اتفاقا یک مقدار سرچ کردم توی همین مدت ... گرچه کسی جبهه ای نگرفت ولی هیچ کدوم از این لینک ها صحت فرمایشات شما (کار کردن FaceTime فقط با AT&T و Vodafone) رو تایید نمی کنه. یک پست یک کاربر ایرانی در یک انجمن ایرانی برای صحبتی مثل انحصاری بودن FaceTime با یک یا دو اپراتور خاص (فرمایشات شما) کافی نیست.
Apple در FaceTime از شماره تلفن به عنوان ID شخص برای مکالمه استفاده می کنه، و این ID باید از ابتدا رجیستر بشه و به هر گوشی متصل بشه (از طریق IMEI) که این کار رو اکثر اپراتورهای دنیا (نه فقط AT&T و Vodafone) بطور اتوماتیک انجام میدن ... و خب این کار رو اپراتورهای ایران انجام نمیدن.
کار اون برنامه Cydia هم همینه یعنی میاد و این ID شما (که اتفاقا اینجا شماره تلفن هست، ولی در iPod Touch می تونه ایمیل شما هم باشه) رو با IMEI شما رجیستر می کنه تا امکان FaceTime برای شما فعال بشه.
یعنی چون الان IMEI آیفون من با شماره سیم کارت من رجیستر شده، حتی اگه سیم کارت رو در بیارم و یک نفر قصد داشته باشه با من FaceTime داشته باشه این کار ممکنه، و خب البته تستش هم کردم و موفقیت آمیز بود. این خودش یعنی FaceTime (به جز لحظه رجیستر کردن، یک بار در طول عمر!) ، دیگه نیازی به شبکه مخابراتی نداره. صحبت شما درباره این قضیه صحیح بود و فعال سازی FaceTime برای همون یک لحظه نیاز به شبکه مخابرات داره... ولی استفاده از FaceTime خیر.
اما صحبت شما درباره "این امکان از ایران به ایران امکان پذیر نیست." اشتباهه ... دو آیفون که FaceTime اشون فعال شده باشه می تونند از این امکان استفاده کنند، هیچ ربطی هم به ایران نداره. ولی باز هم صحبتتون درباره اینکه دو آیفون 4 در شرایط عادی نمی تونند، صحیحه چون در اون شرایط بطور عادی FaceTime فعال نمیشه.
صحبت درباره وی پــی ان یا پهنای باند هم احتمالات بود... که البته کاملا واضحه.
خب قبول یک صحبت (مثل انحصاری بودن FaceTime با دو اپراتور خاص در دنیا) بدون مدرک امکان پذیر نیست حتی اگه "رسم خیلی بیخود" ای باشه... که خب شما هم مدرکی که فرمایشاتتون رو اثبات کنه ارائه نکردید. من بیشتر درباره اون قضیه از شما مدرک خواستم.
بحث با جبهه گیری تفاوت داره ... داریم بحث می کنیم دوست عزیز. اگه انتظار داشته باشید هیچ کدوم از پست هاتون نقد نشه یا Reply نشه یا نظر هیچ کس با شما مخالف نباشه، خب ماهیت فروم بودن اینجا زیر سوال میره. کسی علیه شما "جبهه بیخود" نگرفت. اینم یک بحث مثل همه بحث هایی که در انجمن داریم.
...
ممنون و موفق باشید.