مستر جان تو اين يه هفته از صندلي داغ چي فهميدي؟
Printable View
مستر جان تو اين يه هفته از صندلي داغ چي فهميدي؟
اولین سوال از مونیکا
در زمینه ازدواج اسان سهم خانواده پسر بیشتر است یا دختر ؟
من اگه بخوام به این سوال جواب بدم فکر کنم یه رمان بشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
راستش آقا بهروز به نظره من ازدواج یکی از سخت ترین یا بهتر بگم پیچیده ترین تصمیماته هر آدمیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خاطر همین با به کار بردن کلمه ی ازدواج آسان مخالفم.
اما به طور کلی فکر می کنم دختر و پسر و خانوادهاشون درست با یه نسبت مساوی مسئولیت به عهده شون هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خانواده ی دختر به نوعی درگیر این مسئولیت می شن و خانواده ی پسر به نوعه دیگه اما در کل به نظرم این مسئولیت ها به طور نرمال بین دو طرف تقسیم می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم از ازدواج اسان اين نيست كه تا يكي پيداش شد دختره را بديم بهش بره پي كارش .
منظورم رسمهاي غلطي است كه باعث شده خيلي از پسرها و دخترها فكر ازدواج را از سرشون بيرون كنند .
ما كه مدعي اسلام و مسلماني هستيم چرا به دستورات اسلامي درباره ازدواج عمل نميكنيم ؟
بگذريم .
از اينكه دختر هستي راضي هستي؟ تا حالا دلت خواسته براي يك روز هم كه شده پسر باشي؟
اين جمله را سه بار بگو : كلاغه با كمال علاقه با ملاقه زد تو سر الاغه .............
بله . راضیم. خیلی هم راضی ام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من به عنوان یه دختر می تونم احساساتی داشته باشم که یه پسر در تمامه عمرش نمی تونه اونا رو تجربه کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به خیلی دلایله دیگه همیشه راضی بودم از اینکه دخترم. تازه دلم می خواد بچه ی خودمم دختر باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
آره. فقط یه دفعه. اونم دقیقا فقط برای یه روز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه دفعه توی سالن ورزشی که اونجا می رفتم برای تمرین اسکیت یه مسابقه ی فوتبال بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فقط پسرا اجازه داشتن که ثبته نام کنن. منم خیلی دلم می خواست تو اون مسابقه شرکت کنم چون خیلی هیجان داشت . قبلا دیده بودم که چه جوری بازی می کنن. اما خب نشد دیگه. اون روز یادمه دو ساعت به اون آقایی که اونجا بود می گفتم بذا منم بازی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می گفت برو بچه ... استغفرلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلا صه همون یه روز دلم می خواست پسر باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب جمله ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مونیکا خانم
با اجازه چند تا سوال داشتم .
1. اگه بخوای زندگی رو تویه یه جمله یک خطی توصیف کنید چی میگی؟
2. از این یارو بهمن هاشمی ( دو دو دو دو ) خوشت میاد؟ ( من که متنفرم ازش )
3. از کدوم حرکت تویه اسکیت سواری خوشت میاد ؟
4. میشه راجع به امضات یه توضیحی بدی؟ اون قسمتی که نوشتی ( انگار قراره منم همین روزا Bye p30 بدم.... )
5. اگه یه روز بهت بگن کلا کامپیوتر رو باید بذاری کنار و اصلا کامپیوتری وجود نداره حاضری وقتی رو که واسه کار با کامپیوتر میگذروندی رو با چی پر کنی ؟
6. چقدر میتونی احساسات خودتو کنترل کنی؟
7. از چه رنگی خوشت میاد؟
سوالای بعدی باشه یه وقت دیگه
مرسی
موفق باشی
علیکه سلام آقا آرمین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام مونیکا خانم
خواهش می کنم بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با اجازه چند تا سوال داشتم
1) زندگی عرصه ی تحمله تلخ ترین خیانت ها و چشیدنه شیرین ترین لذت هاست.....نقل قول:
1. اگه بخوای زندگی رو تویه یه جمله یک خطی توصیف کنید چی میگی؟
2) معذرت می خوام آقا آرمین اما نمی شناسمش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه من خیلی خیلی کم وقت می کنم تلویزیون نگاه کنم. اون چند دیقه ای هم که وقته این کارو دارم بیشتر ماهواره نگاه می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
2. از این یارو بهمن هاشمی ( دو دو دو دو ) خوشت میاد؟ ( من که متنفرم ازش
3) من کلا خیلی اسکیتو دوست دارم. هر چه قدر بیشتر برم بالا پایین بیشتر بهم خوش می گذره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب الان دیگه سنم ایجاب می کنه یه کم کمتر شیطنته بچه گانه بکنم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کل حرکته خاصی مد نظرم نیست کلا خیلی دوست دارم اسکیتو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما بادمه وقتی می خواستم فرشته یاد بگیرم داغون شدم انقدر خوردم زمین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3. از کدوم حرکت تویه اسکیت سواری خوشت میاد ؟
4) و اما اون قسمته امضام... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4. میشه راجع به امضات یه توضیحی بدی؟ اون قسمتی که نوشتی ( انگار قراره منم همین روزا Bye p30 بدم
قضیش که مفصله اما به طور مختصر می تونم بگم : راستش اون جمله مقدمه ایه برای رفتنم. اخیرا برام یه سری مزاحمت هایی ایجاد شده و یه سزی مشکل پیدا کردم با چند تا از یوزر های سایت که ترجیح می دم دیگه بینشون نباشم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از دلایلی که حاضر شدم روی صندلی بشم همین بود که دارم می رم چون از سه شنبه ی هفته ی دیگه ارتباطم با p30 قطع می شه. یا شایدم قطع نه خیلی کم .... نمی دونم اما واقعا برای بعضی ها متاسفم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5) راستش من شغلم یه جوریه که همه ی کارم با کامپیوتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه بگن دیگه کامپیوتر نیست در واقع من از کار بی کار می شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه یه وقت این اتفاق بیفته باید بشینم یه فکر درست حسابی بکنم چون یه تغیره اساسی در رونده زندگیم ایجاد می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
5. اگه یه روز بهت بگن کلا کامپیوتر رو باید بذاری کنار و اصلا کامپیوتری وجود نداره حاضری وقتی رو که واسه کار ب کامپیوتر میگذروندی رو با چی پر کنی ؟ا
اما خب اگه از جنبه ی کاری نگاه نکنیم من بعد از کامپیوتر قدم زدن کناره دریا رو خیلی دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درسته نمی شه همین قدر که با کامپیوتر کار می کنم قدم بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب بعد از کامپیوتر قدم زدن می تونه یکی از گزینه ها برای گذروندن وقتم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6)احساساتم اخه دودسته هستن. اگه عصبانی بشم شاید اصلا هیچی و هیچکی نتونه جلومو بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب کلا همه می گن که خیلی آدمه احساساتی هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم معنیه سوالتونو درست فهمیدم یا نه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
6. چقدر میتونی احساسات خودتو کنترل کنی؟
7)آبی خیلی دوست دارم. بنفش و نارنجی هم همین طور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
7. از چه رنگی خوشت میاد؟
منم از شما ممنونم تا بعد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوالای بعدی باشه یه وقت دیگه مرسی موفق باشی
مونيكا خانوم نكنه مدتي كه نبوديد رفته بوديد سراغ اون ماجرا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سلام ببين كي اين جاست . بابا تاپيك را منور كردي كه تو . خوبي خانمي؟
1- بهترين خصوصيت اخلاقيت؟
2- بدترين خصوصيت اخلاقيت؟
3- از چه جور ادمايي خوشت مي ياد؟
4- نظرت چيه راجع به اين كه اولين خانم صندلي نشين هستي چيه؟
5- نظرت راجع به انقراض نسل چيه؟
6- اگه يك روز همه مدارك شناساييتا گم كني چه حسي پيدا مي كني؟
7- ترجيح مي دي توي يك برج زندگي كني يا يك خونه ويلايي؟
8- برنامه ات واسه اينده چيه؟ هدف خاصي داري؟
9- از كدوم تاپيك ها توي متفرقه بيشتر خوشت اومده؟
10- چه نرم افزارهايي بلدي؟
11- بلند پروازي؟
12- بهترين مزيت دختر بودن چيه؟
13- مهم ترين مشكل دختراي جامعه امروزي؟
14- چه غذايي دوست داري؟
15- خواننده مورد علاقه ات؟
بازم مي يام . منتظرم باش
منظورتون همون دوهفته ایه که اصلا p30 نیدوم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
سراغه کدوم ماجرا آقا رامبد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا ماجرا درست می کنید وا سه دختره مردم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بی شوخی منظورتون کدوم ماجراست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]