با سلام خدمت تمام دوستان من تازه از صبا نت ADSL گرفتم و مودم
( USROBATICS ( 819115 دارم دیشب می خواستم برای اولین بار خودم اون رو نصب کنم و اومدم خط تلفن که وارد اتاقم می شود رو زدم به پورت adsl مودم و از طریق کابل LAN یک سرشو زدم به پورت LAN مودم و یک سرشو زدم به LAN کارت شبکه و وقتی آداپتورمودم رو زدم به برق چراغ Power روشن شد و چراغ adsl یه 7 الی 9 ثانیه بعد ثابت شد و چراغی که روش نوشته LAN همین طور چشمک می زد(مدام) و خود ویندوز یک Local Area Connection ساخت و آیکون شبکه رو هم در پایین صحفه قسمت SysTray نشون داد که فعال بود. وبرای تنظیمات مودم رفتم مرورگر IE باز کردم وطبق دفترچه راهنمایی مودم در نوار آدرس 192.168.1.1 وارد کردم.بعد USER و PASSWORD خواست که طبق دفترچه وارد کردم بعد یه صفحه اومد که فقط گزینه NEXT داشت که زدم و صفحه اومد که شامل کزینه های چون Encapsulation , Protocol ,
,("Half-bridge (also known as “IP extension ,
Authentication,
که نمایندگی فقط به من USER و PASSWORD و VPI و VCI رو داده بودند حالا می خوام بدونم با توجه به این موارد اصلا" خط من رانژه بوده یا نه وبعد هم این گزینه ها که به من نگفتند جریان شون چیه؟ و من باید چه کارکنم؟ باید چه وارد کنم ؟؟؟ اگر ممکنه دوستان یه راهنمایی کنند چون من برای دانشگاه نیاز فوری دارم با تشکر از تمام شما دوستان عزیز و ....