راستش n86خریدم فردا دستم میرسه ولی یه سری زدم تو سایت بر و بچ از بدی ها میگفتن یکیشون میگفت گارانتی دار گرفته 20روزه خراب شده یارو گارانتی رو قبول نمیکنه و کلی بد و بیراه بهش گفتن خلاصه یکم ته دلمون خالی شد
Printable View
راستش n86خریدم فردا دستم میرسه ولی یه سری زدم تو سایت بر و بچ از بدی ها میگفتن یکیشون میگفت گارانتی دار گرفته 20روزه خراب شده یارو گارانتی رو قبول نمیکنه و کلی بد و بیراه بهش گفتن خلاصه یکم ته دلمون خالی شد
تشخیص چهره و لبخند داره تو update کردنش؟
مال شما ساخت کجاست؟
نقل قول:
سوتی سال:31:
در مورد مقایسه ای هم که کردی نمیشه به این چیزا متوصل شد.یه مثال براتون میزنم یکی از اقوام ما یه دوربین 2 مگاپیکسل اصل ژاپن داره یادم نمیاد ولی فکر کنم سونی بود وقتی عکس هارو دیدم گفتم حتما زیر 10 نیست که دیدم بله دوربین 2 مگاپیکسل هست پس به این شکل نمیشه مقایسه کرد.این دوربینی هم که الان داشتی با N86 مقایسه میکردی فکر کنم خیلی قدیمی باشه مثلا حدود 3 سال پیش.این عقلانی هستش که تو این سه سال دوربین ها از لحاظ هم سخت افزاری هم نرم افزاری خیلی پیشرفت کرده باشن.شاید الان یه دوربین جدید از همون شرکت بگیری با مگاپیکسل کمتر ولی کیفیتش زمین تا آسمون با اون فرق داشته باشه.من همیشه نظرم اینه که نمیشه 2 تا دوربین رو مقایسه کرد چون هیچ دو دوربینی در شرایط مختلف عکس های یکسانی نمیندازن و 100% یکی تو یه فضایی نسبت به دیگری برتری داره و بلعکس.در کل مقایسه ی خوبی بود دوست عزیز.
خیلی ممنونم جناب خدایی از کار با ارزشتون.
نظر من اینه که ان86 نسبت به موبایل بودن خیلی خوب عمل کرده البته عالی عالی نیست(که ورژن بعدی میشه گفت عالی میشه .آخه خبرایه خوبی پخش شده از آپدیت بعدی).
راستی ورژن گوشیه شما چیه؟ 10 یا 11؟
نقل قول:
اگه دقت کنی عزیز نوشته 300 هزار .. کنون 8 مگا پیکلسی 2 میلیونی هم داریم ...:10:
ورژن گوشیم 11.043 هستش ، کسی ورژن بالاتر داره ، آپ کردین یا روش بود؟
نقل قول:
موافقم ولی وقتی خواستم نصب کنم نشد ساین می خواد البته هنوز فایل CERT رو نگرفتم که بخوام ساین کنم
میشه لینک دانلودشو بدی بهم؟ همینطور Core Player چون اونایی که من دارم ساین میخواننقل قول:
مرسی:11:
گارانتی های موجود در بازار ساخت کجاست؟
راسته میگن باطریش مورد داره و باید 3-4 ساعت رو شارژ باشه؟