من 4 ماه استفاده می کنم
آپ 32 دان 128
سرعت واقعی :
آپ 0.3 دان بین 8 تا 11
باورتون میشه با این سرعت من تو باهو وبکم و ویس رو با هم نمیتونم داشته باشم؟؟؟
در ضمن اوین هستم!مخابرات جعفری
Printable View
من 4 ماه استفاده می کنم
آپ 32 دان 128
سرعت واقعی :
آپ 0.3 دان بین 8 تا 11
باورتون میشه با این سرعت من تو باهو وبکم و ویس رو با هم نمیتونم داشته باشم؟؟؟
در ضمن اوین هستم!مخابرات جعفری
من به امید 64 تو این تاپیک دارم تحقیق میکنمنقل قول:
اصلا 64 نمیدن شایعست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه از دم 128
2 ماهی 20 تومن بابام رو قبض ببینه تیکه بزرگم گوشمه.
آقایون مخابراتی خدانگهدار :دی
درست میگه همونجوری 128 به بالا تقریبا به هیچ کس نمیدن 64 هم نمیدن فرق همش 2 ماهی حدود 7 تومن میشه.نقل قول:
این سایته چرا اینجوریه! چند با تست کردم دریغ از یه جواب!نقل قول:
مگه میشه
همیشه اینجوری هست فکر کنم سرعت باز کردن مردمو گول بزنند
با این سایت یه تست بگیر بگذار
matma.ir
سلامنقل قول:
شما سرعت دانلودتون هم همینقدر هست یا فقط تو تست اینطوریه ؟؟
پیام نور هم مجازی حساب میشه:دی؟نقل قول:
دانشجوی ارشد باشی.....یا دانشجوی دانشگاه مجازی. باشی..ردیفه....
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
کاشکی سرعتم اون بود:دینقل قول:
سلام
شما سرعت دانلودتون هم همینقدر هست یا فقط تو تست اینطوریه ؟؟
سرعتم مثل همیشه 14-15 است....
برای امتحان تست سرعت از سایت matma.irنقل قول:
باید نرم افزار java و flash نصب کرده باشید و فقط با مرورگرهای اینترنت اکسپلورر یا گوگل کروم کار می کند
یک ذره هم کند هست .باید صبر کنید اگر باز مشکل داشتید درخدمتیم.
سلام
من مثلا اینترنت 128 مخابرات دارم :
نتیجه ی تست سرعت :
ConnectionSpeedkbps KB/sec Dialup 56Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 56 7.00 ADSL 64Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 64 8.00 You [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 114 14.25 ADSL 128Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 128 16.00 ADSL 256Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 256 32.00 ADSL 512Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 512 64.00 ADSL 1Mbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1,024 128.00
از یه سایت دیگه هم تست گرفتم :
سرعت دریافت شما : 103 Kbps
با سلام به تمامی دوستان
من جدیدا از مخابرات ADSL با سرعت 128 گرفتم. چون خطم فیبر نوری بود به من هیچ جا اینترنت پرسرعت نمی دادند. بالاخره با کلی برو بیا خود مخابرات داده. خودمونی بگم، همینم تو این بیابون غنیمته. ولی سرعت 128 خیلی حال نمیده. چطوری می تونم 512 یا لااقل 264 بگیرم. به خصوص سایت های ایرانی رو باز نمی کنه.
با تشکر از بچه های این تاپیک
اقا من 2 روزه اینترنتم کار نمیکنه یعنی مشکلش از طرف مخابراته یه بچه محل ما هم پرسیدم برای اون هم قطع شده مرکز مخابراتی من بعثت نازی اباده