D900 خدای گوشیاس از لحاظ قیمت البته بعد از K800i خودم آخا من همه جور گوشی کار کردم نسبت به پولش اینا(D900 & K800i) سرترن. I LOVE ALL:40:
Printable View
D900 خدای گوشیاس از لحاظ قیمت البته بعد از K800i خودم آخا من همه جور گوشی کار کردم نسبت به پولش اینا(D900 & K800i) سرترن. I LOVE ALL:40:
سلام
من می خوام دی 900 بخرم اگه میشه درباره مشخصاتش یه توضیحی بدین .بعد داخل جعبه به غیر از گوشی چه چیزای دیگه ای داره؟ و قیمتش چنده ؟ راستی گوشی خوبی هست؟
تورو خدا زود جوابم را بدین مرسی
مشخصاتش رو میتونی تو پستهای اول بخونینقل قول:
سی دی هندزفری کابل tv شارژر usb
d900i حدودا 200
عالیه من که D900i دارم با هیچی دیگه عوض نمی کنم
نقل قول:
توی جعبه غیر از گوشی . شارژر و کابل USB و هدفون و سی دی هست البته تو بعضی هاش هم کابل اتصال به تلویزیون داره ....
قیمتش الان حدود 190 تا 200 هست
گوشی بدی نیست .... البته اگه بتونی با نداشتن تم و عدم تغییر زنگ اس ام اس ( غیر از 10 تای خودش ) و سخت نصب شدن برنامه روش و شارژ حداکثر 2.5 روزیش کنار بیای
نقل قول:
یعنی نمیشه به گوشه تم اضافه کرد؟
و ممنونم که راهنمایم کردین .برای من صدای زنگ اس ام اس و تم خیلی مهم نیست
در ضمن lcd این گوشی هم به نسبتش به قیمتش فوق العاده اس :10:نقل قول:
4 تا هم پلیر لیست بیشتر نداره برنامه هم براش کم گیر میاد
فیلم و عکس و فایل های بلوتوث رو فقط توی حافظه داخلی میرزه .
lcd حرف نداره.فقط بهت بگم عکسا تو مموری کارت خلو عقب نمیشن زوم نمیشن فول اسکرین نمیشن
عوضش یه دوربین توپ با کیفیت فیلمبرداری خوب قیافه خوشگل و خودشم یه تم داره که به اندازه ی تمام تمای سونی می ارزه و یه برنامه هم داره که عکسارو میتونی بندازی پشت منو.یه چیز تو مایه های تم کریتر
به جای d900 برو d900i بخر که خوشگلتر و رادیو هم داره.فقط موقع خرید حواست باشه گوشیو روشن کنی ینویسه
sgh d900i
نقل قول:
اگه حافظه خود گوشی به اندازه کافی جا نداشته باشه ... ازت می پرسه بریزم تو مموری کارت یا نه