اقا مي شه بگيد فايل هاي اپديت شده كدوم هاين تا من بعد اپديت برشون دارم وبعدا كه نصب كردم از اول كاسپر رو دوباره نياز به اپديت 8 مگي نشه
ممنون
Printable View
اقا مي شه بگيد فايل هاي اپديت شده كدوم هاين تا من بعد اپديت برشون دارم وبعدا كه نصب كردم از اول كاسپر رو دوباره نياز به اپديت 8 مگي نشه
ممنون
سلام
شما اگه ورژن جدید رو دانلود کنید فقط نیاز به 1 مگ دانلود برای آپدیت دارید ولی اگه بخواید لیست اپدیت ها رو می تونید تو این آدرس پیداکنید تا نیاز نباشه هر دفعه 8 مگ دانلود کنید
کد:http://downloads1.kaspersky-labs.com/zips/
x:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Basesنقل قول:
ممنون
البته بعدش شما بايد يه كارايي بكنيد
seting
بايد برويد قسمت update
customize
update server
add
اونجا مسير فايلها رو بديد تا از اونجا آپديت دستي بشه
البته اگه درست گفته باشم :biggrin:
لینک دانلود نرم افزار های مختلف کاسپره دیگه!!!!!!!!!!!
ورژنی که شما تو کامپیوتر خانگیتون ازش استفاده میکنیم
Kaspersky Anti-Virus 6.0.1.386
Activation Beta Code : FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB (2006/12/12)
اینم لینک دانلود resume دارشه
کد:ftp://kav2006:Fynb02dbhec60@data.kaspersky.com/6.0.1.386%20post%20RC/English/2006_09_08_17_58/kav6.en.msi
اين Activation code شما کار نمی کنه چون وصل میشه به اینترنت و چک میکنه و بعد میگه کد درست نیست .نقل قول:
نوشته شده توسط MaliN
اگه میشه یه Licen Key (یه فایل هست که با اون نرم افزار رجیستر می شه ) برای همین ورژن بزارين.
عزیزم من با همین کد تا 2006/12/12 اکتیو کردم
FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB
اینم تصویرش
خب منم همين كدو وارد ميكنم ولي قبول نمي كنه شايد تشخيص ميده كه يك بار اين كد رو چك كرده(توسط شما)
شما licen key همین ورژنو نداري بجاي كد من اونو دانلود كنم؟(فايل رجيستر كردن رو ميگم ها)
عیسی جان نمی دونم چرا برای شما عمل نمکنه چون من اینو جداقل برای 3 تا سیستم با همین لایسنس رحیستر کردم ولی چشم اگه فایل رجستر رو پیدا کردم حتما میزارم
من توي سايت هاي كرك گشتم اصلا هيچ چيزي براي اين ورژن نيومده شما اين سريالو از كدوم سايت گرفتي؟؟!
عيسي جان شما برا اينتر نت سكيوريتي ميخواهي يا آنتي ويروس؟
من برا اينتر سكيوريتي تا سال 2007 رجيستر دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم اينتر نت سكيوريتي كه آنتي ويروس رو هم شامل ميشه پس چرا از اون استفاده نكني؟
ممنون دوستدار شما روياي تلخ:happy: