اکبر میثاقیان هم یادتون رفت
یکی بزنه زیر گوش نکونام یه حالی به ایرانی ها بده
اکبر میثاقیان هم یادتون رفت
یکی بزنه زیر گوش نکونام یه حالی به ایرانی ها بده
اولا که مربی تیمهای حاضر توی مسابقات باشگاههای آسیا (حتی مس و..)به هیج وجه حاضربه اینکار نمیشن.دوما کسی مثل قطبی بااینکه بنظرمن بهترینه اما بلایی سرش آوردن که دیگه هوس سفر به ایران هم به سرش نمیزنه چه برسه به مربیگری!!با این اوضاع فقط مایلی کهن تنها انتخاب موجوده..اونهم بخاطر رو کم کنی با علی دایی هم که شده میاد و تیم رو میبره جام جهانی!!
علی دایی هیچ وقت تخریب نمی شود...
این ملت ایران هستند که خیلی احساسی اند و خیلی زود در جهت باد تغییر مسیر می دهند...
حتما یادتونه که وقتی ایران جلو افتاد همه دایی رو تشویق کردن و وقتی عقب افتاد همه علیه دایی شعار دادن...
دایی بزرگتر از آن است که حتی اگر کل منتقدانش یکی شون بتونن یه ذره تخریبش کنن...
اگه قطبی بیاد و ایران بازم ببازه چی؟ اونوقت این قطبیه که تخریب میشه...!
شاید هم دشمنان دایی بازم بگن که این دایی بود که تیم رو تخریب کرده...
واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خودت میگی از وقتی دایی سرمربی شد... اصلا صبر نکردی که ببینی چیکار می کنه... فقط می خواستی ببازه... چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو این وضعیت هر کی بیاد خودشو خراب کرده حتی همون مایلی کهن چون دایی به اندازه کافی گند زده که نشه جم و جورش کرد .نقل قول:
من طرفداری نمی کنم... واقعیته...نقل قول:
علی دایی:40: سومین مربی جوان تیم ملیه...:31:نقل قول:
باور نداری یه سرچی بکن...
یعنی نه تنها علی دایی به تیم ملی هیچ کاری نکرده، بلکه نابودش کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
بعد به نظرتون اون همه مدت فکر می کرده که چطور تیم رو خراب و نابود کنه و ... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدا... یه همچین چیزی ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه راستشو بخواید سرور هرچی مربیه فقط افشین قطبیه
باور کنبد حالا ایران تیم دوم میره جام جهانی
جدا... پس شمام از قطبی حقوق می گیرید؟؟؟؟:31::27::2::22:نقل قول:
آدمای کوچیک برای خودشون آدم اجیر می کنن... علی دایی بزرگتر از اونه که آدم اجیر کنه برای خودش که تو یه فروم ازش حمایت کنه... اصلا علی دایی به حمایت من احتیاج نداره... من خودم این طوری آتیشی شدم... نمی تونم تحمل کنم یکی به قهرمان به این بزرگی فحش بده... اصلا چرا باید به یه قهرمان فحش داد...
انتخابش از اول اشتباه بود.