برادر صحابه ای rebنقل قول:
نگران نباش سهم شما پیش ما محفوظه.دیشب حدود 3 مگ سرعت داشتم جیگر.این سرعت بیرون 300 تومن پولشه!
ولی بعضی ساعتا مثل الان می شه 600
Printable View
برادر صحابه ای rebنقل قول:
نگران نباش سهم شما پیش ما محفوظه.دیشب حدود 3 مگ سرعت داشتم جیگر.این سرعت بیرون 300 تومن پولشه!
ولی بعضی ساعتا مثل الان می شه 600
سلام. منم میخوام برم بگیرم. الان از داتک دارم.به نظر شما خوبه برم بگیرم؟ با کارت دانشجویی 512 میدن؟
الان بزنم داتک جمع آوری کنه، تا چند روز دیگه وصل می شه؟ سرعت دانلودش و اینا ردیفه؟ ممنون از همه کسانی که وقت می ذارن و جواب می دن
از جات تکون نخور !نقل قول:
سرعت همیشه 13-14
یه وقتایی روی 6-7 ولی زود میره روی 12 و 13 خیلی متغیره !
کارت دانشجویی که هیچی کارت هیئت علمی هم ببری زیر قاضی جماعت نمیدن ! حداقل اون طوری که ما خبر داریم اصلا کسی بالای 128 ندادند. دادنش سخته !:31:
همون داتک بمون . اگر دانلود زیاد داری و حجمی به کارت نمیاد . و فقط سیستم رو بندازی رو دانلود همنی 128 خوبه میشه ماهی 36 گیگ ! البته بصورت 24 ساعت دانلود.
نقل قول:
سرعتها افزايش يافت تبارك الاه
من با حرف reb عزيز موافقم. مخابرات سرعت ها رو افزايش داده اينم UP و Down من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها بزاريم رو دانلود تا كمش نكردن :31::31::31::31::31::31:
512 رو اگه راحش رو بلد باشی می شه.ولی اینکه بری یه کارت بگیری دستت نمی دن. چرا؟ چون الان بیشتر جوونا دانشجو هستن.اگه می خواستن به همه بدن که دیگه محدو دش نمی کردننقل قول:
در حد قیمتش می ارزه چون بیرون سرویس نا محدود 128 حداقل 25 تا پولشه و طبق تجربه خودم چون دزدی میکنن و زیاد شیر میشه بعضی اوقات سرعتش کمتر هم میشه
بچه ها سرعت باز هم افزايش پيدا كرد فوق تبارك الاه
بنظر میاد غیر از این که سپاه صحابه هستی عضو هیئت المی هم هستی :31:نقل قول:
حالا راهش چیه؟
اینم از مال ما.اون رقم های پاک شده فروخته میشه:31:
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
[img]http://www.ecapic.ir/image/ECA-100522123311.gif[/img
اینم از مال ما.اون رقم های پاک شده فروخته میشه:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسارو جای دیگه آپ کنید اینو باید با ..باز کرد.
مگه چند بوده که حالا زیاد شده 126 63 زیاد شده؟
آره براي من از روز اول 120 تنظيم شده بود منطق شون هم اين بود كه مسافت شما از مركز مخابرات زياده در صورتي كه من با گوگل ارث اندازه گرفتم فاصله خونه ما تا مركز مخابراتي 1.4 كيلومتر هست و جز مسافت زياد محسوب نمي شه.
عكسا درسته فكر كنم براي شما ف ي ل ت ر هست.