آقا من زنگیدم گفتم بزارید رو 16مگ گفتن اشتراکتونو که تمدید کردین خود به خود میره رو 16مگ :n13: حالا شبانه فرقی هم میکنه یا نه؟ روزانه سرعتم خوبه راضیم شبا هم 5گیگ میگیرم:n16:
Printable View
آقا من زنگیدم گفتم بزارید رو 16مگ گفتن اشتراکتونو که تمدید کردین خود به خود میره رو 16مگ :n13: حالا شبانه فرقی هم میکنه یا نه؟ روزانه سرعتم خوبه راضیم شبا هم 5گیگ میگیرم:n16:
یعنی روزا هم اسمی شده ؟؟؟ :n08:نقل قول:
ای به تو دهنشون بازم برگشت به سابق
شبا بیشتر از یه گیگ دیگه نمی تونم دانلود کنم
روزام سرعتم نصف شد
به نطرم با شکایت درست نمیشه باید رئیسشون آتیش زد
هنوز سرعت من داغونه ... دانلودم حدود 60 ...
مخلصیمنقل قول:
1 ماهه یا 4 ماهه فرقش چیه؟ من قبلا هم فن آوا 3 ماهه داشتم 1 هفته استفاده کردم و خالیش کردم منظورت حجم هایی هست که میسوزه؟ خوب قبل از تخلیه صفرش میکنم
snr دان استریمم روی 6 و 8 بازی میکنه ولی دم در روی 22 هست
منطقه مخابراتی رجایی میشیم ما
سرعت دانلود شبانه :
محتوای مخفی: .
کانفیگ مودم که پارس آنلاین برای گرفتن اتشتراک پارس آنلاین انجام میده چیز خاصی داره؟من که آسیاتک گرفتم همینطوری راحت وصل شد و اصلا کسی هم برای وصل کردن نیومد..روال پارس چجوریه؟برای گرفتن اشتراک چند روز طول مبکشه؟
سرعت روزانه بهتر شد الان تا 500 دارم
دانلود دیشب 2.5 گیگ سرعت حول 200 تا 210
سرویس 2 مگ
ماه قبل این سرویس رو داشتم ؛ بعد 8 گیگ محدود میشی .نقل قول:
VPI/VCI به ترتیب 0/59 و User/Pass هم که بهتون میدن ؛ برای من 5 روز طول کشید .نقل قول:
چی میگی؟ من یه ساله دارم از همین سرویس استفاده میکنم. گاهی سرعت میاد پایین اما با یکم دستکاری مودم حل میشه.نقل قول:
چجوری دست کاری میکنی؟ اگه نمیخوای اینجا بگی پ.خ کن برام:n02:نقل قول:
کانفیگ که چیز خاصی نداره یه vpi vci و یوزر پس ولی اگه خودشون بیان پول میگیرننقل قول:
من پورتم صبانت بود حدود 11 روز طول کشید تخلیه شد حدود سه روز هم طول کشید تا دوباره رانژه شد و همون جا زنگ میزنی یوزر پس رو میگیری
واقعا خسته شدم الان چندیمن بار شب ها حجم کاسته میشه هر چی میگی فایده نداره میخوام دیگه عوض کنم تا الان موندم فقط بخاطر پینگ بود
چی کار کنم برم صبا نت یا مخابرات ؟! نظرتون چی ؟!
512 - 30 گیگ
*2 روز سرعت صبح و شب شده اسمی
*سرعت افتضاح هست
* زنگ زدم پشتیبانی می گه مرکز مخابراتی تون مشکل پهنای باند نداره - خطتون هم مشکلی نداره - سرویستون هم 512 الان دارید 100k می گیرید پس مشکلی نداره کاری از دست من بر نمی اد خداحافظ :)) یعنی ....دم تو این کارشناس های لایه 1 تهرانشون .
از پارس انلاین فرار کنید شده افلاین .!!! >>>>
پارس انلاین در سایتش زده 16 مگ ای دی اس ال می خواد بده...............امکان پذیره؟ نویز خط رو چکار می شه کرد؟
تو همین 9 مگش مونده گول این حرف هاشو نخور یک مشت ادم نفهم تو این شرکت کار می کنن که فقط ادعا دارن .نقل قول:
دوسته عزیزنقل قول:
ایشون یه حرفی خواست بزنه !
شما هر چقدر هم مقادیر رو جا به جا کنی سرعت چندان افزایش پیدا نمی کنه !
همه شرکتها مثل هم هستند من مخابرات بودم رفتم صبا 6 ماه خوب بود 2 ماه خراب الانم اومدم پارس آنلاین ولی فکر کنم شبانه صبانت بهتر بود
شاتل هم که کلا دزده
در کل زیاد فرقی نمیکنه کدوم شرکت باشید
یکی نیست بیاد بگه جناب
مگر نامحدود ها را از اکانتینگ محدود نمیکنند بعد از مصرف مشخص؟!
فوثش دیگه می خوای مک تعییر بدی یا با پورت ها متفاوت وصل بشی.
که باز امکانش نیست اکانتینگ باشد.
البته خدا عالم است.
حالا در نامحدود سرعت اسمی شده
سرعت دانلود در همه ی سرورها محدود میشه؟
نوسرویس نامحدود بعد از یه حجم مشخص میارنت رو سرعت اسمی که واسه 128 فکر میکنم 20 گیگ باشه
اگه راه حلی هم باشه تغییر آی.پی نیست و باید پهنای باند کل محلو بگیری:n05:
حالا این دوستمون هم گفته مودمو دستکاری میکنم اگه میشه قبل و بعد دستکاری این فایلو بگیره عکس بذاره ببینیم تغییرش چقده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان
من گاهی اوقات فقط در حالت ppoe خود مودم
nat,full nat
تنظیم کنم می تونم متصل بشم اما روی حالت bridge
متصل نمیشه! تمام تنظیمات کارت شبکه ام درست!
چیکار کنم روی حالت bridge متصل بشه؟
سلام بچه ها الان رفتم تو سایت پارس آنلاین نوشته طرح بازگشت از دانشگاه با اینترنت 16 مگا بیت رایگان برای کلیه طرحهای حجمی محدود بالای 128بعد زنگ زدم پشتیبانی اول گفت خطتتون نویز داره بعد که خودم مودمو یبار ریست کردم تو قسمت دان ریت مودم سرعت دانلود 9184 نوشت که یعنی خط نویز نداره بعد کارشناسشون یه یک ربی منو پشت خط نگه داشت گفت باید همیه وسایل رو خط از قبیل اسپیلیتر و گوشی و غیررو بکشی همیه این کاراو کردم باز تماس گرفتم اینبار یکی دیگه از کارشناساشون که صادقتر بود گفت فعلا رو بعضی مراکز خاص در حال تست این طرح هستیم الان میخوام بدونم کسی هست الان خطتش رو 16 یا 12 مگ بسته شده باشه ؟؟ باذکر مکز تلفن لطفا بفرمایید یا تو کدوم منطقه کشور یا تهران هستید
دوستان خط من 16 مگ رو میکشه؟
باید زنگ بزنم پشتیبانی که خط رو ارتقاء بدن؟
خظت روی 9مگابیت تنظیم شده است کهنقل قول:
تا 13 مگابیت اوکی است.
بلی.
تماس گرفتم با پشتیبانی
خطم تا 19 مگ میکشه
گفتم برام 16 ببندین گفت دست ما نیست و آزمایشی
داریم یکسری مراکز رو تست میدیم
فکر نمیکنم بیشتر از 9 یا ده بکشهنقل قول:
خط من با این snr هر 5 دقیقه یا فوقش 30 دقیقه یه بار قطع و وصلی داره تازه نه مگ رو هم کامل نکشیده و هفت مگه اصن عذاب میکشم:n03:
راستی دوستان اگه پهنای باند زیاد بشه رو عدد snr و کلا نویز تاثیری داره؟
و تاثیر مودم روی نویز چقد هست؟
ای بابانقل قول:
شما خطت راحت 9 مگ میکشه!
شما باید بری مودلاسیون مودمت رو روی
adsl2+ بزاری.
مودمت چی؟
نویز بالاست اگر بزاره رو adsl2 اس ان آر خیلی پایین میاد و ممکنه لینک ثابت نشهنقل قول:
ببخشید الاننقل قول:
خطم با نویر 53 و snr 6 اصلا قطعی و پرش نداره!
مودش هم Adsl2+
rate:5800
الان snr خطش روی 6هست اگر روی adsl2+ باشه حتما پایینتر میاد ممکنه بشه 2واصلا لینک ثابت نشه باید تست بشهنقل قول:
جایزه بعدی قرعه کشی ماهانه پارس آنلاین را شما انتخاب کنید :
با رفتن به این لینک بگید دوست دارید پارس آنلاین چی بهتون جایزه بده
دانلودرها امشب مواظب ساعات دانلود باشند چون از امشب ساعتها به جای خودش بر میگرده و ممکنه ساعت پارس آنلاین از فرداشب تغییر کنه ( اینا که کارشون حساب و کتاب نداره)
اره سال قبل هم خمینبلا سر من اومد وکلی حجم از دست دادم ....:n03:
معلوم نیست کی تغییر میدن ساعت خودشون رو...
نقل قول:نقل قول:مودمم Dlink 2600u زنگ زدم پشتیبانی گفتم ببر رو 6 مگ گفت نمیشه یا 4 یا 9 بردم روی 9 مودلاسیون هم روی ADSL2+ بود SNR ام هم رو همین 6 و 7 بود ولی یه دقیقه یه بار قطع میشد یا کلا وصل نمیشدنقل قول:
گفتم ببر رو T1
حالا T1 بهتره یا GDMT میتونم بین اینا تنظیم کنم
دانلود شبانم ربطی به این موضوع داره؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:راستی این annex توی نویز تاثیر داره؟نقل قول:
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم خط من تا چند مگ کشش داره
بعد چرا اینقدر مال من کمه من اینترنتم 1 مگ دارم
باید زنگشون بزنم تا زیادش کنن
ممونم
خط شما خیلی وضعش خرابه مرگ مغزی شده( اعضاش رو میتونی اهدا کنی) . به دلیل فاصله از مرکز مخابراتیتون بیشتر از 1 مگ نمیکشه . میدونی فاصلت چنده تا مرکز؟نقل قول: