آقا ما قهرمانیم شک نکنید...
(برزیل رو هم دوست دارم من البته)
Printable View
چقدر دوست دارم فینال آرژانتین و هلند دوباره تکرار بشه و بازم ببریم و قهرمان بشیم
بابا یه جوری چیدن که از اون ور برزیل راحت برسه به فینال مسخره کردن!:13:
بله فینال هلند آرژانتین چه شود !!!
شما آواتارت برزیله ، امضات آرژانتیننقل قول:
آدم دچار 2گانگی میشود :31:
فکر کنم قرعه کشی بوده ها...نقل قول:
حالش به اینه که همه رو میزنیم قهرمان میشیم
ديماريا: 6 سال درخشش قولي است كه به مادريديها ميدهم
خبرگزاري فارس: مهاجم تازهوارد رئال مادريد به هواداران اين تيم قول 6 سال درخشش را داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، آنخل ديماريا با دريافت مبلغ 25 ميليون يورو در كمپ تمرين تيم ملي آرژانتين رسما و براي 6 سال آينده رئال مادريدي شد.
وي گفت: از همه چيز راضي هستم و هيچ مشكل مالي در اين ميان ديده نميشود. اميدوارم روزهاي درخشاني را در مادريد تجربه كنم و هواداران رئال مادريد بايد بدانند كه با تمام وجود در خدمت تيم جديد خود هستم.
ديماريا ادامه داد: در كنار رونالدو بازي بسيار خوبي خواهم داشت و اطمينان دارم زوج من و رونالدو ساير مهاجمين رئال مادريد را نيمكتنشين خواهد كرد
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
پيشنهاد 40 ميليون پوندي رئال مادريد به تهوز
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه رئال مادريد اسپانيا تلاش ميكنند مهاجم آرژانتين را به خدمت بگيرند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا اسپانيا، رئال مادريد قصد دارد كارلوس تهوز را از منچسترسيتي خريداري كند. آنها مبلغ 40 ميليون پوند براي اين بازيكن توانمند كنار گذاشتهاند.
تهوز 26 ساله، پس از انتقال جنجالي از منچستريونايتد به منچسترسيتي فصل درخشاني را سپري كرد. او در يك فصل 28 گل براي منسيتي به ثمر رساند.
دستمزدي معادل 180 هزار پوند در هفته در انتظار مرد صورت زخمي است و مادريد با داشتن چنين بازيكني ميتواند در فصل آينده براي ساير رقبا به شدت دردسرساز باشد
نقل قول:
اگه فرانسه و انگلیس خراب نمیکردن و تو گروهشون اول میشدن اونها هم تو اونطرف جدول قرار میگرفتن و کار برزیل
هم انقدر آسون نمیشد .
طبق آخرین اخبار هشت پای آلمانی هنگام پیش بینی نتیجه بازی آرژانتین - آلمان به کما رفت !!!
مسئولان آلمانی که بارها با رزرو بلیط و اقدامات مشابه سعی داشتند از وقوع اتفاقات مشابه برای مردم و طرفداران آلمان جلوگیری کنند ، اعلام کردند زین پس به پاس احترام این حیوان گرامی نماد آلمان از عقاب به هشت پا تغییر میکند !!! :27::27::27:
خیلی دوست داشتم هم با اسپانیا بیفتیم هم با پرتقال ولی حیف!!! باید بین این دوتا تیم یکی رو انتخاب کنیم. به شخصه علاقه مندم با پرتقال بیفتیم تا کم شدن روی رونالدو اینبار توی یه میدان ملی رو ببینیم مگه نه؟؟؟؟