سلام
دوستانی که مدل d8880 دارندلطف کنندواستفاده ازامکانات و سرویسهای این مدل هوشمند رابه اشتراک بگذارند
Printable View
سلام
دوستانی که مدل d8880 دارندلطف کنندواستفاده ازامکانات و سرویسهای این مدل هوشمند رابه اشتراک بگذارند
سلام ودرود
من یه سامسونگ مدل D405950 رو خریدم حالا میخوام بدونم که این مدل روی فلش مموری ضبط میکنه تلوزیون رو کنترلش دکمه ضبط و پخش دره ...
و دیگه اینکه خودکار تصاویر تیره رو تیره تر و روشن رو روشن تر میکنه به طور هوشمند چه کار کنم این ویژگی رواز کار بیندازم....
اگه امکانش هست از منوی این مدل برای من عکس بذارین . تنظیمات اولیه یا تنظیماتی که بدون مشکل کار می کنه
au40d6000
مالزی
3 دی من کار نمی کنه. دیگه مشکلی باش ندارم
من دیروز وارد منوی مخفی شدم اما چیزی تغییر ندادم با اینحال وقتی تلویزیون خاموش و روشن کردم دیگه تصویر نمیاد ولی صدا داره . کمکم کنیییییییید
سلام
من مشکلی در رابطه با فعال کردن گزینه های منوی مخفی دارم. البته تمام پستها رو دونه به دونه خوندم:18:،(مخصوصا پستهای آموزشی رو) ولی به هر روشی که کار میکنم، منوهای بسته همون طور بسته میمونن. در ضمن منوی من با اون تصاویری که در قسمت آموزش هست، تفاوت داره و اصلا Hotel Mode من به اسم Hospitality Mode میاد و مواردی که تو منوش داره خیلی بیشتر از تصاویره، که البته اون دو تا گزینه tv to usb و usb to tv رو داره.
تلوزیون من UA46D8000 هستش(ساخت مالزی) و لوکال ستش رو EA-ARAB قفل شده. میخواستم با تغییرات این منوها قابلیت سرچ دیجیتال رو اضافه کنم.
حالا از اساتید خواهش میکنم من رو یه راهنمایی بکنین.:11:
آقا منم این مدل رو دارم بدون گارانتیش میگم واسه شما دیجیتال داره؟نقل قول:
با منوی مخفی تلوزیون ور رفتم (LA32C450)
حالا هم میخوام تنظیمات کارخانه (نه تنظیم TV ) رو ریست کنم
راهی نداره
نقل قول:
سلام ودرود
بله آنتن دیجیتال داره
اما ضبط نمیکنه باوجود دکمه ضبط روی کنترل اصلیش.....
سلام و خسته نباشید من حدود 8 ماه قبل یک ال ای دی samsung مدل 6960 c 40 اینچ خریداری کردم الان وقتی تصویر سریع حرکت میکنه برای چند لحظه اثرش به جا میمونه مثل این که تصویر کش اومده باشه میخواستم ببینم مشکل چیه اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم.
سلام
دوستان تلویزین ما مدل ua40d5500rr هست
دیجیتال رو نمیتونم بگیرم
جالبه ست تاب باکس هم آوردم نشد بگیرم!!!!
مشکل چیه؟؟؟
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
[QUOTE=Mohsen.MAHDAVI;6844110]سلام
دوستان تلویزین ما مدل ua40d5500rr هست
دیجیتال رو نمیتونم بگیرم
جالبه ست تاب باکس هم آوردم نشد بگیرم!!!!
مشکل چیه؟؟؟
راستی آنتن هم داریم هانی