یه سوال دیگه، ناموسن تو سربازی دست شویی شوری هم داریم؟
Printable View
یه سوال دیگه، ناموسن تو سربازی دست شویی شوری هم داریم؟
نه هیچ جور وسیله الکتریکی نمیشه اونجا برد. به قول خودشون یه تیکه سیم هم ببری بهت گیر میدن که داری دستگاه جاسوسی درست می کنی! البته ببری پریز هم نیست که شارژش کنینقل قول:
آره داریم. ولی اینجوری نیست که با دست خالی بخوای دستشویی رو بسابی. بهت یه کم اسید و مایع ضدعفونی کننده میدن که باید بریزی روی سنگ و بعد از چند دقیقه با آب بزنی تا تمیز بشه.نقل قول:
دوستان (به خصوص افراد با تجربه) می خواستم یه مشورتی بگیرم؛
من کد مازاد خوردم. پنجشنبه اعزامم. یه آشنایی پیدا کردم که گفته می تونه تو نظام وظیفه شهرمون یه پارتی پیدا کنه (البته هنوز قطعی نیست) تا روز اعزام اگه بتونه منو بندازه جایی که شرایطش بهتره.
حالا با توجه به اینکه شانسی برای سپاه ندارم (پذیرش نگرفتم و سابقه بسیج و... هم ندارم کلا) می مونه ارتش و نیروانتظامی. اینم اضافه کنم که استان خودمون پادگان آموزشی نداره.
حالا به نظرتون با این تفاسیر اگه پارتیم تونست کاری برام بکنه ارتش بهتره برم یا نیروی انتظامی ؟؟
با توجه به اطلاعاتی که تو این دو سه ماه دستگیرم شده خدمت تو نیرو انتظامی دردسرش بیشتره و بیشتر اذیت میشی تو یگان. (البته می دونم شانس هم دخیله)
حالا شما جای من بودید چکار می کردید ؟
نيروى انتظامى خدمت سختر است و ممكنه بعد از اموزشى در مرزبانى خدمت كنيد كه در مرزهاى شرق كشور با توجه به وجود قاچاقچيان خطرناك است اگر پارتى شما مى تواند ارتش بسيار بهتر استنقل قول:
دوستان الان از لحظه ی پست دفترچه چ مدت طول میکشه ک اعزام بشیم؟؟
من اردی بهشت پست کنم اعزامم کی میشه
Sent from my D6633 using Tapatalk
بستگی به مدرکت و محل اعزامت داره ولی حداقل سه چهار ماهی طول می کشه.نقل قول:
من اواخر آذر فرستادم اعزامم خورد 12/19 (کاردانی)
یه پسری همون لحظه همراه من مدارکشو داد (لیسانس بود) افتاد برج 2.
با توجه به اینکه لیسانس و لیسانس به بالا اول برج های زوج اعزام میشن فکر کنم یه کم بیشتر طول می کشه تا اعزام بشن.
شما اگه لیسانسید و اردیبهشت پست کنید برج 6 یا 8 می افتید.
تشکر برا جواب دوست عزیز. من ارشد هستم اعزامش چ ماه هاییه
Sent from my D6633 using Tapatalk
دوستان من سرباز نیروی هوایی سپاه هستم 10 ماه خدمتم . میخواستم ببینم بعد از خدمت برای من تو خارج رفتن مشکلی پیش نمیاد برای تحصیل یا کار ؟ میتونم ادعا کنم که پذیرشی نرفتم و سهمیه ای بودم . چون سپاه یه چند درصدی رو سهمیه ای قبول میکنه . آخه غرب سپاه رو تروریست میدونه و کلا اسمش بد در رفته
پایه خدمتیت بره بالا یه چندتا دوست بااعتماد هم اونجا داشته باشی همه چی ازادهنقل قول:
سلام دوستان
بنده دفترچه رو فرستادم لیسانسم .تاریخ اعزام رو زده اول تیر 96 ! میشه تعجیل زد تاریخ اعزام بیفته اول اردیبهشت؟ تو شهر ما مرکز آموزشی نیست ،مرکز آموزشی چقدر دورتر از شهر محل سکونت هست ؟ برای کسری بسیج و جبهه باید کی اقدام کنم که اعمال بشه ؟ آموزشی سپاه فقط دوره تکمیلییه ؟
باتشکر
درخواست كه مى توانيد بدهيد اما ممكنه موافقت نشود اينكه در كدام سازمان و پادگان اموزشى باشيد شانسى است، براى كسر بسيج بايد نامه اشتغال به خدمت از يگان بگيردنقل قول:
نقل قول:
پس بعد آموزشی برای کسری بسیج اقدام کنم؟
برای تک پسری و کسری جبهه چطور باید اقدام کنم؟
از قم اعزام شده ها آموزشی رو کجا مییوفتن ؟ برای آموزشی تک پسری تاثیر نداره؟
ممنون
از پادگان منظریه قم اطلاعی دارید چطور جایی هست ؟ تو کدها چیزی از قم پیدا نکردم ! من که از قم اعزام بشم یگان کجا مییوفتم چون تک پسر هستم قم یگان داره ؟
ممنون
كلا اينكه كه در كدام سازمان يا نيرو باشيد شانسى است و هر جاى ايران ممكنه يگان اموزشى شما باشدنقل قول:
كلا اينكه كه در كدام سازمان يا نيرو باشيد شانسى است و هر جاى ايران ممكنه يگان اموزشى شما باشدنقل قول:
سلام خدمت الان با اموزشي ٢١ماهه ؟نقل قول:
بله اموزشى با خدمت در يگان در مجموع ٢١ ماهنقل قول:
سلام دوستان
یه سوال تو سربازی که به موها گیر میدن و باید با 4 کوتاه باشه به ریش هم گیر میدن ؟؟؟
سلامنقل قول:
موی سر باید بین 4 تا 8 باشه و به ریش هم کاری ندارن
سلام دوستان کسی هست اینجا امریه اتشنشانی باشه ؟ من برگ سبز رو بهشون دادم گفتند باید تست ورزشی هم بدی اون چیه دیگه؟!
یه سوال دیگه معمولا سپاه کدوم ماه ها بیشتر سرباز میگیره
سلامنقل قول:
آتشنشانی کدام استان، شرایطش چطور بود منظورم اینکه برگه اعزام چه ماهی رو میخواستند؟ اگر میشه کمی بیشتر توضیح بدید راجع به شرایطش
سلام...من میخوام برای سربازی اقدام کنم....فوق لیسانسم...مدارکی که باید بدم به پلیس+10 چیه؟ از کجا باید بفهمم. ممنون میشم راهنمایی کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگر ميخوايد اعزام بشيد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان ...
من متولد 73 هستم و پدرم 24 ماه سابقه جبهه داره ... طبق قانونی که گذاشتند هیچ کسری به من تعلق نمیگیره !
الان هم من تو معافیت تحصیلی هستم و مدرک لیسانسم رو گرفتم ... می خاستم بدونم خبری هست که این قانون تغییری کنه ؟
به نظرتون صلاح هست بمونم 5 و 6 ماه دیگه تا ببینم تغییری میکنه یا نه ؟!
فعلا خبرى نيستنقل قول:
شما همين فردا هم دفترچه رو تكميل و ثبت سيستم پليس +١٠ كنى تاريخ اعزامت براى حراقل ٥ تا ٦ ماه اينده است
من شنیدم که دو تا مصوبه تو مجلس تایید شد و برای خبرگان فرستادند ... که گویا خبرگان هم رد نکردن و ایراداتی گرفتند که این ایرادات برطرف شد دوباره برا خبرگان فرستاده شد ... می خاستم بدونم این موضوع چند درصد امکان داره تایید بشه عملیاتی بشه ...نقل قول:
بنده شنیدم با 12 ماه معافیت تعلق میگیره و تو یک بند دیگه با 5 ملیون میشه معافیت خرید ... حداقل چقدر امکان داره شرایط برای متولدین 73 و 72 و 73 یکسان بشه و مثل متولدین 72 به ما 73 ای ها هم چند ما کسری بدند ؟
“به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، مجلس شورای اسلامی هفته آینده از یکشنبه 22 اسفند تا چهارشنبه 25 اسفند جلسات علنی خواهد داشت که بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 96 و همچنین در برنامه ششم توسعه از مواردی است که در دستور کار نمایندگان پارلمان است.”
اين كه چقدر احتمال دارد تا اين طرح تاييد شود نمى دانم اما اين ايده كه با دادن 5 ميليون بتوان معافيت خريد هم دور از تصور است سال قبل براى افراد داراي ديپلم و ٨ سال غيبت نرخ معافيت دائم متفاوت بود خيلى بعيده كه بخواهند معافيت را پولى كنند اما در صورت تاييد كسرى براى متوليدن ٧١ به بالا ميزان معافيت همانند قديم خواهند بودنقل قول:
سلام..برای فوق لیسانس هم همینطوره؟نقل قول:
چى؟ تاريخ اعزام؟نقل قول:
سلام رفتم نظام وظیفه و قبول کردن دوباره پرونده تشکیل بدم برای کفالت پدر مراقبت نیازمند اگر این دفعه هم خدایی نکرده قبول نکردن فرمودید برم شورای پرزشکی ! دقیقاً کجا هست ؟ مربوط به نظام وظیفه تهران میشه ؟نقل قول:
آره............نقل قول:
سلام-من 18ماهه دارم تو ارتش خدمت میکنم -باور کن سختی که ارتش داره هیج ارگانی نداره -ارتش از چوب خشمک هم سرباز میسازه-ارتش کلا توپادگانه زندگی کردنه -زندگی تو پادگان مثل زندگی تو زندان وسیاه چاله است--ارتش نیا دیونه میشی -دیگه تا اخر عمرت اثراتش تو ذهن وروانت میمونه-ارتش ازت یه رباط می خواد که نه توکار نیاری-ارتش یعنی سرو کله زدن با ادمایی که به برادر خودشون رحم نمی کنن-ارتش یعنی فرماندت خداته------------------ نمی خوام طولش بدم ولی بدون ارتش چرا نداره چون خدا نداره------------ نیا نیا نیا نیا نیا نیا نیا نیا نیا...................
سلام-من 18ماهه دارم تو ارتش خدمت میکنم -باور کن سختی که ارتش داره هیج ارگانی نداره -ارتش از چوب خشمک هم سرباز میسازه-ارتش کلا توپادگانه زندگی کردنه -زندگی تو پادگان مثل زندگی تو زندان وسیاه چاله است--ارتش نیا دیونه میشی -دیگه تا اخر عمرت اثراتش تو ذهن وروانت میمونه-ارتش ازت یه رباط می خواد که نه توکار نیاری-ارتش یعنی سرو کله زدن با ادمایی که به برادر خودشون رحم نمی کنن-ارتش یعنی فرماندت خداته------------------ نمی خوام طولش بدم ولی بدون ارتش چرا نداره چون خدا نداره------------ نیا نیا نیا نیا نیا نیا نیا نیا نیا...................نقل قول:
سلام. رفقا آخر فروردین دفترچه بفرستم واسه کی تاریخ اعزام میخورم؟ با فوق لیسانس
چرا از الان نمیفرستی؟نقل قول:
بله ، بايد درخواست بديد البته با دلاليل و مدارك قابل قبولنقل قول:
تاريخ اعزام ليسانس و فوق مانند هم است و چون حجم اعزام زياده شما حداقل ٦ ماه پس از ارسال دفترجه تاريخ اعزام رو حساب كن البته مى ترانيد درخواست تعجيل بزنيدنقل قول:
من خودم در ارتش خدمت كردم و از سختى ان خبر دارم ، اما شرايط در ارتش براى تحصيل كرده متفاوت تر است از ناجا، در نيروى انتظامى خدمت ستادى است يعنى ممكنه يك ليسانس يا فوق ليسانس با اينكه در شهر خودش باشد اما هر چند روز بتواند برود خانه ، در روزهاى تعطيل رسمى و غير رسمى كه افسرها و گروهبان هاى وظيفه ارتش تعطيلند انها سر خدمت هستند در ناجا بيشتر اوقات اماده باش دارند، در پليس راهور يك تحصيلكرده بايد ١٠ تا ١٢ ساعت سر چهاره راه يا ميدان ها روى پا بياستيد زير افتاب گرم يا هواى سرد زمستان يا در جاده باشد در مرزبانى به خصوص شرق كشور يك كلاشينكف با يك مسلسل مى دن در يك چادر با غذاى كنسروى ، اگر حمله انجام شود و وظيه ها در جهت حفظ و امنيت تير اندازى كنند به ازاى هر گلوله مسؤل هستند و از ديد فرماندهان بايد جنازه قاچاق چى رو تحويل دهند و گرنه جريمه يا بازداشت مى شوند چون فرمانده يا درجه دار بالاتر فكر مى كنند كه وظيفه ها از سر تفريح تيراندازى كردند در ارتش يك وظيفه رده پايين يعنى سرباز صفر با تايم ادارى وظيفه اش تمام مى شود مگر اينكه نگهبانى يا راننده باشدنقل قول:
سلامنقل قول:
اینکه میگید تحصیل کرده یعنی من که 90 تا واحد پاس کردم فوق دیپلم گرفتم با اوت که 130 تا پاس کرده لیساتس گرفته من جزو دیپلم ها حساب میشم ؟ شنیدم که فوق دیپلم ارزش نداره واقعاً 90 تا واحد 3 سال زندگیت رو پاش بزاری کمه ؟ این همه درس خوندیم که حساب نشیم ؟
سلام دوستان...برای ملاقات مردمی باید چطور اقدام کنم؟ واسه الان نمیخوام....به طور کلی میخوام بدونم چطوریه. ممنون میشم راهنماییم کنین...