[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
توضيح دادن در مورد عكسها و رساندن اطلاعات اولين نكته مثبت در اين مورد هست..سودمند بودن يا نبودن رو ديگراني كه خواهان دانستن و درك تجارب هستن تشخيص ميدهند..
اين ريويرا رو ظاهرا در اطراف كرج توي يه گاراژ ديدن..و ظاهرا صاحبش قيمت غير منطقي 40 ميليوني زده!! جناب Ramin_ Khozestan لطف كردند و پيگير اين جريان شدند...
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
از گذاشتن تصاوير بدون توضيح و مشخصات خوداري كنيد.نقل قول:
نميدونم چرا تو اين روزا كه هيچ كس اعصاب درست و حسابي نداره شما اينقدر دوست داريد با ادم كل كل كنيد.
اقا من اگه تذكري دادم از روي مرامنامه اي كه روز اول تنظيم كردم و در اولين پست همين تاپيك موجوده كپي كردم و به شما گوشزد كردم ولي شما اومدي و عينا خواستي مقابله به مثل كني و يه بندي از خودتون نطق كرديد و اينجا قرار داديد.
در مورد توضيحات در مورد عكسها هم اين اتومبيل ها نيازي به توضيح ندارند در ضمن كسي هم اطلاعات بخواد پي ام رو گذاشتن براي اين كارا.مثل 7-8 نفري كه در مورد چارجر 69 سعيد ازم در پي ام سوال كردند.
اگه بهتون بر خورده معذرت ميخوام و بهتر ميدونم اين بحث اينجا ادامه پيدا نكنه.:11:
ترنز ام سعيد در كنار( گويا )تنها سوپر بي ايرانکد:http://upload.tuningtalk.com/upload/212tq9y.jpg
عکسهای قدیمی و عکسهایی که خیلی تو نت گشتن رو قرار ندید .
سعی کنید اونایی که خودتون انداختید رو بذارید .
توی تیونینگ تالک هم اونقدر آدمهای بی هویت پیدا شدن که عکسهای قدیمی اعضا رو به عنوان عکس جدید منتشر میکنن .
پس منبع قدرتمنید دیگه نیست .
مكوان 73 موتور 460 سوپر شارژ.
مدارك تكميل بدنه و فنيش هم خيلي خيلي عاليه.
تمام تزييناتشم موجوده جلو پنجره و يه سري وسيله ديگه هم چند روز ديگه ميرسه از امريكا
فروشي هم هست.
حرف ديگه اي بود پخ كنيد.
کد:http://upload.tuningtalk.com/upload/mc1_sc.jpg
دوست عزيز من براي جلو رفتن تاپيك و چون دم دستم عكس نداشتم اونو گذاشتم.نقل قول:
عکسهای قدیمی و عکسهایی که خیلی تو نت گشتن رو قرار ندید .
اين حرفتون بدجور دو پهلو بودا.ميشه بگيد منظورتون چيه؟منظورتون از ادماي بي هويت و اعضاي قديمي به چه كساني بود احيانا؟نقل قول:
توی تیونینگ تالک هم اونقدر آدمهای بی هویت پیدا شدن که عکسهای قدیمی اعضا رو به عنوان عکس جدید منتشر میکنن .
جوابتون رو توی پروفالیتون دادم
دو پهلو نیست مستقیم به کل اعضای تیونینگ تالک که بحثهای بی مورد رو دوست دارن و خیلی هم بی مدرک حرف میزنن توپیدم
متاسفانه جو بد جامعه دامنگیر اینترنت هم شده
تا دیروز ماشینهای آمریکایی لگن تشریف داشتن الان شدن طلا
واقعا این قیمتهای کذایی رو تقصیر افرادی هستش که اونقدر جوگیر میشن که آهنپاره رو به اسم کلاسیک با قیمتهای نجومی میخرن .
اصولا هر ماشینی قیمتی داره ولی هر ماشینی به اسم مثلا کامارو قیمت 20 میلیونی نداره
یه lt حداکثر 5 میلیون باید قیمت داشتهب اشه یه ss یا rs مدل 1973 چون تولید این سال کمتر از حد معمول بود شاید بشه قیمت 7 میلیونی باونم به شرط سالم بودن گذاشت ولی یک کاماروی 8 سیلندر هیچوقت نمیتونه 20 میلیون قیمت داشته باشه مگر اینکه یک z28 مدل 1972 باشه قیمت 15 میلیونی براش معقولتر هستش .
قیمت ها رو افرادی مثل شما بالا بردن نمیدونم چه سودی کردید ولی یک روز ضرر خواهید کرد .
پیغام شما رو خوندم 25 میلیون برای کامارو 74 ؟ واقعا شما فکر میکنید خیلی در مورد ماشین آمریکای جز قیافه هاشون میدونید ؟
نقل قول:
واقعآ رامين جان از شما توقع نداشتم.خيلي از دستت ناراحت شدم.
قيمت امريكايي ها رو كسي بالا نبرده جز خريدار.خدا رو شكر من خودم پول خريد براي يه شول 1.200 نداشتم ولي الان براي همون حاضرم 7 ميليون بدم.كجاي دنيا قيمتايي كه شما ميدي هست كه اينجا باشه.
شما اگه خريداري بيا من برات ss مدل 73 بخرم 3.500 ولي اخه كجاي دنيا 7 تومن 73 درجه يك ميدن كه اينجا بدن.در مورد كامارو 25 ميليوني هم چنتا كامارو با كاركرد زير 50000 سراغ داري؟ايا جايي كه بايد 30 تومن بابت زانتيا بدي كامارو 74 در حد با كاركرد 17000 با قيمت 23 نميرزه؟
اون بنده خدا همدنبال كامارو صفر ميگشت و يا در حد زير 20000 تا.خدا وكيلي كامارو صفر بيار تو نا مردم اگه مشتري 35-40 تومنيشو نيارم.فكر ميكني دكتر علوي پونتياك هاشو 3-4 سال پيش چند في زده بود.78صفر رو؟ يا خيال ميكني بابت اون ماستنگ قرمز كروك در حد صفر اشكبوس 5 ميليون پول داده؟هر ماشين قيمت خودشو داره.منم رو هوا حرف نميزنم داداش.هر جاشو شك داري ميتوني بيايي ببرمت ببيني و از نزديك با خريدار و فروشنده هاش صحبت كني.
بهتره سري به سايت هايي مثل cardomin يا cars on line و ايبي بزنيد.كامارو بيس 73 حتي پروجكت كار وسيله دارش رو هم با 5000 دلار نميتوني بخري.در ضمن مجبور نيستيد بخاطر كامارو 25 بديد بيا با 13 برات چارجر 69 يا ماستنگ 66 بگيرم.هر اتومبيل يه قيمتي داره.در ضمن خداي من و شما شاهده كه من تاحالا براي 4-5 نفر ماشين معرفي كردم و خريدن حتي 1 ريال هم به من نرسيده.تنها شيريني منو محسن بچه محلمون داد كه يه شام تو فشم بودصاحب لمانز 71.
برادر گلم شما حرف خودتو داري نقض ميكني:
نقل قول:
اصولا هر ماشینی قیمتی داره ولی هر ماشینی به اسم مثلا کامارو قیمت 20 میلیونی نداره
كامارو يي كه من ميگم رو بيا از نزديك ببين بعد نظرتونو بديد.
تو اينجا ميتوني دفاعيات خودم از گروني بيرويه ماسل ها و محكوم كردن دلال ها رو ببينيد.(diesel)
در كل بهتر بود قبل از محكوم كردن من و عمومي كردنش يه بحث پي امي با هم ميكرديم.کد:http://www.tt.tuningtalk.com/forum/viewtopic.php?f=59&t=28791&start=285
در مورد اطلاعات غير از قيافه اتومبيل ها البته من پيش شما و ساير دوستان شاگردي بيش نيستم ولي بهتر بود يه خورده تحقيق ميكرديد شايد سابقه كار سه ساله من پيش دومنيك اوانسيان رو ميديديد و يه خورده بهم تخفيف ميداديد.:46:
من p30world رو خيلي دوست دارم.فكر ميكنم اينجا از من يه دجال ساخته شده اگه دوست داشته باشيد ديگه نميام.:11:
به نظر من بهتره بحث ادامه پیدا نکنه !
یکی از دلایلی که ما دوستداران آمریکایی همیشه مورد تمسخر واقع شدیم چند دستگیمونه !
علی رو من خیلی وقته میشناسم ، چیزی رو ندونه بیان نمیکنه ، رامین خان هم که استاد بنده هستند ،
بحث قیمت فقط و فقط به دو دسته مربوط میشه ( از نظر من ) :
1. دلال هایی که به سود کم قانع نیستند
2. بچه خر ماییه هایی که از اتومبیل چیزی جز اتول زدن نمیدونن