چه روغن ترمزی پیشنهاد میکنید واسه سمند ال ایکس ؟
Printable View
یه مقدار اصرار کنید تا نگاه کنننقل قول:
برای نوار هم میتونی یه بار نوار رو در بیاری دوباره بزار تا یه مدت مشکلت حل میشه شایدم کلا حل بشه
چرا صدای تق میده چطور؟نقل قول:
شما برو رگلاژ کن درست میشهنقل قول:
صحیحش اینه که اون دکمه رو بگیری که صدا نده چرا نمی دونم :(نقل قول:
چرا صدای تق میده چطور؟
همون فومن شیمی خودمون ولی شما نگاه کن ببین رنگ روغن ترمز فعلیت چیه دقیقا همون رنگ رو بگیرنقل قول:
ببخشید منظورم روغن موتور بود اشتباهی نوشتم
ما که یه سمند EF 7 گرفتیم پشیمون کردیم بابا، اصلا ماشین ایرانی بدرد نمیخوره دوو میگرفتیم از این ماشین صفر بهتر بود هر روز یه جاش خراب میشه
بابا حتما خودتون یه بلایی سر ماشیناتون میارید. من یه 83شو دارم کل خرجش بنزینه و روغن موتور اونم خودم چون حساسم ماهی یه بار عوض میکنم.نقل قول:
تنها مشکلی هم که داره لامپ مه شکنه سمته چپش سوخته. همین.:10:
در ضمن من بلا ملا هم زیاد سرش میارم. فکر نکنید فقط با 40تا میرم.:11::20:
سمند آشغاله ! منم ناراضیم:41: همین دیروز 400 تومن دادم واسه جعبه فرمونش:41:نقل قول:
بد و خوب داره.سمند منم خیلی خوب در اومده.تا حالا ایرادی حادی نداشته.درسته کلا کیفیت ساخت ماشینهای ایران خودرو پایینه.اما در کل ماشین من فارغ از اینکه خیلی نرم و خوش دسته.شتاب بالایی هم داره. مخصوصا بعد از برداشتن کاتالیزور... نگفتین چه روغن موتوری خوبه واسه سمند ؟
خدارو شکر ماشین ما هم بعد از 4 سال خرجی به جز روغن و بنزین و ... نداشته !!!
الان بعد از 4 سال کمک هاش خیلی میکوبه که به نظرم طبیعیه !
به نظرتون هزینه عوض کردن 4 تا کمکش چقدره !؟ چه مارکی رو پیشنهاد میکنید ؟!؟!؟!
با اجازه
واسه پژو کلا توتال بهترينه البته 7000 که فکرکنم بيست و خورده ايه 5000 ش بدرد نميخوره 9000 هم خيلي گرونه حدود 30 تومن
ولي کلا هر روغني ميخرين يه عدد داره بايد به اون توجه کنين مثلا 10w40 که اولي بايد کم و دومي بايد زياد باشد
توضيحات کامل رو ميتونين توي خبرنامه 16 آپکو بخونين