهرمان اروپاست که بیشتر از خط حمله مشهورشان او را تحت تاثیر قرار میدهد.
مهاجم تیم ملی انگلیس بازی با توپ بارسلونا را میستاید و میگوید یونایتد هم این را در سبک خود در این فصل به کار گرفته است: «فکر میکنم هنگامی که بارسلونا را نگاه میکنید افراد بسیاری هستند که درباره پاسها و مهارتها و نحوه نگه داشتن توپ صحبت میکنند.
اما هنگامی که توپ را از دست میدهند، به سرعت همه به دفاع برمیگردند و تلاش میکنند توپ را بگیرند. به نظرم این بزرگترین دارایی آنهاست.
آنها دفعات بسیاری در زمین حریف توپگیری میکنند و از همانجا حمله میکنند. ما هم تلاش کردهایم این را وارد بازی خود کنیم و خوشبختانه این به سود ما شده است.»
یونایتد مانند بارسلونا دچار تعدد مهاجم است. رونی میگوید: «به نظرم هر کسی چیزی ارائه میکند که تا حدی متفاوت است. روشن است که خاویر ارناندس بسیار جلو قرار میگیرد و به دنبال فرار پشت مدافعان است. او فضای بسیاری پشت خط هافبک حریف برای من میسازد.
مایکل اوون سبک بازی متغیری دارد. او گاهی جلو بازی میکند و گاهی به عقب برمیگردد و این بستگی به این دارد که کنارش چه مهاجمی بازی میکند. برباتوف هم تلاش میکند توپ را بگیرد و این باعث میشود من هم کمی جلوتر بازی کنم.
به نظرم من و دنی ولبک تا حدی به هم میخوریم. کنار هم که باشیم، یکی جلو بازی میکند و دیگری به دنبال توپگیری است. در هر حال مربی همیشه گزینههای خوبی دارد.»
کد:
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=55484&title=%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%8A:_%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%8A%D8%AA%D8%AF_%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF_%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7_%D8%AF%D9%81%D8%A7%D8%B9_%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D8%AF
فرگوسن: روني مي تواند بهترين گلزن تاريخ منچستريونايتد شود
روني در حال حاضر 156 گل براي يونايتدها به ثمر رسانده و با رکورد 249 گل بابي چارلتون فاصله زيادي دارد.
سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، معتقد است وین رونی می تواند رکورد گلزنی سر بابی چارلتون در این باشگاه را بشکند و عنوان بهترین گلزن تاریخ باشگاه منچستریونایتد را به دست بیاورد.
رونی در حال حاضر 156 گل برای یونایتدها به ثمر رسانده و با رکورد 249 گل بابی چارلتون فاصله زیادی دارد اما سرمربی اسکاتلندی معتقد است این مهاجم 25 ساله می تواند این رکورد را پشت سر بگذارد.
او در گفتگو با اینساید یونایتد گفت:" او تنها 25 سال دارد و فکر می کنم حداقل برای 5 سال دیگر می تواند در بالاترین سطح بازی کند.
اگر او مانند رایان گیگز مراقب خود باشد، می تواند تا پایان دهه چهارم عمرش هم بازی کند. این یک فرصت برای او و البته تیمش خواهد بود. او در این فصل هم می تواند رکوردها را بشکند و بیشتر از 30 گل به ثمر برساند."
رونی رقابت های این فصل را بسیار خوب آغاز کرد و تاکنون 9 بار برای تیمش گلزنی کرده است.
منبع:ورزش3