سلامنقل قول:
بندرعباس هفته پیش قیمت گرفتم 120 میل 130 هزار تومن بود.
Printable View
سلامنقل قول:
بندرعباس هفته پیش قیمت گرفتم 120 میل 130 هزار تومن بود.
سلام دوستان
دانهیل لندن از نظر پخش و ماندگاری چطور هست؟
تقلبی داره؟
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
سلامنقل قول:
عطر خوش بویی هست موندگاری نسبتا خوبی داره ولی پخشش جالب نیست برعکس دانهیل قهوه ای که هم خوب میمونه هم پخشش بالاست
دانهیل تقلبی من ندیدم:n17:
سلام دوستان
یه عطر بود با اسمِ Tobaco Vanile اگه اشتباه نکنم.
بوی خاص و جالبی داشت(اما یه کوچولو بوش به دردِ آقایون تقریبا مسن با ۴۰-۵۰ سال سن میخورد)
میخواستم ببینم برا من که ۱۵ سالمِ چه جوریِ؟
یه ادکلن خوب هم به من معرفی کنید ممنون میشم :n16:
در فصول بهار و تابستان از ادکلنهای خنک استفاده کنید
دوستان قیمت این ادکلن ها رو کسی داره؟
dior homme intense
dior farenheit
و این که در رده قیمتی اینا چه عطری پیشنهاد میشه؟
من هم یک ادکلن یا یک عطر خوب حدود قیمت 30 تومان برای محل کارم می خواهم ؟ چه بگیرم ؟ عطری یا ادکلنی باشه موندگاری بالا همه پسند و همه جا بشه گیرش اورد برای آقایون باشه
سلام عطری که گفتید بنظرم مناسب شما نیست چون اصولا عطرهای گرم سنگین هستندنقل قول:
من پیشنهاد میکنم از عطرهای اسپرت خنک و یا ملایم مایل به شیرین استفاده کنید
Style In Play از لاگوست
Its Me از جاکومو
و چون به بهار نزدیکیم عطر فوق العاده دوست داشتنی کول واتر از داویدووف
:n06:
سلام دوست گرامی در حال حاضر عطر با قیمت 30 تومن بعیده که پیدا بشه الان پایینترین عطرها از برندهای اماراتی نظیر امپر، ریو و غیره بالای 50 تومن هستند...نقل قول:
البته یک عطر به اسم Nice هست که مردونست و فکر کنم زیر 50 باشه (دقیقش رو نمیدونم ) و همچنین عطر chichi مردانه.
پیشنهاد من به شما صرف هزینه 55 تومن برای خرید عطرهای ریو هست که مشابه سازی اکثر عطرهای معروف هستش
عطرش نیست ادکلن چی ؟نقل قول:
حالا اگر خواستیم بالای 50 تومان مایه بذاریم چی پیشنهاد میکنید البته نوعی را پیشنهاد کنید که تو شهرستان ها پیدا بشه ؟ بعد بالای 50 تومان خرج کنیم تا چندبار می تونیم استفاده کنیم اخه من تا حالا نه عطر نه ادکلن استفاده نکردم به غیر از عطر محمدی یا همون گلاب :n02:
عطرهای ریو با حجم 100 میل در رنج قیمتی 55 تومن (حالا کمی پایینتر یا بالاتر ) هستند پیشنهاد من بین عطرهای ریو :نقل قول:
Rio Wood Black