سلام پرسیدم گفت قیمتها همونهنقل قول:
سرعت هم 13 الی 14 این سرعت واقعی یا نه؟
من دیشب با سرعت 2.0 m داشتم آپلود می کردم البته با صبا آیا همچین چیزی با همارا اتفاق میوفته؟
مرسی
Printable View
سلام پرسیدم گفت قیمتها همونهنقل قول:
سرعت هم 13 الی 14 این سرعت واقعی یا نه؟
من دیشب با سرعت 2.0 m داشتم آپلود می کردم البته با صبا آیا همچین چیزی با همارا اتفاق میوفته؟
مرسی
سلام.
طی آخرین اخبار رسیده از نتایج نشست با وزیر ارتباطات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سئوال : ؟ در مورد فعاليت شركتهاي ندا براي اينترنت پرسرعت ضربالاجل تعيين شده است؟ و آيا نرخي براي شركتها تعيين شده است؟
جواب : ! ضربالاجل كار براي PAPها تعيين كردهايم. در اين خصوص نيز تفاهم شده ولي هنوز تصويب و ابلاغ نشده است. در مورد نرخ نيز پيشنهاد اين است كه پهناي باند 128k با ضريب اشتراك 10 به قيمت زير 10 هزار تومان خواهد بود. اگر اين پهناي باند با اين نرخ عملي شود مطمئن هستم به سرعت گسترش خواهيم داشت و شاهد نرخ رشد خوبي خواهيم بود.
نه فعلا و حاضرن فقط صبا این کار رو میکنه در تبریز .نقل قول:
همارا سیاستش فرق داره با سایرین.
2m ؟؟؟ ای ول صبا و کاربرانش .
سلام دویاره
یه سوال در مورد صبا . من هیچ وقت از اکانت شبانه استفاده نکردم آیا اکانت جدا داره یا با همین اکانت خودم در همون ساعت مورد نظر اکانت شبانه میشه؟ و در چه ساعتهای رایگان هست؟ مرسی
user: guestنقل قول:
password: ngsnet
مرسی . چه ساعتی میشه استفاده کرد؟
و یه سوال دیگه دوستان کسی از اینجا اینترنت گرفته؟
کد:http://www.rasanehit.com
اصلش از ساعت 3 الی 7 است اما اگه حدود ساعت 6:43 یک بار دیسکانکت کنی می تونی تا 7:45 آنلاین باشی یعنی از ساعت 3 الی 7:45نقل قول:
برای شاتل هم از این خبرا هست ؟!نقل قول:
نه فعلا و حاضرن فقط صبا این کار رو میکنه در تبریز .
چرا برای شاتل :40: هم هست .نقل قول:
اگریکی از سرویسهای 7 تایی ART رو بگیرید شما شبها علاوه بر ترافیک رایگان می توانید روزهای جمعه 24 ساعت هم رایگان ترافیک داشته باشید (یعنی استفاده رایگان) اما به همان سرعت و مقدار سرویسی که خریداری کرده اید. مثلا 128 می توانید همان 128 رایگان داشته باشید.:27::40:
اما از 6 شهریور 87 ترافیک رایگان برای سرویسهای ECO نیز برقرار شده .:8::40:
اما مانند صبا :27:یا الکا در حد 1مگ یا 2 مگ:40: یا بلکه هم بیشتر نیست.:41:.
Bizimt جون؛ هماراسیستم چه تدبیری برای تغییر سرعت ها یا قیمتها اندیشیده؟ (قبل از اون اتفاقی که قراره بیفته (افزایش سرعت ها))
:11:
کاهش تعرفه.