سلامنقل قول:
شما با 053 فلش كردي؟
اگه نكردي با اين فريمور فلش كن برنامه مورد نظر روش نصب ميشه
Printable View
سلامنقل قول:
شما با 053 فلش كردي؟
اگه نكردي با اين فريمور فلش كن برنامه مورد نظر روش نصب ميشه
با توجه به حرفاتون در مورد فریمویر های مختلف و مقایسش با 25p به این نتیجه رسیدم که 25p صدای خوبی داره.فیلمبرداریه 352.288 هم داره.4 تامنوهای دسکتاپشم عوض میشن.عمر باتریشم خیلی خوبه.اکولایزر هم داره.عکسم با دره باز, خودکار میتونه ذخیره کنه.سرعتشم که خوبه.
حالا به نظرت بگردم اینستالر پیدا کنم یا فریمویر عوض کنم؟!ارزش داره!
نقل قول:
سلام با توجه به صحبت شما بهتره دنبال اينستار بگردي تا تعويض فريمور علي الخصوص كه رزلوشن فيلمبرداري اون هم خيلي عاليه
راستی رو sms ای ورودی راحت میشه pas گذاشت.آما خروجیا نه!رو مموریم که pas گذاشتم بده 1 بار باز کردن دیگه نمیپرسه تا گوشیو خاموش روشن نکنی!! پس مجبورم کل گوشیو قفل کنم.کسی نمیدونه چجوری میشه رو فایل pass گذاشت؟اگه نمیشه برنامه ای هم نیست که ان کارو انجام بده؟
yee_pesareآقا حاجی من سیستم شما رو دانلود کردم.دستت درد نکنه .تمامه بازیها کارمیکنن+ماشین حساب و قران و .....نقل قول:
ولی اصلا خبری از وینمپ هایی که میگفتی نبودو 1 ماشین حساب بیشتر نبود!اینا کجان؟چجوری و از کجا پیدا و پاک کنم؟هیچ کدوم از اینستالر ها هم کار نمیکرد.نه سوپرمن نه mpkg نه loader !!!.حالا آیکوناشونو چجوری بردارم؟آنینستال نمیشن.zmplayer هم کار نمیکرد!!!
نقل قول:
برو توي Setup
Data Network
اينجا ميتوني از منوي پايين New Profile ايجاد كني و يا يك پروفايل رو Edit كني مثلا
اينجا يك پروفايل هست به اسم i 3-DB-GPRS
روش كليك كن.
از منوي پايين سمت چپ Edit رو بزن
اين تنظيمات رو توي GPRS Setting وارد كن
APN: mtnirancell
Primary Gateway IP: 10.131.26.138
Port: 8080
Secondary Gateway IP: 10.131.26.138
Port: 9201
Save رو بزن
بعد Connect رو بزن
البته سيم كارتت بايد ايرانسل باشه.
سلامنقل قول:
با خط ایرانسل یه sms بفرست به شماره 2225 توش بنویس gprs بعد یه sms میاد که تو در جواب باید یه sms بدی به 2225 و توش بنویسی s motorola 1200(با فاصله و بدون فاصله امتحان کن) بعد از فرستادن یه sms دیگه میاد که از تو درخواست تایید میکنه که دوباره باید به 2225 یه sms بدی و توش بنویسی ta'id بعد از این sms یه پیغام میاد و اتوماتیک گوشی رو تنظیم میکنه.
اگه جواب نداد اصرار کن بالاخره جواب میده
عزیز فریمور 25 اینستالر مخصوص داره برو از سایت motofans بگیر
1 mpkg از این سایت برای این فریمور پیدا کردم که نمیخوره.میشه شما زحمت بکشی
دوستان ... من برچسب داخلی که روی صفحه نمایش بود رو نکنده بودم... چون هنوز 20 روز نشده که گوشیو خریدم ... یه مقدار برچسب نسبت به صفحه کج چسبونده شده بود و اومده بود روی بدنه گوشی ! دیشب که دقت کردم دیدم که در گوشی یه خش کوچولو برداشته ... اونم از داخل ! جالبه که دقیقا در محلی که برچسب محافظ روی بدنه اومده بود ..... واقعا نگران شدم وقتی دیدم که براحتی و بدون هیچ اتفاق خواصی خش بر میداره !