ممنون اما چیزی توی لیست پروسس ها نبود تا اینکه به پیشنهاد یکی از دوستان ویندوز را safe mode اوردم بالا تا کرک شد.نقل قول:
Printable View
ممنون اما چیزی توی لیست پروسس ها نبود تا اینکه به پیشنهاد یکی از دوستان ویندوز را safe mode اوردم بالا تا کرک شد.نقل قول:
سلام. دو سه روز است که بابیلون روی سیستم من اون کاراکترهایی که بصورت تصویر هست (مثلاً فلش ها یا تصویر به شکل بلنگو برای تلفظ صدا و بقیه کاراکترهای تصویری) نمایش نمیده و بجاش مربع خالی هستش اما اگر کپی پیس کنی در ورد کاراکتر ها دقیقاً ظاهر می شوند. البته میتوانم حدس بزنم که بخاطر پاک کردن کش فایرفاکس بصورت دستی می باشد و درواقع خود فلدر کش را کلاً دیلت کردم (البته اگر استفاده از برنامه Regcure Pro با گزینه های پیشفرض نیز چنین میشود هرچند دیگر پاک کننده های ریجیستر مانند CCleaner و Advanced System Optimizer و بقیه این مشکل را ندارند) اگر کسی راه حلی ساده برای حل این مشکل بگه ممنون میشم.البته فایرفاکس را دوباره نصب کردم ولی نصب دوباره اینترنت اکسپلورر امتحان میکنم. با تشکر.
سلام دوستان
من اصلا نمی تونم با این نرم افزار متنی رو ترجمه کنم ، این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
بابیلون هفت از کجا دانلود کنیم؟ ( فقط نرم افزار با کرک )
اینجا مراجعه کنید : :n01:نقل قول:
سلام. من babylon 8 دارم که تا دیروز مشکلی نداشت. ولی امروز وقتی 1 کلمه رو توش می نویسم به جای اینکه حواب و ترجمه اش رو نشون بده، اینجوری شده:
روی اون نوشته هم که کلیک می کنم، هی اون عدد 51 کم میشه تا میرسه به 0! ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام تا اونجایی که میدونم بابیلون نمیتونه جملات به صورت افلاین ترجمه کنه باید به اینترنت وصل باشی که بازم عملکرد خوبی نداره حداقل برای فارسینقل قول:
کسی جواب منو نمیده؟ :n03:
چند بار هم uninstall کردم و دوباره نصب کردم، ولی بازم همینجوریه. میشه راهنماییم کنید؟!نقل قول:
من babylon 8 دارم که تا دیروز مشکلی نداشت. ولی امروز وقتی 1 کلمه رو توش می نویسم به جای اینکه حواب و ترجمه اش رو نشون بده، اینجوری شده:
روی اون نوشته هم که کلیک می کنم، هی اون عدد 51 کم میشه
Click here to view the original image of 540x411px and 28KB.
نقل قول:
سلام من بابیلون هشت استفاده نکردم زیاد و جالب هم نیست. ممکنه کرک شما از کار افتاده باشه.
ولی اگه مشکل از کرک نبود به نظر من ورژن 7 رو نصب کن مثل ساعت خیلی بهتر از 8 کار میکنه...
شما دیکشنری ها رو هم نصب میکنی ؟نقل قول: