حتما یه خلاصه ای از دروس عمومی تون در تابستون داشته باشین چون توی عید و اونطرفا به دردتون میخوره
Printable View
حتما یه خلاصه ای از دروس عمومی تون در تابستون داشته باشین چون توی عید و اونطرفا به دردتون میخوره
سلام دوستان من یه سوالی دارم.
اگه توی تابستون درسای دبیرستان (اول تا سوم ) رو بخونیم بعد توی زمان پیش دانشگاهی دیگه نباید درسای پایه رو بخونیم دیگه؟
منم میخوام دیگه از همین روزا شروع کنم به خوندن. البته میدونم که دیره ، خوش به حال شما که خیلی وقته شروع کردین .
حتما هم تا حالا خیلی چیزارو خوندین ، مگه نه؟
سلام.من برای درس خوندن کنکور یه عقیده دارم اونم اینه که نباید بخون نخون درآورد باید هرچی رو هرجا هروقت که حس درس خوندن بود خوند..ولی اگه بخوام مشخصا درباره سوال شما بگم اینه که بعله باید یه دور دیگه تا قبل عید بخونی و بعد عید دوره کنی.نقل قول:
من شخصا هم تا به حال چیز زیادی نخوندم.منظورم اینه که برای شروع نه دیره نه زود.
به نظر من بچه هایی که مدرسه ندارند از یک کنار شروع کنن به خوندن یعنی اول درسی رو که از همه ضریب بیشتری رو داره از پایه شروع کنن و وقتی تمام شد درس بعدی رو بخونن
در ضمن اگه دانش اموز تجربی ای دوست داره برنامه بریزه و درسهاشو زود تموم کنه خبر بده تا براش برنامه بذارم
سلام.منم با خوندن دروس طبق ضریب موافقم ولی نباید همه درسا رو فدای چند درس ضریب بالا دار کرد(البته کلا)ولی تو تابستون همونطور که شما میگید وقت گذاشتن زیاد روی دروس ضریب دار بهترین راهه.نقل قول:
نه عزیز من هیچ درسی فدای درس دیگه نمیشه و نباید هم بشه ولی از اونجایی که باید از یک جایی شروع کرد دروس ضریب بالا یک نقطه ی مناسبی هستنقل قول:
تا جایی که میتونید سعی کنید اختصاصی های پایه رو تو تابستون قوی کنید و براش وقت بذارین!!
سلام
توي کنکور ساده ترين درس ها هم براتون شاخ ميشن!
هيچ درسي رو حذف نکنيد....خلاصه نويسي تو تابستون ميتونه خيلي مفيد باشه براي بعد از عيدتون...تاجايي که ميتونيد بخونيد..ولي آهسته وپيوسته که وسط راه نبريد.
موفق باشيد
اگر منظور شما اینه که هر وقت حسش بود درس باید بخونیم تفکر شما کاملا اشتباهه ! اصلا فرق یه داوطلب با یه دانش اموز اینه که دانش اموز هر وقت حسش رو داشت درس میخوند یا اصلا هم درس نمیخوند و شب امتحان یه چیزایی حفظ میکرد میرفت سر جلسه یه چیزایی هم مینوشت ، اما کنکور فرق داره ، کنکور باید با برنامه پیش بری ، حتی اگر حس درس خوندن هم نداشته باشی باید خودت رو مجبور کنی تا حسش بیاد :31: مثلا خیلیا از دیدن کتاب عربی وحشت می کنن برای همین هیچ وقت حس خوندن عربی تو خیلیا پیدا نمیشه اما اگر با برنامه پیش برن حسش میاد :46:نقل قول:
موافقم.نقل قول:
به این نتیجه رسیدم که باید به خودت تلقین کنی که عاشق درس خوندنی!!!
مثلا وقتی میخوای هندسه بخونی حتی اگه ازش متنفر هم باشی باید بگی:
جووووووون!
هندسه:31: