نخیر - ظاهرا به من سرعت اپلود نیامده:n23:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید زنگ بزنم ببینم کاری میشه انجام داد یا نه:n15:
Printable View
نخیر - ظاهرا به من سرعت اپلود نیامده:n23:
باید زنگ بزنم ببینم کاری میشه انجام داد یا نه:n15:
عجب یکی از عزیزان یه چی گفت ملت هجوم میبرن ، بابا این اپلود بیشترش بستگی به این داره که خیلی نزدیک به مرکز باشید یه مقدار فاصله داشته باشید نمیتونید بگیرید :n02:
ارزو و امید عیب نیست:n09:نقل قول:
ما ایرانی ها به همین زنده ایم:n02:
خو عزیز ارزو باید قابل دستیابی باشه :n02: ارزوی که قابل دستیابی نباشه همون بهتر که دست امید باشه :n31: :n09:نقل قول:
البته بگم مخابرات برای من انکس m رو فعال کرده ولی چون فاصله دارم از مرکز انگار نه انگار حتی یک کیلوبیت هم اضافه نشد بهش همونی بود که روی انکس a بود
این شاتل هم به همین راحتی فعال نمیکنه چون اول و اخرش بازم سرعت اپلود رو روی 1 مگ میبنده ، هر چقدرم کشش اپلود بره بالا حتی تا 3 مگ هم بیاد چه فایده بازم همون ژیان سابقه .... :n01:
من فاصلم تا مرکز مخابراتی خیلی زیاده شاید 4 کیلومتر !
از شاتل سرویس دارم وقتی annex_a بود حداکثر 1 مگابیت کشش داشت الان شاتل روی annex_m گذاشته و تا 2 مگابیت خط کشش داره!
من سرویس گیم فعال هست و بخاطر همین روی 8 مگابیت تنظیم شده و درخواست اپلود بالاتر نکردم!
خلاصه میخواستم بگم شاتل هم روی annex_a و هم annex_m اگر درخواست کنید قرار میده و خیلی هم روی اپلود تاثیر داره!
4 کیلومتر ! کل این مسیر سیم مسی هست ؟ من 1800 متر با مرکز فاصله دارم با attenuation 34-35 ولی 12 مگابیت رو به زور میکشه الان هم که بعد بارندگی 8 مگ هم نمیکشه !:n34:بعد شما با 4 کیلومتر max rate رو زده 15:n04:نقل قول:
همینو بگو چطوریه :n34: لابد پارتی داره :n09: عجیبه چطوری انقدر میکشه تنظیم خاصی کرده نمیدونم :n01:نقل قول:
تازه با annex_m مودم 15 مگابیت کشش زده با annex_a که بالای 19 مگابیت کشش داره :n10:نقل قول:
خط سیم مسی هم هست و فیبر نیست
نمیدونم این مرکز ما چی زده ولی هر چی بوده جنسش خوب بوده که اینطوری هست خط من(ساقی خوبی داشته):n31:
نقل قول:
شما دیگه چرا هر چیزی رو باور میکنی؟ شما که مطالعاتت خوب بود در این مسائل!
اصلاً فناوری ADSL2+ در مسافت بالای 3 کیلومتر حتی 10 مگ رو هم ساپورت نمیکنه!
پس attenuation که رو 45 هست رو چطور توجیه می کنید ؟ چون با این attenuation حداکثر سرعت به 7 مگ هم به زور میرسه :n13:نقل قول: