معمولا گلگسی ها 2 تاست یدونه مشکی cd1/1 و یه دونه هم نارنجی(رنگ kies) cd 1/2 هست.نقل قول:
چرا 2تا سی دی مینی؟؟؟
ماله من 1کی بود...
ولی مهم همون cd مشکیه هست یعنی cd 1 .
Printable View
معمولا گلگسی ها 2 تاست یدونه مشکی cd1/1 و یه دونه هم نارنجی(رنگ kies) cd 1/2 هست.نقل قول:
چرا 2تا سی دی مینی؟؟؟
ماله من 1کی بود...
ولی مهم همون cd مشکیه هست یعنی cd 1 .
خب اون سی دی شماره 2 چیه اصلا؟ شما دیدین همراه جیو بدن؟ چون من از نمایندگی مایکروتل گرفتم همراش نبودنقل قول:
+ گوشیم اصلا هر موقع وصل میشه به کامپیوتر یا مموری رو در میارم و جا می زنم میزنه اینترنال مموری low ماله چیه؟
راجع به روت ( معایب و مزایا ) جایی هست که کامل روشن شم؟؟ بهتره روت کنم یا صبر کنم تا 2/3 بیاد؟
مرسی
من که تو 3 تا گلکسی دیدم تو 551 2تا بود و تو ایس اصلا نبود تو جیو هم یکی بود
یه سری فایل های نصبی بود که واسه من نصب نشد
مزایای روت اینکه دسترسی به فایلهای سیستمی داری و میتونی با نصب ریکاوری از گوشی بکاپ بگیری و غیره
معایبش هم پریدن گارانتی و اگه فایل های سیستمی رو اشتباهی انگولک یا پاک کنی گوشی خراب میشه
البته اگه یه بار آنروت کنی و گوشی رو فلش کنی دوباره گارانتی برمیگرده
واسه چی میخوای روت کنی که منتظر 2.3 هستی؟
قابل شما رو ندارهنقل قول:
امر کنید تا تقدیم کنم برادر :11:
گوشیه بسیار خوبیست
ازش راضیم :5:
نقل قول:
میگم اگر قراره 2.3 بیاد این چند وقته صبر کنم به اونم آپدیت کنم شاید مسائل حافظه و .. حل شد یا شاید تغییر اینترفیس حالمون رو جا اورد یا یا یا ...
مگه روت که میکنی یه برنامه به گوشی اضافه نمیشه؟ از همون آنروت نمیشه کرد؟ فلش دردسره!
اون برنامه superuser که اضافه میشه برای مدیریت برنامه های هست که به فایل های سیستمی نیاز دارند.نه آنروت نمیشه.نقل قول:
شما اگه با Superoneclick تو محیط ویندوز روت کنی با همونم میشه آنروت کرد.
چه دردسری؟
برنامه ی odin با فایل cooper جیو و رام اصلی فرویو خاورمیانه رو از samfirmware.com دانلود کن و باهاش فلش کن.
بچه ها من بین این گوشی و اپتیموس وان موندم به نظرتون چیکار کنم؟
2 تا سوال: 1- موقع فلش کردن همه اطلاعات و تنظیمات و ... خلاصه همه چی پاک میشه! درسته؟ این دردسرشه دیگه!نقل قول:
2- خودم فلش کنم امکان آسیب به گوشی هست!؟ چند %؟
+ با odin میشه همه گوشی ها رو فلش کرد؟
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
چشم بسته بدون مقایسه جیو! :دی حالا نمی دونم بعد از مقایسه نظرم چی باشه:دینقل قول:
خوب قبلش با clockworkmode بکاپ بگیر و بعد از فلش و نصب cwm فایل data رو رستور کن.نقل قول:
2 تا سوال: 1- موقع فلش کردن همه اطلاعات و تنظیمات و ... خلاصه همه چی پاک میشه! درسته؟ این دردسرشه دیگه!
موقعی گوشی آسیب میبینه که:نقل قول:
2- خودم فلش کنم امکان آسیب به گوشی هست!؟ چند %؟
1.کابل usb ایراد داشته باشه یا مال خود گوشی نباشه.
2.فایل کوپر و بقیه فایل ها اشتباه باشن یا اشتباه جایگذاری شن.
3.وسط فلش برق قطع شه!!!!
خودم که میخواستم با اودین گوشیم رو آپدیت کنم، فایل مودم رو نذاشتم و گوشیم بریک شده که بالا نمیومد هیچی، روشنم نمیشد که خوشبختانه با درآوردن باتری و گرفتن دکمه های پاور + ولوم کم + هوم و گذاشتن باتری رفتم تو دانلودینگ تا دوباره فلش کنم
با اودین همه ی گلکسی ها (فکر کنم همه سامسونگ ها) رو میشه فلش کرد (تو سایتش زده) ولی نیاز به فایل کوپر و فایل رام گوشی هستنقل قول:
+ با odin میشه همه گوشی ها رو فلش کرد؟
یه سوال دیگه با عرض شرمندگی :
بعد از روت کردن میشه به 2.3 آپدیت کرد؟ یا باید اول فلش شه بعدا آپدیت؟
مرسی