نقل قول:
من از KIS استفاده می کنم. دقیقا میشه بگید که چکار کنم؟
Printable View
نقل قول:
من از KIS استفاده می کنم. دقیقا میشه بگید که چکار کنم؟
درست شدنقل قول:
اما شبها که ترافیک رایگانه و میذارم برای دانلود اگه نت قطع بشه باز هم اتوماتیک وصل میشه؟ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
این مربوط میشه به تنظیم کانکشنتون.نقل قول:
باید تیک Redial when connection dropped فعال باشه و تعداد تلاش برای کانکت شدن دوباره هم 999 باشه تا وقتی قطع شد تا صبح تلاش می کنه تا دوباره وصل شه :n02:
بیشتر از 99 نمیشهنقل قول:
من از بوتوب وقتي دان مكنم mkplayer فقط صداداره نه تصوير جرا؟سپاس
بستگی به این داره که با چی دان میکنی ؟ چجوری ؟ با چه فرمتی ؟نقل قول:
وارد Settings شده ، گزینه Firewall رو انتخاب کنید، وارد Settings این بخش شده و درApplication rules برنامه KM رو بیابید... دکمه Edit رو بزنید، به تب Network rules رفته و دکمه Add رو بزنید.نقل قول:
در بخش Action گزینه بلاک، در کلید کنار بخش Name گزینه Web-Browsing و OK کردن پنجره های باز.
در صورت مشکل و نیاز به راهنمایی بیشتر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قسمت رو در مرحله بعد، برای تغییر تصویر صفحه پیش نمایش KM (لوگو) ذکر کردم، که به صورتی که دوست دارید قرار بدید ، کلید Ctrl+Alt+L رو بزنید، Logo Manager باز میشه و تصویر دلخواه رو بهش معرفی کنید...نقل قول:
من وقتی ار youtube دانلود می کنم فیلمی ویدیویی چیزی تو km نشون نمیده
مشکل از کجاست؟
برای منم خیلی وقته اینجوری شده..فایل با idm دانلود میشه ولی پخش نمیشهنقل قول:
نقل قول:دوستان من الان امتحان کردم و در پخش چه flv و چه mp4 دانلودی از سایت یوتیوب با KM مشکلی نبود...نقل قول:
فایلهای دانلودی از یوتیوب هم از استاندارد فرمتهاشون پیروی میکنند و اگر برفرض شما با mp4 روی سیستمتون مشکلی ندارید این فایلها هم پخش میشوند.
این فایلها که پخش نمیشوند با پلیرهای دیگه هم پخش نمیشوند یا فقط با KM ؟