ps3 من سی دی رو نمیاره بالا چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون کاری که قبلا دوستمون گفت که auto disc رو on کنم کارساز نبود....
Printable View
ps3 من سی دی رو نمیاره بالا چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون کاری که قبلا دوستمون گفت که auto disc رو on کنم کارساز نبود....
هيچي.يعني هم بازي هم غير بازي ؟
Xmb كه كار ميكنه؟
اگر جواب مثبت بود.تسليت ميگم لنزت از كار افتاده
ببینید، نمی خوام ps3 رو زیر سوال ببرم یا به طرفدارانش اهانتی کرده باشم. ولی انصافاً من که یه کاربر بی طرفم (در مورد کنسول های خانگی)، چرا وقتی انتخاب هایی مثل wii و x360 وجود داره، بیام چند برابر پول بدم و دستگاهی رو بگیرم که هر بازیش خدا تومنه؟
باز هم میگم، نمی خوام دعوا را بندازم یا به کسی اهانت کنم. خواهش می کنم با تعصب جواب ندید. من هم خیلی در مورد نینتندو متعصب بودم ولی خیلی در این مورد فکر کردم و الان خیلی راحت تر می تونم فکر یا قضاوت کنم.
در مورد گرافیک من شنیده ام که فقط بعضی جاها بالاتر از x360 اِ، نه همه جا. در مورد ابتکار و نو آوری، هنوز هم wii خیلی خیلی جلوتره و دسته های x360 هم جدیدترن.
در مورد بازی هم در جاهای کمی برتری داره. مثل metal gears solid 4 و در مورد بازی های دیگه فقط نسبت به wii. اون هم نه در همه جا. مثلاً wii بازیهایی مثل ماریو و super smash bros داره یا مثلاً bully scholarship edition فقط برای وی و 360 داده. بقیه بازی ها هم که معمولاً برای 360 هم نسخه می دن.
برای بار سوم میگم که منفجر نشید چون اون طور که من دیده ام، طرفدارهای سونی معمولاً کسی که یه کم کنسولشون رو زیر سوال ببره می کشن!!! من نمی خوام با کسی دعوا کنم و فقط دارم یه بحث منطقی رو پیش می کشم و این طوری تاپیک هم بحثش داغ تر میشه.
نقل قول:
خوب چون میگی تعصب نداری این یه بارو مدارا میکنیم.دلیل نداره بعدا نترکونمتا!من بعضی وقتا داغ میکنم.بپا!:31:
میگی چند برابر پول بدی،ولی قیمت 3 و 360 تقریبا یکیه.
گرافیکشم فقط بعضی جاها بالاتر نیست،چون 3 هنوز به اوج خودش نرسیده کسی نمیتونه قابلیت هاشو بکار بگیره.2 و 1 هم همینطوری شدن.گرافیک بازی های اولیه شون خیلی پایین تر بود.ولی خدایی،گاد آف وار رو با یه بازی قدیمی 2 مقایسه کن!
اگه قانع نشدی پس MGS4 رو با Halo3 مقایسه کن.از هر جهت که میخوای.بعد توجه کن که کوجیما گفته ما فقط از نصف قدرت PS3 استفاده کردیم.یعنی تو نبرد آخرش که تا 1080 اجرا میشه(360 ،720 اجرا و upscale میکنه) و یه دریای عظیم و دو تا کشتی غول پیکر با تمام جزئیات (یعنی تمام جزئیات،حتی نرده های کشتی ها.مثلا تو GTA:VCS اگه از ماشینا دور شی مکعب مستطیل میشن) دارن پردازش میشن،نصف قدرت PS3 هست.
قبول دارم.خیلی ها بیطرفن و برای هر دو بازی میسازن.ولی بازی های انحصاری PS3 واقعا شاهکارن.مثلا Heavenly Sword،Metal Gear 4،Motor Storm (که فیزیکش شاهکاره،یعنی فیزیک موتور استورم.فارسی و انگلی قاتی میشن!)،Lair(تنها بازی ای که مادر من با فیلم اشتباه گرفت)،یا حتی بازی های ساده ای مثل Locoroco Coccoreccho.برای همین بازی ها هم که شده ارزش داره آدم PS3 بگیره.وگرنه کارخونه ی سونی مال بابای هیچ کدوم از بچه ها نیست که بیخود و بیجهت طرفشو بگیرن.همه ی طرفدارای 360 هم قبول دارن که فقط بخاطر قیمت بازی ها 360 گرفتن و اگه اونم همین بود احتمالا PS3 میگرفتن.بجز یه نفر آدم خاص که صفحات اول همین تاپیک با میل تمام فحش ناموسو کشیده بود به همه ی بچه ها که چون من میگم 360 ، یعنی 360 قوی تره و بن شد.
سلام
ارشیا جان لطفا داغ نکن
میخای مقایسه کنی یه مقایسه ی منتقی بکن
چرا mgs رو با halo مقایسه میکنی ؟
halo یک بازی با گرافیک خیلی متوسط یا شایدم پایین ولی با نور پردازی خوبه که 100% از mgs از نظر
گرافیک پایین تره البته این نکته غیر قابل انکاره که halo 3 موفق ترین بازی در طول این سال ها بوده و حتی
mgs بزرگ هم به موفقیتش دست نیافت فقط gta و cod 4 رکوردش رو شکوندن که اونا هم برا ps3 بودن
هم 360 تازه cod برا pc هم بود و با این همه یعنی سرجمع فروش رو 3 پلتفورم به فروش halo رسیدن
حالا چرا گرافیک mgs رو با halo مقایسه میکنی ؟ با gears of war 2 مقایسه کن
دیگه از اون که بالا تر نیست شاید هر fan boy ps3 هم دیگه این رو قبول داشته باشه
در ضمن جالبه بدونی gears of war 1 به گفته ی epic فقط از 25 % قدرت 360 استفاده کرد
ولی من نه این حرف نه حرف کوجیما رو قبول ندارم چون نمیشه اینطوری گفت که فلان بازی
اینقدر از قدرت یه کنسول استفاده کرده !
خب، اگه میخواید ادامه بدیم، ادامه میدیم:
تا اونجایی که من یادمه، قیمت 3 روی 400 ، 500 یورو بود. در حالی که مایکروسافت هی حال می ده قیمت کنسولش رو میاره پایین، تازه اون هم بستگی داره کدوم مدلش رو بگید. مثلاً مدل core الان 200 یورو اِ یعنی حتی از wii هم ارزون تره. مدل pro هم 270 یورو اِ که باز هم خیلی کمتره. فقط الیت رو میتونید مقایسه کنید که اون هم هاردش بیشتر از 3 است یعنی 120 گیگه. نمیشه این رو نادیده گرفت!نقل قول:
میگی چند برابر پول بدی،ولی قیمت 3 و 360 تقریبا یکیه.
این حرفتون منطقیه ولی از کجا معلوم wii و 360 به اوج خودشون رسیدن، در ضمن تا کی باید صبر کنیم تا اوجش رو ببینیم؟ از الان 3 بگیریم تا یه روز به اوجش برسه؟ البته باز هم دلیل خوبی بود.نقل قول:
گرافیکشم فقط بعضی جاها بالاتر نیست،چون 3 هنوز به اوج خودش نرسیده کسی نمیتونه قابلیت هاشو بکار بگیره.2 و 1 هم همینطوری شدن.گرافیک بازی های اولیه شون خیلی پایین تر بود.ولی خدایی،گاد آف وار رو با یه بازی قدیمی 2 مقایسه کن!
دلیل جالب و خوبی بود ولی باز هم میگم، اصلاً از کجا معلوم قرارهیه روز از 100 درصد توان این کنسول استفاده بشه؟ حالا اصلاً قبول، قراره این اتفاق بیفته، ولی کی؟ در ضمن، آدم بیاد کنسول بگیره که تازه از نصف توانش استفاده کنه؟نقل قول:
اگه قانع نشدی پس MGS4 رو با Halo3 مقایسه کن.از هر جهت که میخوای.بعد توجه کن که کوجیما گفته ما فقط از نصف قدرت PS3 استفاده کردیم.یعنی تو نبرد آخرش که تا 1080 اجرا میشه(360 ،720 اجرا و upscale میکنه) و یه دریای عظیم و دو تا کشتی غول پیکر با تمام جزئیات (یعنی تمام جزئیات،حتی نرده های کشتی ها.مثلا تو GTA:VCS اگه از ماشینا دور شی مکعب مستطیل میشن) دارن پردازش میشن،نصف قدرت PS3 هست.
در مورد عنوان های اختصاصی، حق با شماست، ولی وی و 360 هم عنوان های انحصاری خوبی دارن. من هم این کار رو قبول ندارم که آدم بیاد با یکی درگیر شه، سر کنسول!!! اگر هم اختلاف نظر داریم، بیایم همینطوری بدون دعوا مرافعه حلش کنیم. اگه من هم اگه منطق فحش ناموسی رو داشتم که نمی اومدم اینطوری با هم تبادل نظر کنیم که!نقل قول:
قبول دارم.خیلی ها بیطرفن و برای هر دو بازی میسازن.ولی بازی های انحصاری PS3 واقعا شاهکارن.مثلا Heavenly Sword،Metal Gear 4،Motor Storm (که فیزیکش شاهکاره،یعنی فیزیک موتور استورم.فارسی و انگلی قاتی میشن!)،Lair(تنها بازی ای که مادر من با فیلم اشتباه گرفت)،یا حتی بازی های ساده ای مثل Locoroco Coccoreccho.برای همین بازی ها هم که شده ارزش داره آدم PS3 بگیره.وگرنه کارخونه ی سونی مال بابای هیچ کدوم از بچه ها نیست که بیخود و بیجهت طرفشو بگیرن.همه ی طرفدارای 360 هم قبول دارن که فقط بخاطر قیمت بازی ها 360 گرفتن و اگه اونم همین بود احتمالا PS3 میگرفتن.بجز یه نفر آدم خاص که صفحات اول همین تاپیک با میل تمام فحش ناموسو کشیده بود به همه ی بچه ها که چون من میگم 360 ، یعنی 360 قوی تره و بن شد.
به هر حال، به نظرم اگه این بحث به کلکل کشیده نشه، بحث خوبیه، به شرطی که بدون تعصب و افراط برخورد کنیم و با هم friendly تر باشیم. :10:
مشکل از لنز نیست.................من چک می کنم ببینم چیز دیگه می خونه یا نه..........خبر میدمنقل قول:
از صحت قطعاته ديگه هم خوب مطمئن شو.نقل قول:
مشکل از لنز نیست.................من چک می کنم ببینم چیز دیگه می خونه یا نه..........خبر میدم
جناب imakbari و dark fear و Arshia001 لطفا از بحث اصلي تاپيك خارج نشين
با تشكر
جالب بود!نقل قول:
دلیل جالب و خوبی بود ولی باز هم میگم، اصلاً از کجا معلوم قرارهیه روز از 100 درصد توان این کنسول استفاده بشه؟ حالا اصلاً قبول، قراره این اتفاق بیفته، ولی کی؟ در ضمن، آدم بیاد کنسول بگیره که تازه از نصف توانش استفاده کنه؟
به هر حال چون در RSX از Unified Shader Architecture (و کلا در PS3 از Unified Architecture) استفاده نشده همیشه توی پردازش یک سری Redundancy وجود داره و ازش نمیشه فرار کرد!
میشه بیشتر توضیح بدین ؟نقل قول: