هيچ كس نميداند ...
گفتن كه قراره انجمن جديدي براش باز بشه اما چه وقتي اين اتفاق ميوفته معلوم نيست .
Printable View
هيچ كس نميداند ...
گفتن كه قراره انجمن جديدي براش باز بشه اما چه وقتي اين اتفاق ميوفته معلوم نيست .
تا نیم ساعت که بعد تاپیک زدی میتونی عوضش کنینقل قول:
چطوری اسم بحث جدیدمون رو عوض کنیم؟*در صورت اشتباه تایپ کردن*
نمیخوام راپورت بدم ولی خیلی دوست دارم بدونم ایشون چطوری عکس با این سایز تو امضاش گذاشته :
جالب نیست به نظرتون ؟!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4013574&postcount=4
کارشون خلاف قوانین هست تا اونجا که من می دونم ( ولی عکسش خیلی ماهه :31:)نقل قول:
مگه موقع عكس توي امضا گذاشتن پيغام نميده كه اندازه عكس خيليه و بايد فلان اندازه باشه؟!نقل قول:
نمیخوام راپورت بدم ولی خیلی دوست دارم بدونم ایشون چطوری عکس با این سایز تو امضاش گذاشته :
عجيبا و غريبا...!!
سلام
چطور میتوان بدون وارد کردن شماره تلفن جزئیات شخصی رو پر کرد . میخام که سیو کنم میگه فیلد شماره تلفن رو پر کن
با تشکر
بزن 09120001122 حل می شه
سلام ترتیب قرارفتن ِ " ده بازدیده کنندا خیر " ز پروفایل شخص به چه صورت سُرت (Sort) میشه ؟
تشکرنقل قول:
آخرین 10 بازدید کننده این صفحه :
بعضی وقتا الکی گیر میده....مثلا یه عکس میذاری در حد نقطه....ولی گیر میده که نباید از فلان ابعاد یا فلان سایز بیشتر باشه...نقل قول:
مگه موقع عكس توي امضا گذاشتن پيغام نميده كه اندازه عكس خيليه و بايد فلان اندازه باشه؟!
بعضی وقتا هم اصلا گیر نمیده !!
ما که بیخیال عکس شدیم و نوشته تو امضامون گذاشتیم....
خوب همین واسه منم سئواله!نقل قول:
asgar_s جان شما اگه نمیخوای شماره وارد کنی یه چیز الکی بزن که خودشون هم بفهمن .
مثلا 09122222222 اینطوری چیزی .