دی وی دی رو تو همون مغازه اجرا کنید البته اگر فروشنده قبول کرد.در زمان نصب به جای کرایسیس 2 مینویسه کرایسیس 2 بتا.اینجوری میتونید بفهمید.واسه منم همشون اینو مینویسند.باتشکرنقل قول:
Printable View
دی وی دی رو تو همون مغازه اجرا کنید البته اگر فروشنده قبول کرد.در زمان نصب به جای کرایسیس 2 مینویسه کرایسیس 2 بتا.اینجوری میتونید بفهمید.واسه منم همشون اینو مینویسند.باتشکرنقل قول:
سلام
ایا تو نسخه اصلی اجازه تنظیم دستی گرافیک رو می ده یا مثل نسخه دمو تنظیمات نداره؟
Crysis 2 Patch 1 1 + MP Play-NoGrp-FIXED-[jano war]
With this crack you can play Multiplayer.
Register free online account and enjoy!
If you ask for CD Key, enter what you what key you want, but not simpe as XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX etc...
dont forget to put dashes"-" after each four,try to make it unique...do not use simple keys jumble it up...
the virus problem is fixed on this one(free from virus,malware etc.)
یکی تست کنه ببینه کار میکنه یا نه
فقط سیو ها نپره :31:
منبعکد:http://hotfile.com/dl/112172269/45b0c57/Crysis_2_Patch_1.1__MP_Play-NoGrpjano_war.rar.html
http://www.filesonic.com/file/375782111/Crysis_2_Patch_1.1_+_MP_Play-NoGrp[jano_war].rar
کد:http://appzpro.softarchive.net/crysis_patch__mp_play_nogrp_fixed_jano_war.637918.html
بالاخره بازی رو تو پی سی هم تمومش کردم، خیلی حال کردم با بازی...
واقعا تو همه چیز عالی کار شده بود تو این بازی !
واقعا بازی نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت داشته شاید تو گرافیک اونم به خاطر کنسولیزه شدن بازی یکم این نسخه کم داشت وگرنه تو همه ی موارد این نسخه سرتر بود!!
اینم نقد من از این بازی:
--------
صداگذاری: 9.5
صداگذاری بازی عالی کار شده بود، موزیک بازی توسط آقای هنس زیمر ساخته شده که تجربه ی ساخت آهنگ تو فیلم هایی مثل اینسپشن، بتمن دارک نایت و... رو داشته و در بازی ها هم بازی به یاد ماندنی MW2 رو تو کارنامشون دارن!
صدای محیط + تیراندازی هم خیلی زیبا کار شده بود مخصوصا صدای تیراندازی که تو بخش آنلاین بیشتر به چشم می خورد! میشه گفت بعد BC2 بهترین تو این مورد هست!
گرافیک: 9.0
گرافیک بازی در یک کلام میشه گفت خیلی خوب کار شده، ولی نسبت به نسخه ی قبل که گرافیک فوق العاده ای رو از خودش به نمایش در آورد کم کار شده بود، ولی باز هم گرافیک خیره کننده ای داشت! و نباید این مورد رو هم فراموش کرد که بازی توسنته بود گرافیک زیبایی رو در کنسول ها به نمایش بزاره، از نظر من بهترین گرافیک کنسولی رو شاهد بودیم!
گیم پلی: 8.5
گیم پلی بازی شاید برای دوستانی که پی سی دارن خیلی عالی باشه ولی باید گفت تلفیقی از چند بازی بزرگ بوده که به شکل خیلی خوبی با هم ادغام شده و میشه نقطه ی قوتی دونست نسبت به نسخه ی قبل...
قدرت های نانوسوئیت هم به نوبه خودش جالب هست مخصوصا تو حالت آنلاین
تنها مشکل تو این قسمت هوش مصنوعی بود که تو کنسول به وفور مشاهده میشد ولی تو پی سی کمتر بود (مخصوصا باگ ها)...
داستان: 9.0
همون طور که همتون می دونید بازی کرایسیز با گرافیکش شناخته شد و تو نسخه ی اول شاهد هیچ چیز خاصی در داستان نبودیم! ولی همون طور که سازنده های بازی وعده داده بودن تو این نسخه رو این مورد کار شده بود و با داستانی جالب و خوب روبه رو بودیم که من به شخصه اصلا خسته نشده بودم چون داستان گیرایی داشت و آدم هی می خواست ادامه بده!
در کل با توجه به سبک بازی و نسبتا طولانی بودن بازی این مورد هم خوب بود و منو راضی نگه داشت
این مورد هم میشه گفت نسبت به نسخه ی اول خیلی پیشرفت داشته
در نهایت من به این شاهکار نمره ی 9.0 رو میدم و امیدوارم همتون از بازی لذت برده باشید
منتظر راهنمائی دوستان هستم.نقل قول:
مثل نسخه ی دمو 3 تا حالت گرافیکی بیشتر نداره!نقل قول:
-----------
محتوای مخفی:
این که تصویر status بازی هست نه بخش گرافیک!!نقل قول:
عزیز مگه نمی بینی جداش کردم گذاشتم نو اسپویل !؟نقل قول:
عکس مربوط به پست شما نمی شه!! ( همین طوری گذاشتم بچه ها ببینن )!
سلام من نسخه بتاي بازي رو داشتم كه بازي سيو نميشد و هنگامي كه مي سوختم از چك پوينت نمي يومد و از مراحل اول يازي مي يومد كه رفتم و بازي رو عوض كردم و نسخه فاينال رو گرفتم كه در اين هم همين مشكل وجود داره و بعد از اينكه مي سوزم از بازي از چك پوينت نمياد و از مراحل قبل مياد
آيا براي شماهم اينجوريه
چكار بايد بكنم
یه نفر لطفآ بگه تفاوت نسخه بتا و نسخه اصلی در چی هست؟
چون من نسخه بتا رو دانلود کردم و هنوز بازی نکردم.