شوخی بود،منظورم این بود که مقابل یه تیم من باختید،میخواید جلوی دومین تیمم هم ببازید:31:نقل قول:
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
غیر فوتبال هم بازی شما بود جلوی دروازه قطار پارک کرده بودین:46:
شوخی بود،منظورم این بود که مقابل یه تیم من باختید،میخواید جلوی دومین تیمم هم ببازید:31:نقل قول:
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
غیر فوتبال هم بازی شما بود جلوی دروازه قطار پارک کرده بودین:46:
شما کی طرفدار شانچستر شدید؟؟؟؟؟؟؟؟:13:نقل قول:
زمانی که توی لیگ بین سه تیم اول بود یا زمانی که در میانه یا میانه به پایین جدول بود؟؟؟:13:
اگه اینو بگی میتونی در مورد طرفداری بارسا هم اظهار نظر کنی وگرنه...
کلآ هر تیمی در اوج دوران خودش طرفدار زیادی کسب میکنه و تیم شما 19 ساله توی انگلیس یکی از بهترینها هست(نه در اروپا)که اینم به لطف وجود فرگی هست...:5:
اگه منچستر تو این 20 سال اخیر 1 بار قهرمان میشد و بقیه رو تو میانه های جدول شما و خیلیهای دیگه الان طرفدار منچستر بودی؟؟؟؟اگه بودی پس الان باید طرفدار سیتی یا وستهام یا...باشی نه منچستر!:46:
یا اگر رئال این سالها ضعیف بود این همه طرفدار که خودشونو طرفدار با تعصب میدونن طرفدار این تیم بودن(مثلآ اکثر رئالیها وقتی که رونالدو و کارلوس و زیدان و ... تو این تیم بود طرفدار این تیم شدن):5:
این در مورد همه ی تیمها صادقه و فقط شامل منچستر یا بارسا یا رئال نمیشه...:5:
همین الانم اگه بارسا یه لحظه غفلت کنه همه چیزو از دست میده:46:
شما وقتی در مورد این جور طرفدارها صحبت کن که خودت مثلآ طرفدار تیمی مثل ساندرلند یا اورتون یا منچستر سیتی و یا خیلیهای دیگه هستی نه منچستر:46:
دیگه هم خوش ندارم بحث این طرفداریها رو وسط بکشین چون همتون متوجه منظورم شدید و نیاز بیشتر به گفتن نیست...:10:
من خودم خدا شاهده زمانی طرفدار بارسا شدم که این تیم در رده ی 14 لالیگا بود(2004 یا 2005 بود) یا لیورپول که از 2004 طرفدارشم و اون موقعها تیم شاخی نبود(خدا شاهده فقط به خاطر دوست داشتن رنگ این تیمها طرفدارشون شدم و حتی اسم بازیکنانشون رو هم به جز اون و کلایفرد نمیدونستم)و اصلآ هم انتظار نداشتم این دو تیم اینقدر پیشرفت کنن توری که لیور یکی از بهترینها و بارسا بهترین تیم جهان بشه...
رونالدو: امیدوارم در دور بعد به بارسا نخوریم/ بارسا قوی ترین تیم تورنمنت است
کریس رونالدو امیدوار است تا تیمش در دور بعدی رقابتهای اروپایی مقابل بارسلونا قرار نگیرد
سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که تمایلی ندارد که در دور بعد رقابتهای اروپایی مقابل بارسا قرار بگیرد.
رئال چهارشنبه شب با شکست دادن لیون توانست پس از هفت سال به مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا راه یابد و این ستاره 26 ساله اعلام کرد که ترجیح می دهد تا در مرحله بعد به جای بارسا مقابل منچستریونایتد، تیم سابقش و یا شالکه، تیم رائول، اسطوره سابق رئال قرار بگیرند.
رونالدو در صحبتهایی به رسانه های اسپانیایی کفت:« ما به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا رسیده ایم و همگی از این بابت خوشحال هستیم. ترجیح می دهم در دور بعدی رقابتها مقابل یونایتد یا رائول قرار بگیریم و نه بارسا.»
رونالدو ادامه داد:« دوست ندارم مقابل بارسا بازی کنیم، چون آنها قوی ترین تیم تورنمنت هستند.البته اگر مجبور به بازی مقابل بارسا شویم، مشکلی وجود ندارد چون در این مرحله از رقابتها هر قرعه ای ممکن است اتفاق بیفتد. هیجان زیادی دارم تا از حریف بعدی مان مطلع شوم.»
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/17/2399317/%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D9%82%D9%88%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%DB%8C%D9%85
2011/3/17
کد:http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/03/17/2399130/real-madrids-cristiano-ronaldo-desperate-to-avoid-barcelona
Victor Valdes: It Doesn't Matter Who Barcelona Get For Champions League Quarter-Finals
Mar 17, 2011کد:http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2011/03/17/2399040/victor-valdes-it-doesnt-matter-who-barcelona-get-for
Sergio Ramos: I Dream Of Real Madrid - Barcelona Champions League Final
Mar 17, 2011کد:http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2011/03/17/2399327/sergio-ramos-i-dream-of-real-madrid-barcelona-champions
لوسیو: روزی به بایرن مونیخ برخواهم گشت
مدافع اینتر گفته اگر پیشنهادی برسد به این تیم میرود.
سایت گل – لوسیو، مدافع اینتر اظهار نظری شگفتانگیز کرده و گفته اگر بایرن مونیخ به او پیشنهاد بدهد حاضر است به این تیم برگردد.
او دیروز گفت: «من همین حالا به بایرن برنمیگردم، چون عضو اینتر هستم.
اما در فوتبال هر چیزی ممکن است. این مساله تنها به من مربوط نیست و به اینتر و بایرن هم بستگی دارد. اما اگر تنها قرار بود من تصمیم بگیرم، به بایرن بله میگفتم.»
بایرن هنوز این بازیکن 32 ساله را بسیار ارج مینهد و فرانس بکنباوئر گفته: «به نظرم اشتباه کردیم که گذاشتیم لوسیو برود.
دیدیم که چقدر برای بایرن مهم بود. در غیاب او بود که دیدیم چه شد.»
با این حال اولی هوینس، رییس باشگاه بایرن نظر دیگری دارد: «او قراردادی سهساله از اینتر پیشنهاد داشت و پول بیشتری هم میگرفت. به همین دلیل رفت.»
لوسیو در سال 2004 از بایر لورکوزن به بایرن مونیخ پیوست و در سال 2009 از این تیم به اینتر رفت.
By Hamidreza Keshavarzکد:http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2011/03/17/2399238/%D9%84%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D9%85%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AE-%D8%A8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%85-%DA%AF%D8%B4%D8%AA
2011/3/17
خودشون هم قبول دارن ولی مثل اینکه بچه های اینجا قبول ندارن !:31:نقل قول:
رونالدو: امیدوارم در دور بعد به بارسا نخوریم/ بارسا قوی ترین تیم تورنمنت است
والا منچستریونایتد از ابتدای شروع EPL همیشه بین سه تیم اول بوده! ضمنا فکر نکنم سن ما طرفدارای یونایتد به زمان دنیس لَوو یا چارتون و رابسون قد بده! با تخفیف قد هم بده، اون موقع تی وی بیشتر فردین بهروز وثوق رو می پخشید تا بازی های یونایتد رو!!نقل قول:
زمانی که توی لیگ بین سه تیم اول بود یا زمانی که در میانه یا میانه به پایین جدول بود؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واضحه که قهرمانی های یه تیم و استمرار در اون قهرمانی ها عامل اصلی طرفدار دار شدن مردم ایران به تیم های خارجی بوده.... کسی مگه منکرش شده!!؟!نقل قول:
اگه منچستر تو این 20 سال اخیر 1 بار قهرمان میشد و بقیه رو تو میانه های جدول شما و خیلیهای دیگه الان طرفدار منچستر بودی؟؟؟؟
دوستان هم میگن قدرت بارسا خصوصا در فصل 09-2008 و پیروزی هاشون در 6 جام باعث شد که طرفدرای بارسا خیلی زیاد بشن! این حرف اشتباهی نیست که!:20:
ضمنا... به نظر من اگه یه نفر تو هر سن و سالی همین الان طرفدار یونایتد، بارسا یا هر تیم دیگه بشه، یه اندازه همون طرفداری حق داره که که سالهاست هوادار همون تیمه مشروط بر اینکه منفعل نباشه و بازی ها و تاریخچه باشگاه مورد علاقش رو دنبال کنه و بخونه!!:20:
یاعلی:11:
تایید میشه:11:نقل قول:
دقیقا میخواستم همین هارو بگم..کارم رو راحت کردی
دیشب رئال با 360 پاس 19 موقعیت گل داشت
ولی شان... ببخشید بارسلونا با 700 پاس 19 موقعیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27::27::27::27::27::27:
هنوز مونده به رئال برسین............................
آرسنال رو با لیون مقایسه میکنی؟ :دینقل قول:
به موقعیتهای لیون هم یه نگاه بنداز بعد با مقیتهای آرسنال مقایسه کن :دی
در جواب قسمت بولد شده: دقیقا!
ولی فکر نکنم ما به رئال برسیم با این وضعیت که ۵ تا یا ۶ تا از بارسا میخوره :18::دی
پی نوشت: کلا چقدر تناقض بین نوشته و آواتار شما موجود هست. طرفدار رئال هستین یا منچستر یا کلا جزو طرفدار تیمهای حریف بارسا؟ :دی
شما که بحث ظرفیت رو پیش کشیدی کاشکی اینم می گفتی که ظرفیت باشگاه دورتموند 82 هزار نفره و یونایتد 76 هزار.نقل قول:
واقعا حرف حق .نقل قول:
منم دو ساعنه دارم همینو میگم .
کلا طرف صحبتم حزب بادا بودن نه طرفدارای واقعی .