میشه بگید از کجا گرفتید؟؟خیلی خوب گرفتیدنقل قول:
Printable View
میشه بگید از کجا گرفتید؟؟خیلی خوب گرفتیدنقل قول:
من بردم دستگامو پیش یه دوستی ...مشکلی که داشتم این بود که تو ایسنتالوس نمیتونستم دانلود کنم و ارور ipa میداد....گفت مشکلی تو سی دیا هست که یه دستکاری کرد و هرچی اصرار کردم نگفت بم چی کا کرد......شما می تونین بگین چی کار کرد؟
دوستان ، دانلودری هست که آهنگ دانلود کردم بتونم ببرمش تو آیپاد ؟؟؟
یا برنامه ای هست که تو خود آیپد تنظیمات آهنگ رو داشته باشیم ( مثلاً از تو خود آیپد لیریکس اضافه کنیم ) ؟؟؟
درود بر شمانقل قول:
اگه دستگاهتون جيلبريك شده ميتونيد برنامه safari download manager رو از سيديا دانلود كنيد و اون رو به وسيله برنامه ifile كه باز هم از سيديا باىد دانلود كنيد به كامپيوترتون انتقال بديد اگه هم جيلبريك شده نيست اين امكان وجود ندارد
١.دوستان اين محافظ صفحه هاي ١٥ تومني خوب هستن ؟ چه فرقي با اون ٣٠ تومني ها دارن ؟
٢.ميشه با ايپد موزيك دان كرد از نت ؟
درود بر شمانقل قول:
محافظ های صفحه نمایش با کیفیتهای مختلف ارایه شدن که اگه توجه کنید در میابید که درست گفته شده که هر چه پول بدی آش میخوری !
من یک محافظ صفحه نمایش گرفتم 30 تومان و خیلی ازش راضی هستم فقط 2 تا بدی داره یکی اینکه اثر لک و انگشت خیلی روش میمونه و دیگری اینه که باز تاب نور رو خنثی نمیکنه . تنها پچیزی که منو راضی نگه داشته اینه که خش روش بر نداشته !
من پیشنهاد میکنم محافظ صفحه مات بگیرید که نور رو منعکس نکنه و اثر انگشت هم روش نمونه .
محافظ صفحه نمایش جیزی نیست که هر روز بخوای بخریدو عوض کنید پس بهترینشو بخرید البته نظر من اینه .
با آیپد میتوانید موزیک یا فیلم دانلود کنید برای اینکار میتوانید نرم افزار های دانلود منیجر زیادی رو در appstore ببینید
موفق باشید
اصلاح شد
در ایران فعلا بهترین محافظ صفحه speck هست که شاب قانونی وارد میکنه بسته های 2تایی 30 تومن هستن.نقل قول:
اسم فروشگاه رو فراموش کردم، زنگ بزنید خود شاب بهتون میدن.(میتونید از طریق نمایندگی های شاب هم اقدام کنید- اگر در شهرستان هستید)
دوست عزیز من از Download HD استفاده میکنم و از اپ استور گرفتمش و به راحتی بدون جیلبریک چیز هایی که دانلود کردم رو میریزم رو کامپیوتر حتی از روی پی سی هم میشه فایل ها رو جای اینکه بریزی تو library خود ایپد بریزی رو همین برنامه و باهاش اجرا کنی (که این تو اجرای فایلهای pdf و بعضی فرمتهای ویدیی کمک میکنه) (دقیقا مثل avplayer HD) :10::20:نقل قول:
درودنقل قول:
من قبلا اين رو توسط آيفون دانلودر لايت امتحان كرده بودم جواب مگرفته بودم ولي الان ميشه.
با تشكر از شما
بچه ها یه نرم افزار خوب برای گرفتن فشار خون معرفی می کنید ؟
با یه چند بازی سرگرم کننده در سطح المپیک (به جز Angry Birds)
:D
فرق نمی کنه رایگان باشه یا پولی
ممنون