میبینم که یادت نیست :20: پس میزارمش تا یادت بیاد:نقل قول:
من 1vs 1 باز نیستم!! خواستی 2vs 2 باهات میزنم تو و یکی از رفقات من و یکی از رفقام:31: خواستی خبرم کن:8:کد:http://www.mediafire.com/?2mxnqw5es1t
Printable View
میبینم که یادت نیست :20: پس میزارمش تا یادت بیاد:نقل قول:
من 1vs 1 باز نیستم!! خواستی 2vs 2 باهات میزنم تو و یکی از رفقات من و یکی از رفقام:31: خواستی خبرم کن:8:کد:http://www.mediafire.com/?2mxnqw5es1t
از قوانین تاپیک :
شاخ بازی ممنوع !!!!!!!!
دیدی 1 به 1 باید بازیت خوب باشه 2 به2 همش هماهنگیه من هم کلنیم فعلا نمیتونه 2به2 بزنه وضع اینترنتش ردیف نیست اما اگه با اونم خواستی بزنی بگو میگم بیاد با کام÷یوتر من باهات بازی کنه اما دیگه شاخ نشو وقتی که جربزه نداری 1 به 1 بزنی بعدشم بهت گفتم 3 به 3 رو هر احمقی میدونه وقتی بردش ارزش داره که با هم تیمی هات باشینقل قول:
اگه ری÷لی میزاری بگی شاخم اگه بخوای برات ری÷لی میزارم با کله گنده های hg که فر بخوری
تازه تو اون بازی اگه هم تیمی چ÷یم جم نمیشد من به بازی ادامه میدادم gla خیلی راحت میتونه ÷یشرفت کنه
1- تو اون بازی اگه ببینی هم تیمی ما که خیلی ضعیف بود 2 دقیقه طول نکشید که sqf جمش کرد!! ما هم 2 نفر بودیم بعد وقتی داشتم تورو جم میکردم sqf اومد کمکت ولی نتونست و رفت تو بیس من اونجاهم نتونست کاری کنه با وجودی که نیروهام تو بیس تو بودن!!!!نقل قول:
2- واسه این میگم 1 به 1 نمیزنم چون اصلا ملاک بر قوی بودن نیست اگه صفحه های قبلی را نگاه کنی می بینی که من تو 1 به 1 حتی گنده HG که [OZ]PR|AN3 هستش را بردم پس زیاد شاخ نشو واسه 1 به 1 اگه خواستی 50 ریپلی برات میزارم از 1 به 1 هام که گنده ها رو بردم!!! واسه همین میگم 1 به 1 ملاک نیست و به همین خاطر به ندرت 1 به 1 می زنم:8:
بزار .....نقل قول:
نمی دونستم مدیر انجمن عوض شده :31::31: (محض شوخی بود:10:)نقل قول:
باشه صبر کن یه 2 3 تا ا÷ کنمنقل قول:
ببین من بهت گقتم بیا یک به یک بزنیم تو هم ترسیدی نیومدی ÷س حداقل تا زمانی که بری تمرین کنی یاد بگیری چجوری یک به یک بازی کنی حرف اضافی نزننقل قول:
اقا همه گی زیاد هوا نخورین
من خودم noob هستم
هر کس adsl داره
من و هادی و rww و PUNKS]n.17 و بزرگان hg
بیان بازی کنیم
فقط adsl بایدددددددد باشه .
بحث دوا رو هم بازارین کنار
الان برین بازی کنین هر کی برد ریپلی بزاره
-------
راستی اقای PUNKS]n.17 فکر میکنی بزرگان HG چی هست همین ir zero و pc boy اونارو بردن
چه برسه علی رضا بیاد که درضمن تو ایران اول شدن ایشون