بچه ها با گرافیک 6200 Gt و رم 1 میشه بازی کرد
Printable View
بچه ها با گرافیک 6200 Gt و رم 1 میشه بازی کرد
نقل قول:
والا مینیمم گرافیکش که 6500 هستش بعید می دونم اصلا اجراش کنه اگر هم بیاره به احتمال 99% نمی تونی بازی کنی:13:
میگم دوستان من اولای بازی هستم و همش باید مسابقه بدی تا کی این روند ادامه داره تا به مراحل داستانی برسیم
درود:
من امروز این بازی رو گرفتم و یه 2 ساعتی بازی کردم.
واقعا به تیم سازنده و Ea باید یه تبریک ویژه گفت به خاطر ساخت یک آشغال واقعی
باید با سری Nfs خداحافظی کرد و ما Pc بازها باید خواب یه بازی ریس درست حسابی رو ببیبنیم.
نقل قول:
اوه چقدر گیر میدم من 4 تا مسابقه دادم بد نبود
تا حالا بدی هاش
1.با دسته بزور میشه بازی کرد
2.رقیبات تو اول مسابقه زود جلوراتو باز می کنن
3.هوش مصنوعی پایینی داره(که بهتره)
در ضمن گرافیک بالایی می خواد اگه می خوای عین undercover بازی کنی اگر نه با گرافیک undergrand یه 5200 هم کافیه
سیستم من الان رو 1024*768 هستش گیر می کنه تازه اخر کاری هنک کرد مجبور شدم ریست کنم
cpu:2.8
ram:1g
gra:256-512 8500gs
فردا یه cpu دو هسته ای میندازم روش بینم چجوریه درست میشه یا نه
خوب من یکمی بیشتر بازی کردم باید بگم بازی به اون افتضاحی هم که فکر میکردم نیست . ولی خوبم نیست مشکل زیاده داره مخصوصا اگر NFS باز و ماشین باز باشید مثل من؛ شاید اگر یه کاربر معمولی باشین بازی خیلی هم براتون بد نباشه مخصوص اگر آماتور باشین یا سنتون کمتر از 10-12 سال باشه :) .
بهترین نکته بازی به نظر من صداهای بازی هست که حقیقتا بد روش کار نکردن بیسیمهای پلیس ها هم خیلی خوب شده آهنگ بازی هم مثل همیشه خوبه .
ولی بعد از بازی بیشتر میتونم حالا مشکلات بزرگ این بازی رو بگم از دید من البته :
-بزرگترین مشکل این بازی که خیلی هم عجیبه از نظر نداشتن سطح سختی آسونی برای بازی است که خیلی عجیبه شاید برای یه آماتور خیلی خوب باشه ولی اگر یکمی هم NFS باز باشید بعد 1-2 ساعت بازی کاملا متوجه میشید که سطح سختی بازی از درجه توانایی شما خیلی پایینتر و مسابقات رو خیلی راحت میشه برد خیلی راحت اگر مثلا میتونستی کاری بکنی که بازی به درجه سختی بالاتری بره خیلی بهتر میشد مثل تقریبا همه بازی ها. بعد کمی هم اصلا مسخرست من با Nissan 240sx که اول اول میده و ارزونترین ماشینم هست فکر کنم راحت میتونستم ماشین های خیلی سطح بالاتر خودم رو سوسک کنم و مسابقات رو ببرم که واقعا مسخره بود فقط اول مسابقه پشت سرشون میزاشتم همین .
-داستان بازی با وجود استفاده از هنرپیشه های حرفهای ولی تا اینجایه بازی که اصلا اصلا گیرا نبوده و اصلا روند خاصی هم انگار نداره یادمه که به داستان MostWanted و Carbon زیاد ایراد میگرفتن ولی به نظر من حداقل MostWanted و Carbon داستان گیرا تری داشت حداقل شما خودت رو در یه مسیر و روند داستانی حس میکردی .
-مشکل بزرگ دیگه که بنظر من مقدار زیادی جذابیت مسابقات رو گرفته پیچیدن سره پیچها به شکلی خیلی خیلی غیر طبیعیه واقعا هیچ وقت تو هیچ NFS اینطوری نبوده در اصل در سری های قبلی در اکثر اوقات مهارت در پیچیدن سره پیچها بود که باعث برتری شما در مسابقات می شد ولی الان شما یکمی اگر وارد باشید همیشه برنده هستین، تو ProStereet هم واقعا بهتر از این بود. مشکل ترمز هم سره پیچها همینطوره شما اگر به پیچ برسید و با سرعت 240 کیلومتر ترمز کنید راحت میتونید حتی ماشین رونگه دارید ؟؟!!
-مشکلات نور پردازی و گرافیکی بازی واقعا نا امید کنندست با اینکه بازی اصلا در سطح گرافیک بازیهای امروزی مثل Grid نیست ولی به شکل عجیبی بعضی جاها بازی تیک داره که بدون شک ضعف از موتور گرافیکی بازی هست چون من با سیستمم به راحتی بدون کوچکترین مشکلی Grid رو در بالاترین سطوح گرافیک با رزولوشن بالا بازی میکردم . باگ های نور پردازی و گرافیکی هم بعضا دیده میشه .
-البته اینو شک دارم ولی تا الان که من بازی کردم نه بازی Drag داشته نه Drift واقعا اگر بازی Drag و Drift نداشته باشه به فحشم برای من نمی ارزه چون من عاشق Drift هستم و یکی ازدلایل علاقم به NFS فقط مسابقات Drift عالیش بود .
-بخش بهینه سازی و تغییرات ظاهری و فنی ماشین اصلا مثل نسخه های قبل، حداقل قبل از ProStreet، کامل نیست مثلا یه چیز خیلی ساده که در نسخه های قبلم بود من میخواستم ببینم الان قدرت ماشین من یا نیروی تورکش چقدره که هرچی گشتم جایی پیدا نکردم . مثل اینکه وقتی هم بازی رو پورت کردن از رویه نسخه های کنسول به Pc دیگه زورشون اومده حداقل Mouse رو تو منو های بازی فعال کنن .
-هوش مصنوعی پلیس ها تقریبا بد نیست ولی اصلا در حد MostWanted نیست به نظر من البته تو MostWanted واقعا پلیس ها میریختن سرت بدبختت میکردن مخصوصا در درجات بالا و فرار کردن از دستشون هم خیلی راحت نبود هرچند اونجا هم میشد بازم فرار کرد وی تو UnderCover به نظر من البته، خیلی راحت میشه پلیس ها پیچوند مخصوصا در درجات پایین با این حال بازم درگیری با پلیس ها تو بازی سخت تر از مسابقات هست .
-بازی هم برخلاف Carbon که اگر یادتون باشه بیشتر در شب بود در روزه فقط البته تا اینجا که من بازی کردم، که خیلی جالب نیست اگر یکمی هم میخواست طبیعی باشه باید شبم مسابقه میزاشت چون در هر صورت مسابقات خیابانی همیشه در شبه نه در روز . از این جهت من Carbon رو ترجیح میدم .
مشکلات ریز و درشت دیگه هم هست ولی اصلیتریناش به نظر من اینا هستن من به بازی امتیاز 6.0/10 میدم . و حقیقتا من ProStreet رو بیشتر دوست دارم از این و به نظرم بازی ماشین کاملا کاملا حرفه ای تری بود البته اینم بگم من جزو اون دسته از افرادی هستم که ProStreet رو یه بازی بدی نمیدونم .
سلامنقل قول:
به pc گیمرهای عزیز توصیه میکنم منتظر Burnout Paradise بمونن و با اون عطش سرعتشون رو رفع کنن ;)
آقای سم فیشر!
قبول کن که برن آوت رو نمیشه با اون ماست وانتد خدا بیامرز! مقایسه کرد.
یادمه اون بازی که اومد توی کلیک نوشت تعزیف جدید از سبک Racing هست این بازی.
کاملا توقعات رو بالا برد و دیگه نتونست به اون سطح ایده آل برسه.
برن آوت فقط میتونه عطش سرعت رو رفع کنه اما تعقیب و گریز با پلیس ها و داستان پردازی قوی و چی؟!
بالاخره بازی دست منم اومد
دیروز با ذوق و شوق اومدم نصب کردم
اقا انده گرافیک اصلا به عمرم همچین چیزی ندیده بودم
چه ماشینایی چه امکاناتی چه بازی چه دمو هایی .......................
اخرت بازی یکی منو بگیره ......
به همه توصیه می کنم اگه نگرفتند حتما برن بخرن
نقل قول:
اینم عکسی از شاهکار سایه زنی EA تقدیم دوستان!
به سایه ی ماشین سمت راست که علامت زدم دقت کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (سیه یک متر از خود ماشین عقب تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حالا خدا نکنه به دست اندازی برسید اون موقع دیگه سایه توی عمق زمین فرو میره!!!
لازم به ذکره که الان 8X آنتی آلیاژینگ هم فعاله تمام تنظیمات هم روی High هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دیگه حرفم رو پس میگیرم.نقل قول:
پس رفت که نمیکنه.
با سه تا چشمام دیدم که پس رفت هم کرده...
میگم کی پارسال تو تاپیک Pro Street بود. همتون بودید نه؟؟؟؟؟
چقدر میگفتید بازی آشغاله. داستان نداره. ماشینها مثل ژیان راه میرن. 80 مایل شده بود توهم.
حالا امسال Under Cover.
غصه نخورید سال بعد NFS جدید همچین میشه که با کیبورد بزنید رو مانیتور.
سال آینده هم شما رو در حال بد گفتن از سری آینده NFS خواهم دید. :دی شک نکنید
مشکل از گرافیک بازی نیست ها. توقعات بالا رفته. البته بلک لاکس نتونسته خودش رو با توقعات وفق بده واسه همین همه ناراضی هستند.
میگم همه بریم سایت گیم اسپات رتبه ی 1 بدیم حالشون گرفته بشه...
نقل قول:
گیم پلای و گرافیک فقط Grid.