توی لینکی که در پست قبل دادم در مورد گواهی اشتغال به تحصیل نوشتم: بله، با شرایط خاصی اینترنت بالای 128 هم می دن.
در مورد شرایط دیگه: نمی دونم قانونش چه طوریه ولی چون مودم وایمکس قابلیت جابجایی داره و حتما نباید همیشه در یک محل استفاده بشه و ربطی هم به خط تلفن نداره پس احتمالا می شه این کار رو کرد:
مثلا دوست شما که شرکت داره می تونه ثبت نام کنه و وایمکس به اسم شرکتش بگیره، بعد مودمش رو بده به شما ببری توی خونه ازش استفاده کنی!
قطعیش خیلی زیاد نیست. لااقل برای من توی یک ماه فقط 6-7 ساعت قطع بوده یا نصفه نیمه وصل بوده... ماه قبل کل 3 گیگ پهنای باندم رو توی 3-4 روز آخر ماه دانلود کردم چون قبلش مسافرت بودم. (با سرعت 128... یعنی بیش از 50 ساعت (البته در 5 نوبت 10 ساعته ولی توی همون 3-4 روز) سیستم داشت دانلود می کرد و یک بار هم قطع نشد.)
About Unattended Download
یه اشکالی که وایمکس ایرانسل داره اینه که شما وقتی کامپیوتر رو روشن کردی (فرض کنید مودم روشنه و با کابل شبکه به PC وصله) اتوماتیک به اینترنت متصل نمی شی. بلکه باید مرورگر وب رو باز کنی بری به سایت ایرانسل، نام کاربردی و رمز عبور و کد CAPCHA رو وارد کنی (= وارد کردن حروف و عددهای داخل تصویر در فیلد مربوطه) تا Connect بشی. حالا نام کاربری و رمز عبور توی مرورگر ذخیره می شه ولی وارد کردن حروف و اعداد تصویر در فیلد لازمه اش اینه که هنگام برقراری ارتباط حتما یک شخص پای کامپیوتر باشه. پس اگر اینترنت وسط کار قطع و دوباره وصل بشه، نرم افزارهای DownloadManager نمی تونن اتوماتیک به کارشون ادامه بدن، چون دوباره باید یک نفر اون حروف و اعداد داخل تصویر رو وارد کنه...