دوستان من یه سوتی دادم که خودم فهمیدم :دینقل قول:
اگه گفتیم چی بود :دی من فک کردم اون یارو غولـه نیما بود :دی ( نخندیدها :دی ) الان دوباره فیلم رو نگاه کردم فهمیدم :دی دیشب اصلن حواسم به قیافه و صداش نبود :دی
پ ن : خندیدید !: دی
Printable View
دوستان من یه سوتی دادم که خودم فهمیدم :دینقل قول:
اگه گفتیم چی بود :دی من فک کردم اون یارو غولـه نیما بود :دی ( نخندیدها :دی ) الان دوباره فیلم رو نگاه کردم فهمیدم :دی دیشب اصلن حواسم به قیافه و صداش نبود :دی
پ ن : خندیدید !: دی
:31::10:نقل قول:
غوله که حامد حدادی بود!:46:
.
میگم چون داریم به ماه رمضون و طبیعتا تموم شدن سریال نزدیک میشیم، احتمالا سریال یواش یواش نزدیک بشه به سمت علاقه مند شدن عجیب!! دکتر ملکی (ملک زاده!) با خانم شیرزاد...:27:
:دی یه جوری میشه ! شاید لوس بشه :دینقل قول:
اگه ناصر با کتی ازدواج کنه :دی چی میشه دوتایی پوست همو میکنننند :دی
این چند دقیقه ی آخر رو چقدر ضایع ادیت (کات و زوم) کرده بودن:19:
واي امشب چقدر تيكه انداختن ...
تك تك ديالوگ ها با منظور بودش ...
_ كسي اعتراضي نداره ...
_ چرا من ميگم اين وضع درست نيست !
_ بيخود كردي اعتراض كردي ...
_ آخه شما خودت گفتي اگه كسي اعتراض داره !!..
_ اون واسه اون موقع بود نه حالا !
+
دكتر جزيني هم تو اين قسمت درست شبيه يه نفر بودش كه ...
حرفاي ملكي هم خوب بود : اون موقع كه همه اعتراض كردند بايد ميومديم وسط + با حرف زدن كه كاري درست نميشه.
ساختمان پزشكان تو اين قسمت ماكتي بود از كشور. فيروز هم با چماق منو ياد يه سري ها انداخت.
فيروز : كسي حق نداره اينجا وايسه !
واقعا عالي بود اين قسمت. عالي
امشب جالب بود
نیما خوب دل و جرئت پیدا کرده بود و داشت با فیروز بحث می کرد
تو این جور مسائل هم من کپی هومن هستم چون هیچ وقت نشده ببینم که چند نفر به خوان این جوری یه اعتراضی بکنن و بتونن با اتحادشون به یه جایی برسن:13:
جدا از این اون جایی که نازنین واسه اولین بار بشقاب سبزیجات ( :دی ) رو اورد کنار نیما هم فک کنم یه کاتی کردن :دینقل قول:
راستی ناصر چرا نبود؟!!!
مثلا اون هم جزئی از ساختمونـه و کسی که آتوی سهرابی رو گرفت ( فیروز پسر سهرابی) .
و اینکه این دو یا سه نفر جدید که اوردن همینطوری تو ساختمون که مثلا دکترن و جمعیت دکترارو ببرن بالا (واسه این قسمت که اعتراض و اینا بود ) خیلی مسخره بودن ! :27::دی
این ساختمون که تو وسطاش نشون میده ( همین ساختمون خودشون ) که دوربین از بالا میاد پائین ظاهرا چند طبقه هستش! پس چرا چند نفر بیشتر ما دکتر نمیبینیم توش؟:دی!
این قسمت هم خوب بود :20:
چرا تیکه آخر روی فیروز تصویر زوم بود همش !؟
واسه منم سواله!!نقل قول:
چرا تیکه آخر روی فیروز تصویر زوم بود همش !؟
معلوم نیست چی بوده که اینقدر کات خورده و زوم هم تو کارش بوده!!
آخه چیزی هم توی دست و بالشون نبود!
ما هم دلمون خوش یه سریال داره بدون سانـسـور پیش میــره که اینم...!
حتما عکس فروید یهودی بوده تو کادر :31:نقل قول: