خب شما ميتونيد با سم فيشر هماهنگي كني و مطلبت رو به پست اول انتقال بدي.:20:نقل قول:
Printable View
خب شما ميتونيد با سم فيشر هماهنگي كني و مطلبت رو به پست اول انتقال بدي.:20:نقل قول:
سلام.نقل قول:
من تا حالا آپدیتش نکردم.تازه خریدم
میشه بگی چجوری آپدیت میشه؟adsl هم دارم.
در ضمن رو جعبه بازی نوشته ntsc j بالاش هم نوشته pal
سلام.نقل قول:
فرم ور رو احتیاج نیست اپدیت کنید. در واقع تحت الفظی منظورم بود.
فقط کافیه برید به XBL و اخرین پچ رو بریزید. اگه سرعت اینترنتون بالایه که مشکلی نداره برای اپدیت.
اینهم آموزش وصل شدن به XBL:
فقط بگم، اول اینکه وقتی آپدیت کردید شاید از XBL برای همیشه بن شید. چون تنها در صورتی از بن شدن یک کنسول کپی خور شده مصونید که فرمور iXtreme داشته باشید و فکر کنم با اپدیت معلوم شه... کامل خبر ندارم.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=149260
حالا، پیشنهاد میکنم ببرید دیسک رو روی یک کنسول دیگه هم امتحان کنید. احتمال 90% همونه چون اپدیت خودم هم قدیمیه(من آفلاین اپدیت کردم توسط یک بازی دیگه. میشه آفلاین هم اپدیت کرد اما من بلد نیستم:blush:).
نقل قول:
خیلی ممنون بابت راهنمایی.:11:
آدرس وبلاگم که تو امضا هست ! در ضمن خودت گفتی که :نقل قول:
راستی اگه مطلبی میخواید بذارید لطفا کامل همینجا بذارید چون تبلیغ برخلاف قوانین هست;)
اگر من هم می خواستم همشو این جا بریزم که به قول خودت صفحات زود پر میشد ، اگر دوستان ناراحت هستند می تونم ویرایش کنم .نقل قول:
من دوست داشتم اینجا خیلی چیزها از جمله ایستر اگها و سایتها، نقشه ها و راهنما بذارم اما صفحات تاپیک زود پر میشه و یکمی اذیت کننده است.
من یه چند جا خوندم ، یکیش :نقل قول:
مگه تاريخ انتشار بازي براي PC معلوم شده كه شما ميگي 6 ماه ديگه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:www.gamenews.ir/index.php?mod=article&cat=PC%20Games&article=140
من که باورم نمیشه همچین سیستمی رو بطلبه آخه گرافیک PS3 که زر بود:13:نقل قول:
ببینم شما با تلوزیون HD بازی کردید؟نقل قول:
نوشته شده توسط amir_motevaledemeh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیک بازی "زر" بود؟
مثل اینکه شما وسعت بای رو متوجه نشدید. یا هم نمیتونید گرافیک رو تشخیص بدید.
من Halo 3، Geow، Bioshock، Cod 4 رو روی X360 با یک تلوزیون اسنوا 21 اینچ که مشکل لامپ تصویر هم داره بازی کردم، بنظرم گرافیک بازی به نسبه خیلی خیلی بهتر ازین بازیها بود. باور کنید شما هم یا نظری دیدید، یا توان تشخیصش رو نداشتید یا جلوهای بازی رو ندیدید.
گرافیک در کل بر روی تلویزیون اون هم به خاطر رزولیشن و کمی مشکل در رنگ سیاه بهتر و شفاف تر از مانیتور است.منم با نظر Pink موافقم.
من با LCD LG بازی کردم.قدرت تشخیص هم دارم.واقعا که:13:هر کسی نظری داره دوست عزیز.حالا چرا به شما برخورده!!!من منظورم این بود که گرافیک بازی زیاد به من حال نداد به شما رو نمی دونم.نقل قول:
دوست من منهم گفتم، بنظر من هم گرافیک خوب نبود و تعصبی هم روی بازی ندارم اما وقتی خیلی از نقدها از گرافیک بازی تعریف زیاد کردند باید سلیقه هم تحت تاثیر حرف اونها قرار بگیره...نقل قول:
نوشته شده توسط amir_motevaledemeh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت شرمنده اگه لحنم یکم تند بود. خوبه یک مقایسه هم انجام میدادید. جهت اون حرف من این بود.